56

Анонимен

преди 7 години

Тя не е предизвикана войната от нас, но ние продавахме оръжие на тези които я предизвикаха, а те го доставяха на онези, от които хората избягаха за да не ги убият с нашето оръжие, което било мн качествено според някои горди безмозъчни българи.

55

Анонимен

преди 7 години

В МИНУСИТЕ ВЛИЗА ОБЕДНЯВАНЕТО НА СТРАНАТА, РАЗРУШАВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА И ПЛАНОВЕТЕ ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО И В ЛАГЕР ЗА МИГРАНТИ.

54

Добре

преди 7 години

Защо народът пълни гушата на такива "управници" с работа и данъци?

53

Анонимен

преди 7 години

Този номер 36 стига е писал глупости.

52

добра новина

преди 7 години

За мен новината е много хубава.Не искам заселване на емигранти в България и то принудително. Войната в Близкия изток не е предизвикана от нас.

51

Дано

преди 7 години

Ако Радев продължи в същия дух и покаже отговорност към народа си,той ще бъде следващият премиер.Стига приказки,искаме действия.А ЕНП да си завре критиките където иска.

50

Анонимен

преди 7 години

БЕ ЗАЩО ВСИЧКИ Ч*ФУТИ КАКТО И ТОЗИ ХАЗАРИН ЙОЗЕФ ДОЛ МНОГО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ИСЛЯМСИТКИТЕ ТАРАМБУКИ.СПОМНЯТЕ ЛИ СЕ КАК ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ТУК В БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ДОШЪЛ ЕДИН ЕВРЕЙН ОТ КАНАДА КОЙТО ТЪРСЕШЕ ЕВТИНИ КЪЩИ ПО СЕЛАТА НИ ДА ГИ КУПУВА И В ТЯХ ДА НАСТАНЯВА МИГРАНТИ. КАТО СА ИМ ТОЛКОВА МИЛИ ДЖИХАДИСТИТЕ НА ЕВРЮХИТЕ ДА СИ ГИ ПРИЕМАТ И ИНТЕГРИРАТ У ИЗРАЕЛ.

49

Анонимен

преди 7 години

Всичко, което е добро за Европа е лошо за България.

48

Анонимен

преди 7 години

Много стриктно си спазваме Женевската коквенция и тоя ceляндyp да си туитне постовете някъде изoдзaдзe. В България няма нито един бежанец, просто щото никоя от съседките ни не е във война.

47

Анонимен

преди 7 години

ЖОЗЕФ ДОУЛ - ГОСПОДАРЯТ НА БОРИСОВ

46

Анонимен

преди 7 години

Ба си нахалството. За нас безработните няма осигуровки а за ония къщи осигуровки. Това не е ли дискриминация къде са онези сополи от хелзинския комитет да ни защитят. БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА НАРОДА НИ,БРАВО. АДол да си гледа работата, умря тая той да казва какво ще става в България.

45

Напалм Детов

преди 7 години

А аз очаквам тоя на снимката ***.... по-скоро е по-добре.

44

Искам крайните десници в цяла Европа да направят революция, и да спечелят! Да разкатаят ***...та на ЕНП...

43

Анонимен

преди 7 години

и аз имам няколко критики........

42

Анонимен

преди 7 години

Планът на масоните не може да се реализира с това решение на президента.

41

333

преди 7 години

До до До 36не обяснявай тези неща на *** които са като офтсе подкарани от чобана си няма да те разберат

40

Нено

преди 7 години

Да се помоли на саудитите, катарците и другите да приемат братята си

39

Втори мандат

преди 7 години

Не гласувах за Радев, но само да следва тази линия- да защитава татковината от джихад, ще гласувам за втория му мандат със затворени очи!

38

Анонимен

преди 7 години

Тя страната /не държавата, тя умрЕ отдавна/ е на апаратно дишане, с 20-30% безработица, а тоя *** ни мята още два-три мамута на огънатия до земята и пукащ като за последно клон. Ми като се счупи и се юрнем, имаш ли идея, че оттук ще избяга не само азиатското и африканското стадо, ами и остатъците от българите? И тогава кво? Друга демаркационна линия в централна Гейропа? А после? А още по нататък?

37

до До 36

преди 7 години

Ти да не си спал на течение бе.Какви евродепутати на Нинова сънуваш.Това постановление 208 е прието лично от българското правителство с премиер Бойко Борисов,който назначи и тази КЕВР,която ни съдра кожите.