47

Анонимен

преди 7 години

Ако се вържат са луди. Борисов даде 7 министерстна на РБ за 6-те има проценат, патриотите имат 9 процента - трябав да искат 8 министерства. Ако на Борисов не му харесва - да си направи коалиция с ДПС и марешки и след една година ще е наполовина като проценти.

46

Анонимен

преди 7 години

За Сидеров нищо, значи и от Сидеров нищо, т.е. без депутатите на АТАКА в подкрепа на ГЕРБ и ГЕРБ ще трябва да включи друг в коалицията, примерно ДПС....

45

ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН

преди 7 години

....ПО ЕДНО КОКЪЛЧЕ ЗА ЗАЛЪГВАНЕ И .....ПЕЙ СЪРЦЕ , ЗА "ТЯХ" , ЗА НАРОДА ...........ДО НОВИ ОБЕЩАНИЯ!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Да изцедят Борисов като лимон

43

Krom

преди 7 години

Мааа му стара, и на националисти не случихме. Красимир е заприличал на главогръд. Това момче, ако не спре да плюска, ще си докара инфаркт по стълбите на Парламента. Валери, като му слушам махленската семантика и ченгеджийското чувство за хумор на дърт ***, въобще не ми е чудно, защо европейските политици са "предпазливи" с него. А Волен е толкова нелицеприятен, че до официалното споразумение го покриха като мръсно бельо в долапа.

42

Анонимен

преди 7 години

ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА ИМА.И НА БОРИСОВ МУ Е КЪС ОРГАНЪТ И МАРЕШКИ СЪЩО. БСП НЕ ИСКА ДА СЕ МЪРСИ, ОСТАВА ДПС.

41

Анонимен

преди 7 години

Патриотите са необходими на Борисов, а не той на тях, така, че да му извиват ръцете, колкото могат.

40

Анонимен

преди 7 години

Разделяй и владей-запазената марка на Б.Борисов.

39

Анонимен

преди 7 години

Патриоти, лелеееее, милеят за народеца. А Рапона ги привиква един по един, спазаряват ги като стари бакали, хвърля им пи малко мръвка, и те забравят за обещаното веднага! Милионите са сериозна причина за да стане така. Ще се гушнат с Тиквето, ще му седнат в краката, посегне ли някой, ще го лаят като палашчета. А патриотичните обещания, те се забравят удавени в милионите които ще им кихне. И да му мислят тези които им повярваха.

38

до 45

преди 7 години

По същия начин скара реформаторите.

37

очаквано

преди 7 години

Той сега ще ги скара. Боже, този може да няма интелект, ама само как разделя и владее - не е истина.

36

HEAVY METAL

преди 7 години

Според мен на Борисов са му нужни националистите, защото без тях ще батъляса напълно. Патриотите ще му крепят правителството.

35

ново БСП

преди 7 години

Само др.Жаблянов може да спаси България с нова ленинско сталинска политика в областта на промишлеността и земеделието .

34

Др Сталин

преди 7 години

Бойко е *** .Мисли ,че командва България ,а това не е така.

33

Анонимен

преди 7 години

Това отроче ще бъде заченато в грях,затова съдбата му готви големи изненади.Стягайте коланите за още увеличения на цените,защото идват нови избори,а кой ще ги плати ако не ние.

32

Анонимен

преди 7 години

Сидеров е националист. Ама руски.

31

не така вее

преди 7 години

при един вот на недоверие някои от патреотите дето са със златни пръсти ще му го нананацепяти тогава пак 20 млн за избори плюс може би толкова и за прословутите машини

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Това за 16-тата република си е още една ПЪЛНА ЛЪЖА, която с удоволствие се тиражира за такива неграмотници като тебе! А еуропката НИКОГА НЕ Е БИЛА ПАРТНЬОР НА БЪЛГАРИЯ! Била е само подстрекател и обирач на дивидентите от войните ни! Защо ни разбиха икономиката??? ЗА ДА НЕ СМЕ ИМ КОНКУРЕНТИ, глупава главо!!! Както правят сега в още по-тъпата укруина! Щели да я правят "селскостопанска свърхдържава"......да се смееш ли, да плачеш ли!!! КЪДЕ СА НИ РАБОТНИТЕ МЕСТА!???? ***

29

Анонимен

преди 7 години

Бойко,ако може не слагай министър на военните човек,който няма опит и тежи 120 кг Каракачанов.Той е блестящ в друга сфера,умее да преговаря на маса.Там трябва да е военен с опит и тежест при военните,ако може..

28

Анонимен

преди 7 години

крайно време и тези като РБ с куневица да отидат на бунището на историята