27

Анонимен

преди 7 години

Епа вие,овцероби ненагледни,още ли не сте разбрали,че "европейският" ни път,барабар с еврог***йските му ценноси,ни е харизал на Турция и тези 50 души,са само лакмусът,за направа на пробата за ЗАЕМАНЕ НА ЦЕЛИЯ ВИЛАЕТ Б***Л***ГАРИСТАН,който де факто вече е хвърлен в устата на ламята,та белким се нахрани и спре до тук.Явно евроГ***йщината хабер си няма от историята,до къде са стигнали османлиите И КОЙ Е СПАСИЛ "ЕВРОПА" ОТ ТЯХ - ЕСТЕСТВЕНО,ПРЕЗРЯНИТЕ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИ,В ЛИЦЕТО НА ПОЛША,ЛИТВА И УНГАРИЯ!!!

26

до: 14

преди 7 години

Теа 500г. в кавички са Руската Хипноза която държи цял живот , но проблема е на такива като теб които всъщност предават на следващото Поколение тая Хипноза-Менте , никой не те кара насила да казваш тези неща , щом ги казваш значе ти харесва

25

Анонимен

преди 7 години

Ще се заселят и ще си направят ислямска държава.

24

Анонимен

преди 7 години

"Да, бе, надявайте се!Къде ще се намерят цели 50 човека, които да искат да живеят в България??Двама-трима неориентирани, ***-дойди, но 50 е абсурд!"50 АБСУРТ ЛИ...ЧАКАЙ СЕГА СЕ ПОЧВА...НАЛИ СЕ ХВАЛИХТЕ, ЧЕ СПРЯХТЕ 50 000 ИЗБИРАТЕЛИ...ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРОСТРАНСТВО В БЪЛГАРИЯ ЗА 50 000 УБАВЦИ...НАЛИ ОБИЖДАХТЕ НАЩЕ БАБИ...ЕТО ВИ МЛАДИ.

23

Будали

преди 7 години

От 1 април газа с 30% от 1 юли тока с 5% сега и мигратни... Тия ни е...ха майките отвсякъде!

22

БАХ МАМА МУ

преди 7 години

Тази Новина не може да истина .

21

Анонимен

преди 7 години

Не пишете за статиската миниииистечка , а за виновника - СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!

20

Анонимен

преди 7 години

Всички които са подписали договора с ЕС и Турция са антибългарски партии ГЕРБ, РБ, ДСБ, ПФ, Атака, АБВ, БСП, ДОСТ, Да Турция и т.н.

19

Анонимен

преди 7 години

"През октомври бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова съобщи, че България е поела ангажимент, заедно с всички останали държави по механизма на релокацията да приеме 1300-1400 бежанци"Превод: Тиквата отново е предал България срещу едно потупване по рамото.

18

Анонимен

преди 7 години

Австрия Унгария също връщат всичко в България и така става депо и склад за потурани.

17

Ибн Ал Манафуи

преди 7 години

Скоро.Скоро...

16

Анонимен

преди 7 години

"Който нож вади от нож умира - българска поговорка"НАЖА БЕШЕ ИЗКАРАН ОТ ВАША СТРАНА...ОТ ПАТРИОТИТЕ, КОИТО СПИРАХА И БУТАХА ХОРА С ВАЛИДНИ ДОКУМЕНТИ...НА ВИ СЯ БЕЗ ДОКУМЕНТИ:-):-):-):-)ИДВАТ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ...АНЛАДЪН МЪ

15

Анонимен

преди 7 години

Благодаря ти Бойко , мислил си за България , когато си подписвал с Меркел и Ердоган !

14

WTF

преди 7 години

"Общият съд на ЕС отхвърли като неофициална договорката между Евросъюза и Турция от миналия март за решаване на мигрантската криза. Според магистратите решение за сключване на споразумение с турското правителство не е вземано нито от Европейския съвет, нито от която и да било друга институция на ЕС." И никой ли няма да потърси сметка на ония, за чий я задействаме тая процедура в такъв случай?! Спим ли? ....

13

Анонимен

преди 7 години

Да, бе, надявайте се!Къде ще се намерят цели 50 човека, които да искат да живеят в България??Двама-трима неориентирани, ***-дойди, но 50 е абсурд!

12

Анонимен

преди 7 години

"Че те как различават мигрантите от месното население в турция? Еднакви са си...."СЛЕД ВРЕМЕ В българия ТЕ ЩА СА ПАТРИОТИТЕ...ТАКА ЩЕ ГИ РАЗЛИЧАВА ТУРЦИЯ ОТ ВАС!!!:-)

11

Анонимен

преди 7 години

"През октомври бившият вътрешен министър Румяна Бъчварова съобщи, че България е поела ангажимент, заедно с всички останали държави по механизма на релокацията да приеме 1300-1400 бежанци и 100 души по механизма за презаселване от Турция."България не е поемала такъв ангажимент, безродниците от ГЕРБ са го поели.

10

Анонимен

преди 7 години

Велик умник е Бочко, велик!! Как бързичко ни е предавал и продавал, да приемаме камилари. Тихичко и тайничко прие постановлението, кво толкова, ще ги храним и гледаме, а нашите бащини майки да умиргат. Наши са българи, кучета ги яли. А за амуджите Меркелица ще го тупа по дебелия г-з, онзи гей ще го целива в устата и взаимно ще се пипат. Колко му трябва на Бочко, 15на милиарда, 1 милион кратунковци да му гласуват, насупване на Ердоган. Велик е Бочко, велик предател!

9

Анонимен

преди 7 години

КАКВА Е ТАЗИ СМЕШНА ЦИФРА 50!!!??? ПА И КОМИСИЯ ЩЕ ИЗБИРА КВО ША ИМ ГЛЕДА ТОЛКОВА...:-):-):-)ДА ДОЙДАТ СЯ ОБЕДИНЕНИТЕ МЪЖЛЬОВЦИ ДА ИЗБИРАТ ДЕЕ:-):-)НАЛИ СА ПОХВАЛИХА, ЧЕ СПРЯХА 50 000 ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ТУРЦИЯ И ТО С ДОКУМЕНТИ В РЪКАТА...СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ВИ ПРАТИМ 50 000 ХИЛЯДИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ...ЯВАШ ЯВАШ ПАТРИОТИ...АНЛАДЪНЪЗ МЪ...УЧЕТЕ ГИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ЕЗИК СЕ УЧИ НАЙ-ДОБРЕ В СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА:-):-):-):-)

8

Додо

преди 7 години

Който пише "бижанците" не заслужава да си изкарва прехраната пишейки статии и публикации. Мое скромно мнение! Има много други професии за такива хора.