42

чалга.металист

преди 7 години

Абе и аз му намирам положителното, ама отрицателното му е в пъти повече, за жалост.

41

Анонимен

преди 7 години

след Славиту някой трябва просто да дойде и да дръпне шелтера на тая изпростяла държава!!!!

40

Анонимен

преди 7 години

Славко плюеше по БКП през 1990 г. а сега се прави на революционер.

39

David

преди 7 години

И аз слушам Металика и не съм кон с капаци, само метъл до дупка. Намирам положителното в Слави и го адмирирам за това, което прави

38

Анонимен

преди 7 години

Ама вие вярвате на тези ***?

37

сминдух енд чесън

преди 7 години

От написаното разбрах,че хората интересуващи се от музика са потенциални окупатори на парламенти.

36

Анонимен

преди 7 години

пози боже сляпо да прогледа и чалгаджията полетик да стане. Съвсем ще ударим дъното, ако се намерят хора и да гласуват за него

35

Анонимен

преди 7 години

Анархисти!!!

34

Анонимен

преди 7 години

СлавитУ и Тошко Сценариста/ който няма фамилия и се казва точно така/, ще ви спасяват.Ако хората повярват,това ще е последният стадий на деградацията и пълния духовен разпад на нацията, отвъд който връщане назад няма.

33

Анонимен

преди 7 години

Вярвам на Слави, че той единствено без да плаща може да събере 100 000 и то млади хора. Да излизаме и изритаме тези които така ни забиват с тези цени, че ме ми се мисли. Оставим ли ги до есента, ще накрадат много! Тиквата ни обеща добруване, и от 01.04. започваме да добруваме. Нека му благодарим както подобава, с шут в дебелия му г-з.

32

чалгар

преди 7 години

Тия,дето говорят за чалга всеки ден са в Операта и зала "България" Това ,Бойко,Цецо и прочие не пропускат концерт.И свирят на музикални инструменти-средни пръсти.

31

7 hell circle

преди 7 години

slavcho odyrte skoro v pergatory pri dante

30

Анонимен

преди 7 години

Слушам Металика и Славчо ми е противен.Нема как да ми каже нещо, което не се сещам

29

Референдума-отсвирен

преди 7 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.

28

Борисович

преди 7 години

Браво на Слави.Не всички са мижитурки,които се огъват пред Началника,Има надежда да не се затрием съвсем,ако има повече като него.

27

Анонимен

преди 7 години

До КаквотоАз харесвам Вагнер, обаче няма да нападам Полша.И как Славчо се появи на хоризонта, точно преди да вдигнат ченита.СлучаЕност, не мисла.

26

Каквото

преди 7 години

и прави да го прави БЪРЗО! Вдигат ток, вода, газ и парно с 30%! На следващото вдигане ще си търсят парите от ходещи трупове!!!!!!!!!!! А вие си сойте у вас и го оплювайте, човека поне се опитва да направи нещо!!! НЕ КАЗВАМ, че е пич, факир или спасител ама ако се правителство няма се отива към дъното вече!!!!!!!!!!!!!!!!! Каквото и да направи утре да каже:"Палим парламента!" отиваме, защото живота вече е непоносим!!!!!!!!!!!!!!!!! Стойте си още и гнийте, стойте, стойте!!!!

25

MADRIDSKIQ pokerman

преди 7 години

SLAVUCA znaesh li kvo----- vervam ti ahahahhahahaahhahahhahah

24

един от многото

преди 7 години

""Това са хора, които се интересуват предимно от музика, трудно ще бъдат превърнати в професионални протестъри", твърди запознат."Това е смешно, всеки слуша някакъв вид музика и това са хората, които се мотивират да отстояват правата ...за справка Марсилезата !!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Спасители на нацията ли ше го играем сега, момчета?Блазе на нацията.