56

Анонимен

преди 7 години

Аз само не разбрах от кога русофилията е равна на патриотизъм в България? Това само ония шизофреник Болен от Батака може да го измисли те за това 3 партии едвам събраха 9%

55

Анонимен

преди 7 години

Никой не е луд да напада и унищожава Русия. При сегашното съотношение на силите не е проблем да бъде победена за две седмици. Проблемът ще е след това. Няма да има кой да копа газ и въглища и руди само за купичка борш стакан квас и флаконче боярищник. Дори и нашенското руфоси няма да иска.

54

Браво, днес!

преди 7 години

знаем, че сорос плаща, ама тоя пасквил много слаб бе! Значи Тръмп не е казал, че русия е проблем! И за това сте фейк нюз медия! А в туитър и с познанията по английски директно гледам речите му, така че нямам нужда от промивките ви! А там той отчита колко хиляди нови работни места е открил и колко милиарда е върнал в Америка.

53

до 66

преди 7 години

За вас Киряк Стефчовците и соросидите знам че най-лошото нещо е че не сте под турско робство още ама ето сега последните 27 години имате шанс да ближете западни *** докато те изпиват кръвчицата на България

52

Анонимен

преди 7 години

Кажи му русофил и не го обиждай повече

51

до 60

преди 7 години

Ти явно си българин, защото руснаците, когато са убедени, че няма да ги изпееш на ***, говорят съвсем друго.....или както винаги става новопокръстеният в някаква вяра става по ревностен от основателите на вярата----а вярата ти в путин е явно голяма---отиди и на психиатър---все пак!

50

До 63

преди 7 години

Русия много държави са се опитвали да я напднат, за да откраднат ресурсите и.... винаги са си чупили зъбите......

49

Анонимен

преди 7 години

Бубек хумореските ти нямат край. Те рашките един мост над керченския проток не могат да построят ти ми говориш за газопровод до Китай.

48

САЩ=UK =терористи

преди 7 години

Ето кой прави fake new На Тръмп му скроиха шапка и той няма какво да прави освен да се държи като предишните пионки.... Президента на САЩ е никой ако се опъва и не иска да следва политиката на дълбоката държава просто или го махат или го убиват......Идлиб е провинцията където са струпани всички американски терористи и там те си произвеждат химически оръжия Асад ги избомби и сегс САЩ пищят че са им унищожили производството...Ал Кайда сие американска групировка и те никога не са я закачали

47

Факти

преди 7 години

Не трябва да се вярва на вещицата Ники Хейли,която е изключително злонамерена към Русия и Путин!Старият сатанист Сорос беше казал за нея:- Тази е мойта възлюбена дъщеря,нея слушайте!

46

ЗА ВАС Е ПРОБЛЕМ

преди 7 години

а за нас българите РУСИЯ е СПАСЕНИЕ

45

Анонимен

преди 7 години

А къде е новината, че според западни медии, Украйна е свалила малоазийския боинг. Сега излиза че е имала цял полк зенитни ракети Бук, разположени по трасето на полета на боинга.

44

Анонимен

преди 7 години

Ами, нека издържат бе, Воленчо. Аз съм навит - да си седят там и да издържат. А не да си купуват шефовете на Газпром къщи в Лугано. Нека си седят в Русия, да си учат в тамошните университети и да карат волги и лади. Нищо против нямам, ама де тоя късмет.

43

Анонимен

преди 7 години

Ох като почнете да ми се правите на по-руснаци от руснаците.... Виждали сте вие русия само на картата и снимка на путин.

42

В МОСУЛ

преди 7 години

70% от сградите са разрушени от американските бомби. Убитите мирни жители са в ПЪТИ ПОВЕЧЕ от главорезите. Над 270 мирни жители бяха изровен мъртви от сграда в МОСУЛ. Даже правителството СПРЯ атаката, докато се разбере ЗАЩО и КОЙ е виновен. А Нещо да сме чули по въпроса от "нашите" ТЕЛЕВИЗИИ??....

41

Анонимен

преди 7 години

Е, точно. Суровини - да. Производство - не особено. Всичко е иномарки, отечественото не се купува даже на любовниците :)

40

Анонимен

преди 7 години

Само дето бюджетът им е вързан за цените на петрола, а не на оръжието. Защо ли.

39

Анонимен

преди 7 години

Гказа се, че воиските на Асад не са използвали хишмически газ а са бомбандирали склад с химически вещества на умерените терористи подкрепяни от запада и сащ. Интересно какво ще се изходят по това евроатлантическите сороски медии.

38

До-Алекс

преди 7 години

А да си чувал,че Русия е на второ място по износ на оръжие,не е само на петрол и газ.

37

Анонимен

преди 7 години

Бубек, акцентът не в това точно какви са били химическите оръжия.