52

До Ваd Company

преди 7 години

Решетников да дyxa супата! Чехите, унгарците и особено поляците мразят Рсия и в червата си. Едва ли някога ще се присламчат към РФ.

51

Анонимен

преди 7 години

Абе орбангутана защо не инициира просто едно напускане на ЕС от унгария?

50

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Казвате браво на ОРБАН ама иначе гласувахте за ББ. Защо ? Не мога да ви разбера ?!

49

Анонимен

преди 7 години

браво на хората които държат на страната и националността си,никоя страна не трябва да бъде насилвана от каквато и да е международна институция да действа против суверинитета си

48

Анонимен

преди 7 години

Източноевропейците сме с уникално сходен манталитет и в същото време сме доста различни от западняците, толкова, че идеята за независим източноевропейски блок изглежда много, много смислена алтернатива на многоскоростната Европа.

47

Bad Company

преди 7 години

Вижте пост 60..... Точка 2 на Решетников в действие...........

46

Анонимен

преди 7 години

До Национален ЛегионБегай да заляваш бежанците по горите ко си виснал тука като пран чорап.

45

ДС

преди 7 години

Ами, да се замислят тези, които си го избраха ББ. Може би София гласува за него и големите градове. Ама сега им се пада в центъра на София, Варна и Пловдив да им направят по един бежански лагер.

44

Анонимен

преди 7 години

Че сами не можем да се справим в съвременния свят, е ясно. Трябва обаче да знаем, че нито ЕС, нито Русия са единствени алтернативи. Вишеградската четворка е един добър пример - четири държави заедно, които ако Брюксел толкова много притиска, могат и да напуснат Съюза и да бъдат фактор, който големите им съседи да уважават. Ние също трябва да се замислим за подобен съюз със съседите си.

43

до 49

преди 7 години

Ке хода където си искам не ми давай наклон на оная работа да не ми станеш на национлисти само. Диктатурата свърши отивай в С. Корея там няма Меркел и тоя оня .

42

Анонимен

преди 7 години

Ще взема да се влюбя вече в този невероятен мъж Виктор Орбан нищо че по голям с 2 десетилетия . Така да ме кефи как показва среден пръст на еврогейвете и като го сравня със нашите влечуги . Този човек заслужава да води Европа . Пожелавам му успех със запитването до унгарците . И така да им завиждам за премиера който имат.

41

Национален Легион

преди 7 години

Иначе браво на унгарците, имат път и цел, уважавам ги!

40

до 45

преди 7 години

Не се допитва той решението вече то е взелр всичко е за да не понесе цялата отговорност политик от класа А Боко акъла му е да се поклони на Брюксел като някакъв слуга или васал. Добре, че дойде Радев.

39

Национален Легион

преди 7 години

До ДО 41Ами като искаш да си с Русия или Европа ходи си там, и си защитавай техните интереси.

38

Анонимен

преди 7 години

Няма да има спиране на ордите. Прочетете предсказанията на Нострадамус. След като ги прочетете кажете на всички останали какво ги чака. Предсказанията му вече започнаха да се изпълняват и няма спиране. Това което го е предсказал не го е изсмукал от пръстите си а просто извънземен разум му е диктувал. Нищо случайно не се случва на тази земя. Всичко се движи по предписание. Някои си мислят че ако им се случи нещо лошо или добро това е случайно! Не не е случайно. Няма случайни неща на този свят!

37

ДО 41

преди 7 години

Тлей си работата, аз да ти кажа като не искаш никой нищо да ти казва *** в гората и живей там .Aз съм гражданин на света, пътувам навсякъде щом искам да съм с Русия или Европа не си ти човека дето ще ми казва какво да правя *** и ***. Ити ли си от ония от някоя партия дето чакат хората заети в частния сектор и ЕС да ти нахранят.

36

колето

преди 7 години

е те тва е управник допитва се до народа не като Боко до ЕНПи какво му роди кухата тиква

35

Анонимен

преди 7 години

Унгарците спираха СССР, сега спират Брюксел. Да ги изгоним тези неблагодарници. Да ги дадем на Русия.

34

Анонимен

преди 7 години

Брюксел не трябва да бъдат спирани щом Брюксел искат да приемат емигранти нека си ги приемат пускайте ги да заминавят към Бюрюксел и Меркел да ги интегрирa.

33

Само казвам: Тия които искат намесата на Европа, Русия, Америка да ни казват какво ние да правим, с кои партии да управляваме, и постоянно да ни дават наклон на ***, това няма как да стане. Всички които са поклонници да чужди управления са национални предатели!.....