19

Анонимен

преди 7 години

Какви пенсии какви пет лева!?Бойче не се подавай на манипулации, дръж се!Дадени пари за пенсии са загубени пари и няма как да бъдат откраднати , а нашите фирми, от магистрали и саниране 50 %прибираме в нашия джоб, а и на теб даваме !Плюс това пенсионерите са доволни не протестират , щастливи са от положението и гласуват за герб и бсп.Дръж се Бойче!

18

б

преди 7 години

Няма бъдеще България .Протестират и гласуват старци.Младите не им пука докато остареят ще ги мамят разни работодатели и мафиоти .Децата ни загубени и невъзпитани .Трагедия отвсякъде.Повече от нормално беше да се случи това на изборите.

17

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледам тези тримата на снимката, драйфа ми се. Щяха да съдят Тиквата, да го гонят и изритат пт властта. Днес му полягат, целуват му честните ръце, които и един лев не са откраднали от българина. Пазарлъка продължава, колко ще им кихне за да слушкат. Особено Симеонов, защо мълчи за новите цени на газа, наши беше в тази комисия? А дебелия Каракачанов? Той тумбака си не може да носи, ще защитава българина? А Беликосия алфаджия, него Рапона натика в *** такова. Ще слуша и папка. Послушковци

16

Клоунът

преди 7 години

Цирк, Цирк, Циркът пак дойде!

15

o fit

преди 7 години

Zlatnite religiohni odejdi i alchni zlatni kaski i celuvaneto na race i ikoni nema da gi spasiat ot grajdanskata voina bez bezgiiski i luksemburgski zaplati v bg.

14

компромиси трябват

преди 7 години

Само с компромиси ще имаме едно работещо правителство. Нека патриотите да разберат, че пенсия от 300лв. не е за нас и тя ще наруши нашия стабилитет, затова да се откажат от тази си точка, това е компромис. От своя страна нека ГЕРБ да преразгледа мажоритарния вот и да се откаже от него, това също е компромис., Важното е да се продължи стабилитета, и утре да е като днес и всеки да знае че сме стабилни, и днес, и утре и така.

13

Го4о

преди 7 години

Червената завист е безкрайна! ГЕРБ ще вкара патриотите в европейската политика, но БСП все така ще си стои в ЪГЪЛА отхвърлена дори и от СтаниШЕФ!

12

nkavrakov

преди 7 години

Всички се обединяват в името да опоскат държавата за пореден път.Само ги вижте на снимката какви алчни типове са.Приличат на шайка обирджии.Само народа така и не можа 25 години един път да се обедини ,да нахлуе в парламента и мощно да ги изрита завинаги от хранилката за да може следващите да имат уважение към хората.

11

е не

преди 7 години

Само като ги видя тези лешояди(кой от кой по-нагъл и алчен).... И виждам "светлото" ни бъдеще.... Ех, родино мила! Майко, Българийо! За това ли се бори Левски? Срам!

10

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

162лв пенсия с 40год.трудов стаж малко ли ви е?

9

ognyanz

преди 7 години

Надявам се, че на патриотите им е ясно какво ще последва за тях ако се съгласят на изцяло мажоритарен вот: в парламента ще влязат само ГЕРБ, БСП и ДПС. И на Бойко това му е ясно (такава конфигурация много го устройва) и затова му се иска да го прокара.

8

Хахахахаха

преди 7 години

Да са ви честити 300те лева пенсия и факта, че ББ няма да е министър, на всички безумници гласували за Паричния Фонд!

7

Анонимен

преди 7 години

рушки патрЕоти

6

Оруел

преди 7 години

Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди...

5

реалист

преди 7 години

Препъникамъните са само за публиката. Представлението няма да бъде отменено. В обозримо бъдеще няма да има мажоритарен вот и актуализиране на пенсиите. Пенсиите ще се увеличат когато пенсионерите станат по-малко от работещите в производствената сфера.

4

Атакиста

преди 7 години

Това са на 100% патриотите на Бьлгария! Да сте живи и здрави патриоти с великите си умове като Левки Ботев Караджа.

3

Анонимен

преди 7 години

И субсидии за партиите!

2

с нож и вилица

преди 7 години

Обява: гладни и лакоми Обединени патриоти, с нож и вилица, търсят някой да им даде кокала с мръвката, пардон, властта.

1

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, тези тримката нали бяха скарани? Хахахахаха.