184

Бай Хой

преди 7 години

Как ще има съчувствие, като запада създаде ИДИЛ. Имам чувството, че са като деца. Направят беличка и гледат какво ще стане. И обикновено белята се връща отгоре им. Талибаните са добър пример.

183

Анонимен

преди 7 години

Опитвам се да си спомня за акт на солидарност от руска страна към някоя терористична акция в Европа... примерно знамената в Кремъл да се свалят наполовина, да се обяви минута мълчание, всички руснаци във фейсбук да си сменят логото или нещо такова.Всъщност, това което си спомням, е Путин, който изказва съболезнования, и после в първата си медийна изява обяснява, че европейсците сами са си виновни, защото не си пазят ценностите като руснаците.

182

Анонимен

преди 7 години

Ище през 1999 г. психопата Путин използва терора, като взриви жилищни сгради в Москва и други градове на Русия за да започне втората война с Чечения. Сега нищо чудно отново да използва терора за да спре протестите срещу корупцията.

181

д

преди 7 години

А защо мълчи за Русия? Защото Путин не спря да говори против запада на езика на ИДИЛ .

180

Поп Грую

преди 7 години

До Иван 309И кой ти каза, че рейтингът му е скочил?Я дай линкче!Имаш 10 минути.

179

Закономерно

преди 7 години

Поредната руска статия, част от хибридната война на Путин.А замислихте ли се защо Русия няма приятели ?!Защото винаги е ограбвала и тормозила съседите си, изпокарала се е с всички.Дори доскорошните и близки Китай и Куба не искат да чуят за Москва.Русия измисли концлагерите. В Сибир. Масовите убийста на свои и чужди, приложи омразния комунизъм, въведе терора като управление - Ленин, Сталин, Берия.Как да уважаваш тази страна ?!

178

Иван

преди 7 години

Е трябва да се отчете, че атаката си бе организирана от Путин, и рейтингчето му веднага скочи като на Ердо Разбира се, това не прави трагедията по-малко значима съболезнования за невинните жертви на мръсната политическа игра...

177

Анонимен

преди 7 години

Зад лъскавата фасада на "евроатлантическите ценности" се показа истинското лице на западните "елити". Реакцията на обикновените хора е показателна! Няма "наши" и "чужди" жертви. Жертвите винаги са обикновени хора, независимо дали са французи, немци, англичани или руснаци! Дори "послушни" медии като Дойче Веле и Ройтерс да излязат с остри статии за двуличието на западните лидери. А ние, българите, можем само да си извлечем поука какво е отношението на Запада към източните и православни народи!

176

преувеличавате

преди 7 години

Значи.... не е съвсем така. Аз имам във фейсбук приятели от западни страни и доста от тях вчера си сложиха /споделиха съболезнователни постове за С. Петербург, при това написани на руски. А особено се впечатлих от най - големия сайт за фенове на Джордж Майкъл, който се списва от админи от Англия, Франция, Италия, Латинска Америка и завчера постнаха ЦЕЛИ 3(!!) снимки с надпис Скорбим за Санкт Петербург с колаж от траурна лента, руското знаме и горяща свещ. И с молба да се сподели. (Както се казва, кажи ми кой ти е идолът да ти кажа какъв си) . Има хора и хора.

175

Анонимен

преди 7 години

Да не забравят да приберат цветята от паважа както направиха с цветята на лобното място на Немцов.

174

none

преди 7 години

Руснаците си играят сами вината си е тяхна. Каквото повикало такова се обадило ...

173

Анонимен

преди 7 години

Една добре известна теория на конспирацията гласи, че бомбените нападения в жилищни блокове в Русия през 1999 г., в които бяха убити над 300 души, всъщност са били дело на държавата и са имали за цел да направят Путин президент..........................Има още една теория, че самолетните атаки в САЩ на 11 септември 2001 г. са дело на американските тайни служби, за да оправдаят агресията сррещу Афганистан и Ирак??!!Въпреки, ч в кулите работят много евреи, нито един от тях не пострада тогава.

172

Анонимен

преди 7 години

ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ Е ЛИЦЕМЕРИЕТО СА ФАКТ.ДАЛИ ПЪК ЕРДОГАН НЕ Е ПРАВ, КАТО ОБВИНЯВА ЗАПАДА В НАЦИЗЪМ?

171

Анонимен

преди 7 години

Нали затова постоянно се водят дела срещу гугъла , защото ти показват което им изнася и за което им се плаща , реално са много зависими и подбират съдържанието за показ

170

Анонимен

преди 7 години

Кадафи го отнесоха защото искаше да търгува петрола си в Евро, а не в долари. Също като Саддам. Ресултата - милиони ДЕЦА умрели от болести и глад в северна африка и Ирак за периода след войните на американската коалиция там.

169

Анонимен

преди 7 години

:)

168

SPE

преди 7 години

Католиците винаги са мразели,православните повече даже от мюсюлманите.Затова един пакистанец,мароканец,тунизиец,винаги е по-добре посрещан от граждани на България,Русия,РумънияУкрайна,Сърбия.Въобще славянските народи,православните,никога няма да бъдат приети като равноправни в ЕС.Виж,ако си арабин,черен,неграмотен мюсюлманин,си добре дошъл.

167

Анонимен

преди 7 години

Оказа се че Борисов е по далновиден,по хитър и постъпи човешки, като изпрати телеграма със съболезнования.Европата да вземе пример в това.А винаги Путин е изразявал съболезнования при подобни неща в Европа.

166

МДААААА

преди 7 години

"Съболезнования за Лондон от света, за Санкт Петербург мълчание!"МЪЛЧАНИЕ, ТОВА Е! И ЧУДЕЩИ СЕ ВОДЕЩИ И ПОЛИТИЦИ "ЗАЩО" БИЛО СТАНАЛО СЛУЧИЛОТО СЕ, КАКВА ЛИ ПЪК БИЛА ПРИЧИНАТА! ДОКАТО НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН ИСТИНСКИ ЛИДЕР, КОЙТО ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА КАЖЕ БАСТА! ИСЛЯМА Е НЕСЪВМЕСТИМ С ЕВРОПЕЙСКАТА ХРИСТИЯНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН СЪС ЗАКОН, ТЕЗИ МЪЛЧАНИЯ, ОЦВЕТЯВАНИЯ НА АЙФЕЛОВАТА КУЛА С ЦВЕТОВЕТЕ НА ФЛАГА НА ПРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ПОРЕДНОТО МОХАМЕДАНСКО КЛАНЕ И "ЖЕСЮИТА" ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ!

165

Анонимен

преди 7 години

Руснакът винаги е на губещата страна дори и да спечели някоя и друга война. Заложено му е в природата.