52

Шопо

преди 7 години

За разлика от българите турците на са овце ! Щом 50 % са срещу него и то в гласуване манипулирано от Диктатора,дните на Ердоган са преброени...

51

Анонимен

преди 7 години

Сега говорят срещу него но в скоро време ще почнат да му ходят на килимчето и да искат милост.

50

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще стане пожизнен валия. Нещо като куклата на конци маршал Петен във Франция навремето. *** е, че историята се повтаря, но този път арийската раса е заменена с турска

49

Хитър Петър

преди 7 години

Повярвайте ми това ще се случи и в България, когато Борисов стане президент. Тогава ще има референдум и президентска република, защото така искат герберите. Тогава Борисов ще стане пожизнен диктатор.

48

Анонимен

преди 7 години

Да, точно точно така. Той си им каза да правят минимум 5 турчета, за да завземат територии за турската раса. После един референдум и айде ...

47

Анонимен

преди 7 години

Урааа, да живее Ердоган. Колкото по дълго управлява толкова повече Турция ще затъва. Браво много хубаво се получи. Сега ще има повече бомби, по тежко икономическо положение, по голяма изолация. Тази изуствена дъхржава ще се разпадне и България ще си вземе цяла източна Тракия, а кюрдите ще си направят тяхната държава. А анадолците ще проядат свинско...Хахаха фесовете се саомооправиха с *** на Ердоган нека им е. Имат много да си плащат. Сега ще им гледаме сеира.

46

Анонимен

преди 7 години

...лебенсраум в Германия за гастарбайтерите? WTF.

45

Gogo

преди 7 години

Както всеки знае не в важно как са гласували турците, а как са броили хората на диктатора. 1,5 милиона да ги докарат в негова полза от 55 милиона не е чак толкова трудно. Това си е разгром за този диктатор!

44

Анонимен

преди 7 години

Честит ви турски Хитлер. Сега очакваме аншлус на Родопите и Лудогорието, след което блиц криг срещу Гърция и лебенсраум в Германия. Само незнам Путин дали ще допусне турски кораби в нашите пристанища на един разстояние от Севастопол. Може би ще има и някаква руска анексия на черноморието и подялба между Путин и Ердоган.

43

Тато из Правец

преди 7 години

При такъв терор да спечелиш с 51% ,означава ,че диктаторът Ердоган е ЗАГУБИЛ ! Тепърва започват тежки и кървави дни за турците...

42

Хитър Петър

преди 7 години

Приятелят на Бойко спечели, остава да отиде до Турция да го поздрави за победата.

41

Анонимен

преди 7 години

Чудя се кога САЩ мислят да пратят самолетоносачи които да "демократизират" Турция???С какво диктатора Ердоган се различава от други диктатори като Асад, Кадафи, Саддам или Хитлер???Или когато е приятелски диктатор, тогава няма проблем за САЩ???

40

mm

преди 7 години

Ако още се дърви на САЩ няма да изкара много ,само и единствено заради Инджерлик ;)

39

Анонимен

преди 7 години

След Ердоган, следващият най-щастлив е Путин.

38

Анонимен

преди 7 години

Босфора на ЕС.Турция в АзияКюрдите с държава.

37

Анонимен

преди 7 години

Е сега как се нарича президенската институция. Халиф звучи твърде арабско? То и падишах е персийско? Султан е арабска дума. Дайте някоя тюркска дума. Хан?

36

Анонимен

преди 7 години

Сега да видим, *** лей ки в Брюксел, ще им светне ли най-после една,,червена лампа", или с телешки възторг, ще поздравят султана с,,демократичният" избор !?

35

Хитър Петър

преди 7 години

Ердоган, Путин, Асад и Борисов са диктатори. Техният режим унищожи нациите.

34

Факт

преди 7 години

До Анонимен"Бият се гладните,нахранен и подсигурен човек не се бие.Примери колкото щеш."Веднага се сещам за САЩ-бият всички наред!Защо ли?Ами точно за да си поддържат високия стандарт,щото иначе ще го загубят в кратки срокове!Ердоги се мъчи да прави същото,ама трудно му се получава.

33

Йово

преди 7 години

Турците си избраха СУЛТАН а българите ВАЛИЯ. За разлика от турците които народа гласува за своя нов султан то на изборите в БГ държавната, общинската администрация заедно с ромските кланове за трети път си избраха валията на България.