9

Хитър Петър

преди 7 години

Каквото и да направи САЩ ЕС са съгласни с всичко. Ще са съгласни и когато САЩ нападне ЕС. Жалко, че България се набута в ЕС. По-добре, че още не сме в еврозоната, нямаме работа в Шенген. Този Шенген е за послушниците на САЩ.

8

Анонимен

преди 7 години

ЕС подкрепи американските удари в СирияРусофилът в президентството, се чуди кого да подкрепи. Не върви да подкрепи омразния му ЕС, не върви и открито да подкрепи престъпника Путин. Нашият бивш "натовски" генерал в действителност (п)Резидент на руското разузнаване Румен Радев е застанал е в разкрачено положение и не знае какво да прави. Нинова помогни му да вземе правилното решение и да лъсне чепиците на Путин с език.

7

Интелектуалец

преди 7 години

Джуджето Путин съсипа Сирия! Браво на ЕС! Трябва да се наложат още санкции на Варварска Русия!

6

Анонимен

преди 7 години

Ударите са големи провал ( голем смех). Разходите големи, загубите почти никакви, информация за ПВО системите на русите отново нула , успех на попадения 30% . Имах по- добро мнение за техника на НАТО.

5

Анонимен

преди 7 години

До СократАко знаеше с каква ориентация е Сократ ....

4

Марин

преди 7 години

При това положение няма за какво да се оплакват от бежанците. Каквото повикало, такова се обадило.

3

Анонимен

преди 7 години

Значи ЕС подкрепя Ал Кайда и Ислямска държава.

2

BatBulgar

преди 7 години

И децата знаят, че ЕС, Нато, САЩ, Израел и Саудитска Арабия нарочно убиха децата, за да имат повод да атакуват. Най-големите *** са те!!! Те създадоха тероризма, те са тероризма. Глобализъм = Сатанизъм.

1

Лицемери

преди 7 години

Все още не е излезнал медицинския доклад а те вече обвиняват и подкрепят!?слугинаж.