12

Анонимен

преди 7 години

Ако държавите повече се изслушват една друга,ако има респект и уважение помежду им,ако има консенсус,а не едностранчиви решения,ако повече обръщат внимание на слабите райони,ако защитават границите и гражданите си,вероятно ще имаме една събуждаща се Европа.

11

Психиатър

преди 7 години

Професоре не мога да повярвам, че и ти си напуснал стаята! В таблетите съм ви сложил джипиес и до минути санитарите ще ви засекат и сложат ризите!От утре с по нови иновативни хапчета!

10

Аха ?

преди 7 години

ЕС е във подем туй го знаем, а в колониите им как е ?

9

Анонимен

преди 7 години

Браво много добро статия. Няма какво да се допълни. ЕС уж бил лош .... пък целия свят се стича към Европа за по-добър живот.Явно популистите им свършиха лъжите и вече залязват с една жертва - Англия.

8

luckyman

преди 7 години

Какви сили набирал ЕС, бе? Еййййй? Чавка ли ви е изпила акъла и е напълнила после суроватка?

7

Анонимен

преди 7 години

"но приказките за "склерозиралата Европа", която изобщо не можела да се мери със САЩ или с Китай, нямат нищо общо с действителността. По данни на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (OИСР) през последните години страни като Испания, Гърция, Португалия, Ирландия и Полша са водещи по показателя "осъществяване на икономически реформи"."Гърция, Португалия и Испания са в икономически колапс и нямат друг избор освен реформи. Голям повод за оптимизъм...

6

Психиатър

преди 7 години

Странджа, знам че си в района на лечебното заведение! До 15 мин. да си в стаята! Професора вече е заспал!

5

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за ЕС,но не за оня егоцентристки,закостенял,лобистки ЕС,а за една истинска демокрация и реални права на всеки гражданин и всяка държава на Европа.Не виждам друга алтернатива за България в момента,освен ЕС.

4

Анонимен

преди 7 години

Хахахахх а банките как са стабилни ли са в Spain Italy Greece :))) че ми е интересно ?!

3

Анонимен

преди 7 години

Ако целия ЕС мине по командването на Германия ще цъфти. Целият юг Португалия,Испания,Италия,Гърция барабар с целите Балкани трябва да разберат, че мързела е най-лошия им враг. Трябва здрава работа като германците и точност като швейцарците. Добре, че *** като Англия, които са слуга на Сащ се махат от съюза.

2

Анонимен

преди 7 години

ВЕКОБРИТАНИЯ НЕЖЕЛАЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС!!!! СЕГА ПРИКАЗВАТ, ЧЕ 3 ГОДИНИ ЩЕЛИ САМО ПРЕГОВОРИТЕ ДА ВОДЯТ ОТВРАТИТЕЛНО

1

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОСЪЮЗА ЩЕШЕ ДА НАБЕРЕ СИЛИ АКО СЕ БЕШЕ ОТЪРВАЛ ОТ ГЪРЦИЯ!!!НО И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ДОБРО НАЧАЛО ЩОТО ТЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПИЯВИЦА ЗА ЕС ПО-ГОЛЯМА И ОТ ГЪРЦИЯ!!! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПОЛУЧАВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЛЕНСКИЯ СИ ВНОС КЪМ ЕС ПЛЮС МЕГА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ТОВА, ЧЕ Е БЕЗМИТНА ЗОНА ЗА СТОКИТЕ ИМ!