78

Отврат

преди 7 години

Държавата на Динковците и на Тиквите.Също и на простотията и на чалгата.Пълна деградация.

77

Тарикат от село

преди 7 години

Тоя беше ясен от началото. Ама на *** народ, такива са му героите. Държава няма , няма и тъй то.

76

Анонимен

преди 7 години

Няма значение дали лъже. Важното е този *** да спре да бъде "известен".

75

cc

преди 7 години

Иска и тя да е известна. Тъй тъй... едни с едни други с друго

74

Анонимен

преди 7 години

До БългаркаОтносно мигрантите - истината не ме интересува, те са нарушители на граница. Аз като не искам да ям бой, не влизам незаконно в чужда държава. Виж ако е пребил момичето, трябва да си понесе последствията. А на нея и се чудя на акъла, щото нивото му си личи, така или иначе.

73

Анонимен

преди 7 години

Тоа дзвер и на мене да ми изскочи в тъмното и аз ще го бия...

72

Кой дава баницата

преди 7 години

Ценностната система на тази май е по-зле от неговата щом го е избрала.

71

Анонимен

преди 7 години

Активно мероприятие на трафикантите на човешка плът с цел да се очерни този борец за спазване на законите на страната и засясащ паричните интереси на престъпниците.

70

динкова работа

преди 7 години

Изневерила му е с други динковци.

69

Анонимен

преди 7 години

Джинкуте е тренирал връз кифла как се бутат бабички на границата.

68

Националните герои

преди 7 години

След 100 години ще се напише в История на България за Динко че ловил Емигранти с голи ръце като за Левски примерно , така е било тогава по това време тоест Васил Левски не е бил нито Жандармерист нито имал Висше образование от Военна или Полицейска академия а просто обикновен бандит също като Динко ´, такива са Националните герои

67

На лов за кифли

преди 7 години

Търся кифла за спаринг и йеване, имам матор и къща с двор, черпя петък и събота, купувам сандалки от мола. Бонус - гледам лошо и съм лошото момче с анцунга.

66

Българка

преди 7 години

Каква е истината - само те си знаят.Но всички сме чували стила на говорене на Динко.Аз питам - тая бургазлийка с какъв акъл е с тоя Динко който дори нне може словесно да се изрази грамотно.Иначе нищо лично - ако наистина лови мигрантите и го прави в интерес на страната - поздравления.Но и там истината не се знае каква е точно.

65

Анонимен

преди 7 години

До ЦицеронЦицероне, Цицероне, да те ...За да оцелее България са и нужни интелигентни и умни хора, а не неграмотни тъ.паци и селян.дури, като тоя Динко...И за твое сведение, при неандерталците и първобитните хора е било матриархат, ако тая дума ти изобщо говори нещо...

64

Анонимен

преди 7 години

вади нож значе е Ром , без коментар

63

Не коментирам

преди 7 години

характера и обноските на Динко, защото не го познавам лично.Казвам други две неща:1. Много въпроси буди подобна история - защо тази не се е оплакала досега, щом я пердаши редовно? Що за жена се снима в порно с насилник и продължава да му е приятелка? Защо се вдигна такъв шум в някои медии, преди следствието да приключи?2. Намират му кусур на обноските. Някой отличник от балетното училище,цигулар от Консерваторията или дякон от Семинарията да заляга по горите и да лови нарушители на границата?

62

другите Общества

преди 7 години

Когато офицялно се започне изучаване на другите Общества тоест различните в България тогава ще стане ясно кой какъв е било по народност или религия , в случая става въпрос за Дасикане Рома-българеещи се християнизирани Роми в България , българеят се само и само да не бъдат наричани Роми но кръвта вода не става

61

Glupak

преди 7 години

Eeee.Nali beshe dneshniya Levski. Geroi. Dgd vsichki.

60

risk assessor.

преди 7 години

Национализмът трябва да се практикува от чисти и интелигентни личности, а не от питекантропи!Питекантропски национализъм няма!

59

Анонимен

преди 7 години

Селски про остаци винаги е имало и ще има. Системата няма нищо общо с това. 45 години бяхме издигнали селския работник на пиедестал дори такъв ни управляваше. Какво очаквате да е днес?