99

Ядосан

преди 7 години

платени руски тролчета - спрете да ни плашите с турция. Русия е заплаха за България, а не Турция. Спрете да се опитвате да подменяте враговете на България. Нека със всяка рубла,която спечелите да плащате кредита по погребението на децата си. Нека всеки платен руски *** да фалира като плати всичките си пари за погребенията на децата си!!!!

98

Анонимен

преди 7 години

Ако всичко е така както го пишат тогава просто трябва да признаят че Путин е велик и върти целия свят на ...))

97

Анонимен

преди 7 години

България мрази русия и в частност лидера и путин. Айде платени *** - плюйте. Но запомнете 70г. руско робство стигат! Дано с изкараните мизерни рубли да си платите гробовете на децата си! И нека всеки, който възхвалява русия да погребе детето си без да има пари даже и цвете да купи!

96

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До СензацияС Медведа са само гаджета... - а официално Путин престана на Ердоган ефенди...

95

бай петко

преди 7 години

и какви са американските интереси в Сирия?първо да си правят кашата в Афганистан, Ирак и Либия и тогава да тръгват да "демократизират" нови страни

94

гилана

преди 7 години

Русия се е разположила на 1/8 от земното кълбо и продължава на граби територии от суверенни държави.Като на всяка една зегребена територия от нея,жителите са обречени на робство,мизерия и алкохолизам.Няма по алчна и зла държава от Русия.Цялата история на Русия е такава,кръв,убийства,глад,изостаналост,алкохолизам,простотия и мафия.Ама Тръмп ше ги оправи.

93

Batavia

преди 7 години

Idva vecherta na Veliki Chetvartak sreshtu Petal,Ako be me lake pametta togava Isus govori s Lucifer v Getsimanovata grading.Normalno e da see zagovori za Chetvarto izmerenie ,nqkoi my kazvat Batavia,zashto idi gi pitai

92

Анонимен

преди 7 години

Единственият суверен е народът! Българският народ категорично иска да е в съюз с Русия, Иран и С. Корея и иска България да прилича на тези държави!В САЩ и в Западна Европа живеят само бедняци, просяци, мюсюлмани и затова си избират некомпетентни лидери.Ааа, щях да забравя Венецуела. Българите искат България да е като Венецуела!

91

Анонимен

преди 7 години

До Старанджа,хич та няма,спанак

90

Анонимен

преди 7 години

Най големия враг на Бългаия е Америка със стотиците си НПО с гейовете лезбий.ките дрогата упадъка деградацията тя ще ни довърши. Или поне една част вече деградирали продажни *** от бг общество! А те са предимно във власта и около нея! Малко *** лакеи и дуп.еоблизвачи! Вън Амтроловете и американските партенки от България!

89

Анонимен

преди 7 години

По CNN днес казаха, че след като са били предупредени час-два преди стрелбата от корабите, руснаците са обещали да пропуснат рекетите в тоя случай, като от CNN също признават (от американски военни експерти), че руската ПВО е достатъчно способна да свали тези ракети и да не ги пропусне, но не са искали да влизат в конфликт в този случай, щото явно не е имало и руски персонал в сирийската авиобаза.

88

анонимен

преди 7 години

гн путин господ здраве да ви дава и нерви да издьржите на ам ид----тикоито ще заплят света без да се замислят

87

Българин!

преди 7 години

То че Путин и Тръмп СА НОВИТЕ Хитлер и Сталин Е ЯСНО МНОГО ОТДАВНА (поне за хората, които имат поне малко сиво вещество в главите си и нямат пристрастия към НИТО ЕДНА ОТ ДВЕТЕ ИМПЕРИИ НА ЗЛОТО)! Това че рано или късно ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО СЪЩО! Ама колкото по-рано САЩ и Русия СЕ СБИЯТ И УНИЩОЖАТ ВЗАИМНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ!

86

Анонимен

преди 7 години

Целият свят още си пати от експеримента "Орешарски"!

85

70г. робство стигат

преди 7 години

Платените руски и бесепарски *** пак почват да си ръсят ***, некомпетентно и платено мнение тук. България мрази русия - 70г. робство стигат

84

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80Ха-ха-ха....верно, че са били 59, но са долетяли САМО 26, ДРУГИТЕ ГИ НЯМА...хи-хи-хи....а пък и тия 26 НИКАКВИ СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ НЕ СА НАПРАВИЛИ! Главня цел винаги е пистата, а сирийците ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН са излитали!Вече всички говорят за предположението, че тука имат пръст руснаците, които просто са си "заслепили" ракетите и САМО ЕДНА Е УДАРИЛА АНГАР СЪС САМОЛЕТИ, които са били на ремонт. А другите я столова, я съседното село.А кво, може, като си спомня случая с Доналд Кук в Чер

83

Анонимен

преди 7 години

А2, спейсчо...само А2 е номера на пътят обозначен на табели, когато се отправяш към Владивосток!

82

Да живее Велика Роси

преди 7 години

Там където е стъпвал краварски бутуш,не само трева не никне и повече няма паша, но и всичко се зацапва с ***, които десетилетия миришат.За това краварите тероризиращи човечеството трябва да бъдат изтребвани с всякакви стедства.Кравария някой ден ще бъде унищожена от яростта на угнетените народи.

81

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Русия е проклятието на България... - а Путин е Юда...

80

Анонимен

преди 7 години

Стига спорихте бе!В Русия няма магистрала, дълга 11000км! Има 3 километра, пригодени за военно летище по време на война.Това, което символично се нарича магистрала, е мрежа от железопътни линии.Факт.