72

До 98

преди 7 години

Е, не виждаш ли, че хората си ги искат. Гласуват за герб и платените патриоти.Да си им сърбат попарата.

71

Aнонимен

преди 7 години

На снимката виждам хора, които трябва да бъдат съдени за масови злоупотреби с служебно положение, включително присвояване на огромен финансов ресурс.

70

Хитър Петър

преди 7 години

И това правителство на ГЕРБ няма да довърши мандата си до край. Чакат ни предсрочни избори след 2 3 години.

69

Анонимен

преди 7 години

Слугите на Тиквата ще топнат и те нещичко, няма да останат капо.Ще им хвърли някоя троха, срещу кворумна подкрепа.

68

BURZUM

преди 7 години

Цирк България и във вашето село!А нещо за доходите или по нататък.....

67

Анонимен

преди 7 години

Колко Повече ПРОТЕСТИ ТОЛКОВА Е ПО СИГУРНА Е ПРОМЯНАТА ОТ СЪСТАВА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ /НС/

66

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевДо 2020 год!А после!?

65

Анонимен

преди 7 години

НА 4.5. В четвъртък Да започнеме ПОСТОЯНИ ПРОТЕСТИ. ДО ПЪЛНАТА СМЯНА НА ТИЯ ИЗБРАНИ С ИЗМАМА.

64

започна се

преди 7 години

До Анонимен 80Изключително мощен екип!Вчера са прибрали двама просяци пред Руски паметник!Днес очаквам декларация от Вътрешно м-во!Дано да го признаят от американското посолство!

63

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Да припомним на самозабравилите се в парламента, събитията през 97година. Да подсетим че в България има хора, а не роби на 240 бизнесмени, който станаха по-големи бизнесмени от бизнесмените.

62

Анонимен

преди 7 години

Б.Б. не разбрали, че този рабфак кадър не върви. Загуби изборите за президент, сега една фуражка с женерала си се облажи. В избирателния и район не е избраха, какво иска да стане да разбере, че майката на нация не става!

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен На протест на 19 април деня на първото заседание на 44 НС

60

Бай Корлеоне

преди 7 години

Боже, пази България от очертаващия се състав на правителство ТИКВИТЕ 3! Доказани многократно НЕКАДЪРНИЦИ и КРАДЦИ - народът ще ги изгони до 7 месеца....Тетка Цацева - правосъден МИНИСТЪР? Това шега ли е или ГАВРА с хората!

59

Анонимен

преди 7 години

е как да направим крачка напред като на снимката се виждат само крадците на прехода...да виждате някой нормален, някой който да му пука за народеца, някой който е заслужил уважение от народа си,някой който да не е лакомия...тия хора нямат наяждане бе,не можем да смогнем да платим на Волен скъпите пури и напитки,на Горанов палата ,на Делян Добрев мераците на родата му да правят саниране на превисоки цени ..всички са негодници !и докато не влязат в политиката по нормални хора ,не такива ненаситни

58

Анонимен

преди 7 години

Не си ли давате сметка за разликата между ДОСТ и ДПС , жално ще се каем, че по външни заповеди отблъскваме населението- ДПС,- поръчка българските турци, за да направят поръчителите ново Косово от българските турци. Това не се случва, заради коректността им. А вашата коректност е гнусно предизвикване. Продължавайте! О, неразумни- крадат избори и ума ти ли откраднаха??

57

Анонимен

преди 7 години

С фалшивите избори и "Великата победа", с умниците подбрани за нови министри имаме само един ход, огромен и мощен протест, докато не се изгони целият баклук. Оставим ли ги, през зимата ще ги избие народа, не ще ги бие. Наистина ножът е опрял до кокъла! Ако искаме да живеем достоен живот ще трябва на 04.05. да излезем и си го заслужим. Друг начин няма!! Останалото е Бойкова мизерия, лъжи, измами и продажност. Ако я искаме, да си стоим удома, ако не, излизаме ВСИЧКИ!!!

56

инж Цв. Владова

преди 7 години

До Василев И да ги плюем - те са в бронирани мерцедеси... пак по нас ще се връща Трябва да не се одобрява правителство на ГЕРБ с ПАТРИОТИ.

55

Анонимен

преди 7 години

Народа си иска блатото в което живее, доволен и щастлив гласува за тези които обича!Показа категорично че България се управлява правилно, няма бедност, картели мафия.Иска си БСП и герб да го управляват вечно.Така че всички които говорят за корупция олигарси мафия за това че хората били бедни болни и нещастни е време да млъкнат и да не се обаждат повече!

54

risk assessor.

преди 7 години

Сайдеров неузнаваем- кротък, мъдър и отговорен!:))))

53

Анонимен

преди 7 години

ВАСИЛЕВ Е ТОЧЕН.