263

Анонимен

преди 7 години

не правете войнаправете гейй-паарадироско плевнелиеф

262

Анонимен

преди 7 години

До ако се започнеНе съм сигурен, че разбираш в колко грешка си. Ядрените отпадъци ще достигнат до 50км от мястото на експлозията, две-три ядрени глави апокалипсис не правят. Това не е САЩ-Русия, където биха летели десет хиляди, а САЩ-дебело човече с диабет и параноя. Няколко ядрени бомби тук-таме дори корейския полуостров няма да увредят цялостно, камо ли света.

261

Джо

преди 7 години

Мъдри политици няма. Останаха такива като Боко, Бабата, Ердухан, Путин, Шулц, Доньо, Килъри итнт. Ще гризем дървото, такава е програмата.

260

нн

преди 7 години

САЩ не биха скочили на Северна Корея. Никога не са нападали наистина силна армия.Самите американци не са добри войници (като изключим самолетите). Това е многократно доказано през годините. Ако го направят ще е колосална грешка. Мисля че целят унищожаване на азиатските икономики. Може да изстрелят ракети и да пуснат някоя бомба, но нищо повече.

259

Анонимен

преди 7 години

Националната авиокомпания "Ер Чайна" също преустанови полетите си до Пхенян заради драстично намалелия брой пътници. Вашингтон изпрати в региона военно-морска ескадра, водена от самолетоносача "Карл Уинсън", което според експерти, трябва да послужи за сигнал към властите в КНДР. В Туитър Тръмп нарече тези сили "армада" и добави, че изпратените към полуострова подводници са "много по-мощни от самолетоносача. Боядисаната перука също е казал че ако някой му го подаде по дебел ще отложи войната!

258

ако се започне

преди 7 години

Светът ще загине,ако американците започнат с ядрено оръжие да ударят КНДР.Ядрения облак ще покрие Земята,радиацията ще умори голяма част от населението на земята,другите ще започнат да се израждат вследствие радиоактивното заразяване на води и храни,въобще пълен апокалипсис.Дано има достатъчно мъдри политици и да не се стига до там.

257

Еврейтор

преди 7 години

Янките вече тестваха новата бомба носител.Ще му пкуснат една водородна и Ким ще се предаде. Японците през ВСВ и те бяха фанатици.

256

бай петко

преди 7 години

пълни глупости СК демонстрира сила заради непрестанните военни учения на САЩ около СК за 60г СК не са нападнали никого САЩ нападнаха над 10 страни да не би сега кораби на СК да са до бреговете на САЩ?

255

Промит мозък

преди 7 години

Корейците едва ли искат да живеят така както им е наложена от негово величество слънцето на нацията Ким и неговата рода. Това е форма на наследствена комунистическа монархия. Бедния народ пасе трева (буквално) а оня ходи да си лекува подаграта.Ние сме длъжни да освободим тоя народ и да му подариме правото да бачка за без пари на западните фирми, но от друга страна да има възможност да прави каквото си иска. Това е наш дълг на демократи и народни освободители!Доналд Тръмп

254

Анонимен

преди 7 години

Напротив стига се манипулирали пансии умрели. Първо СК винаги е заплашвала САЩ с удар. Второ преди месец изстреля балестична ракета към Япония , която падна близо до острова. При ответна реакция на Япония вече щеше да им война. Трето СК постоянно заплашва Южна Корея и от време на а време гърми по нея с ракети. Стига се мъчихте да ги оправдавате ... вече смешни ставате.

253

Анонимен

преди 7 години

А българите заплашиха Турция, че ще привикат посланика им за разговор, ако пак се намеси...за да му се извинят. :)

252

бай петко

преди 7 години

там е работата че четете само заглавиетоот Пхенян не заплашват никой казват само че ако някой ги нападне те ще отговорят

251

Анонимен

преди 7 години

Дончо твитна вече, че Китай ще е виновен, ако не вразуми Ким. Така че Дончо има карт бланш и ще ги опуца, 100%.

250

Гошо

преди 7 години

Типични ***- краварски техники за сплашване.И отново под претекст за мир ,любов и демокрация.Стига лъжливи призиви, САЩ са еднолично виновни за всеки един конфликт от 1945 насам.Съсипаха десетки държави и унищожиха световният баланс.Алчни за петрол,печатащи долари и предизвикващи икононически кризи и войни на 10000 километра от тях.Жалка изкуствена аномалия ,това е САЩ!! Краят им идва и за всеки подкрепящ ги има място в АДА!!

249

Анонимен

преди 7 години

Поп ГруюМинуси ли ми слагате? Доводи и аргументи ми слагайте! ИСТИНАТА не я събарят минусите ви.ХОРА, БДЕТЕ!ЧЕ, АКО НЕ БДИТЕ, РУСНАЦИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ И ЩЕ ВИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ!P.S.Руснаците винаги идват...

248

Анонимен

преди 7 години

Оранжевият клоун ще получи ритник по мутрата от малкият Ким.

247

Анонимен

преди 7 години

Китай и Русия изпратиха свои кораби-разузнавачи, които да следят американския самолетоносач, движещ се към бреговете на Северна Корея. За това съобщава "Дейли Телеграф. Пекин е помолил Москва да окаже съдействие в разрешаването на кризата на Корейския полуостров. В Пекин расте безпокойството от слуховете, че американският президент Доналд Тръмп се стреми да разпали война с Пхенян заради "ядрените му амбиции. В същото време Китай прекратява пътуванията до Северна корея. Войната е на една крачка!

246

Ники

преди 7 години

Ако трябва да си говорим сериозно, няма по подготвени за война на тази планета от Северна Корея. Те са готови и за нашествие на извънземни. Наистина го мисля. Просто това са добре въоръжени фанатици, които не мислят за живота си. Това е част от начина на мислене в Азия. САЩ нямат абсолютно никакъв шанс при сухоземна операция.

245

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧовече, севернокорейците заплашват не територията на САЩ, а американските бази в района - РК, Гуам, Окинава, барабар с прилежащите територии...И кога са заплашвали базите на САЩ?

244

Ефрейтор

преди 7 години

СК е идеален повод за ядрена война. Няма друг такъв кандидат. Садам го обесиха конвенционално. Ким ще го гърмят с новата водородна бомба.