96

Циник

преди 7 години

Зависи откъде го купуваш агнешкото...най евтино е при турците...но аз предпочитам Реве или Хит.12 - 15? кг.До тпака с въпроса откъде пиша Тпак попитай мо*дератора откъде ми е айпито!Можеш да хвърлиш едно око в Гугъл - пиши Заксенхаузен Франкфурт, и гледай тпако!:-)

95

Анонимен

преди 7 години

Изчезват села, където няма какво да се краде.Няма и местна власт с еврофондове.Като БКП ПРЕХВЪРЛИ АКТИВИТЕ НА БСП. В тия села КРАДЕНЕТО СЕ УСИЛИ И СЕ УВЕЛИЧИ НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО И ЕТНОСА.В КОРУПГИЯТА Е СЛАТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.Села от 500 станаха Двойно и тройно, Селановци,Галиче,Борован,П.Трамбеш, Остров и др.

94

Психиатър

преди 7 години

***, ела при мен! Ще те настаня в стаята на Странджата!

93

до гробаря

преди 7 години

Хехехе пич какви 60 г.Те са имали задръствания още през 20- те.1980 г пред нашия блок( 9 входа на по 8 етажа) имаше не повече от 7-8 коли.Пак същата година в целия този блок имаше един единствен цветен телевизор.

92

До Циник

преди 7 години

Със сигурност не си в Германия!Я кажи от кое българско градче пишеш симпатяго?

91

до Циника

преди 7 години

И там във Франкфурт колко върви агнешкото или го взимате от някой овчарин до Франкфурт, домашно??:)))Явно и в Германия спазват бг традициите:)))))

90

Кольо мустака

преди 7 години

Българският Северозапад е прекрасно място. Само който не е бил там не знае за какво става въпрос. Вярно, с малко особени хора, но пък къде ли ги няма. Езикът и начинът на изразяване нямат равни. Пожелавам успех на хората за които той е родно място, както и на всички българи де. Приятен и успешен ден.

89

Др.

преди 7 години

Болен си брайно, не циничен. Казах ти отдавна да ходиш на лекар, но сигурно не си застрахован у Франкфкрто.

88

Циник до 91

преди 7 години

Тпак...нареди се на опашката!:-)

87

Анонимен

преди 7 години

САЩ убиха 2милиона българи

86

Циник до лумпените

преди 7 години

Шурея ми е също във Франкфурт...работим в една и съща фирма - ударих му 1 рамо преди 5 години...а вие сте смотани нещастници!И отгоре на това тпи!Пхахаха

85

бдинец

преди 7 години

Хората от селата Белоградчишко започват да се изселват още от 20 години на миналия век,не само към вътрешноста на България,но и в чужбина.90%/около 4000/от имигрантите в ...Хондурас са от Белоградчишко,турлаци има пръснати по цял свят.

84

Анонимен

преди 7 години

До ***: Нали вадеше много евро и беше преуспял и способен а отиваш в шурето на печено агне! Пак аванта , а?Що не го купи и изпече у вас и да поканиш шурето?

83

шматка

преди 7 години

До 63Има и друга странаМин заплата беше 120 лв и бензина е бил 20 ст ама 60 те години.Тогава баща ми е вземал добра заплата от-68 лв.За прословутата Лада се чакаше мин.15 г.На почивки с карти ходеха отбрани хора.Майка ми два пъти е била " Първенец в соц. съревнование" и нито един път не се добра до заветната карта.Спри да манипулираш младите защото още има много хора които помнят соца.

82

Гробаря

преди 7 години

И боба и жените бяха по-добри и свежи по времето на бай ви Тошо... Каза 75г.Илич и пусна "Вестел" а си, където дават оръжейния парад на С. Корея ,ракети,танкове и други надуваеми гумени играчки... Пичове... В САЩ през 1960г.са имали цветен телевизор, микровълнова фурна и автоматична пералня, автомобил с автоматични скорости и хладилник, като гардероб... През 1984г.в София се редяха на опашки за "София 81" и банани..

81

Анонимен

преди 7 години

Върбово се намира във Видинска област, община Чупрене. Никакво Монтанско! Едно чудесно село, с невероятно красива околност. Известно е и с това, че през 1999 г. там падна сръбска зенитна ракета, която остави кратер с диаметър 6 м. Пропуснала е американския лешояд, за което жалко, добре, че не е паднала върху някоя къща!

80

Доктора

преди 7 години

Циника е душевно болен и не го закачайте.

79

до Циник

преди 7 години

Е нали беше в Германия бре? Какво шуре и печено агне? Хахахахаха

78

бднец

преди 7 години

До 64 Чак ,пък саниране на селски къщи!?! Те поне селските пътища да управят, и да осигорят редовен транспорт до тези села .

77

До Циник

преди 7 години

Хааа, едва ли отиваш на печено агне! Най-вероятно отиваш да си намажеш филия с масло, да измиеш чиниите и да изхвърлиш *** както ти е заръчала съпругата( ако имаш такава):)))