11

Анонимен

преди 7 години

До risk assessor.Сценария е съвсем различен. Само си представи колко араби дойдоха в Европа и какви могат да ги свършът, което да промени коренно позициите на европейците.

10

Анонимен

преди 7 години

За разлика от откачалката Тръмп,Путин показа здрави нерви и не реагира първосигнално.Не случайно и в Нова телевизия под сурдинка казаха,че" умиращите" от т.н. химическа атака са артисти-статисти."Спасителите" им по слабия сценарий не си бяха сложили дори предпазни облекла и ръкавици,а е факт че заринът прониква през кожата на човек.Всеки служил в армията знае този факт.

9

Анонимен

преди 7 години

САЩ били загатнали за втвърдяване на позицията им към Сирия на фона на днешната визита на държавния секретар Рекс Тилърсън в Москва. Съмнявам се, че Лавров ще даде възможност на ТиРекс да втвърдява каквото и било. Визита на държавния секретар е със силно порязан и понижен статус. Владимир Путин няма да го удостои с вниманието си.

8

SS

преди 7 години

Никъде не срещнах новина за това как полицията в Италия бие протестиращи срещу събирането на Г7, нашите новинари още спят.

7

risk assessor.

преди 7 години

Путин се надяваше да изтъргува Асад срещу санкциите, но не му се получи и сега няма избор- набутан е в Сирия и няма измъкване.Отгоре на всичко започва и надпревара във въоръженията!Нефтът е нисък!Мъка!Най- лошото за него е, че този филм вече е гледан и всички знаят края.

6

Анонимен

преди 7 години

Май Тръмп послуша тъпите си военни и сега се намира в небрано лозе. Нито да продължи военната ескалация, нито да се откаже.

5

Анонимен

преди 7 години

Айде бе няма ли да се сбият най после, че да мирясат след това и сащ и Русия! Това единствения шанс за дълготраен МИР!

4

ГАДОРЯН

преди 7 години

Америка благодарение на хищната си политика е фалирала държава от ден на ден. Лошото е че завлече целия свят. Няма да е за сефте при това

3

Д

преди 7 години

тези американци да се седят кротко там зад океана , да не си търсят белята ,от ден на ден хората ги ненавиждат

2

Анонимен

преди 7 години

С такива елементарни изказвания не му правите особена услуга.

1

Анонимен

преди 7 години

Защото е велик и защото е Господарят на планетата, затова!