102

ROM

преди 7 години

Няма нужда да знаят български език. След няколко години е има три официални езика.

101

Анонимен

преди 7 години

Динко дали е гласувал? Той дори не може да пише.

100

Анонимен

преди 7 години

Смешен си герджик..

99

Анонимен

преди 7 години

Що ли си мислех, че Герджиков е умен човек. Голяма заблуда. Говори като Динко от Ямбол. А той Динко какъв горд българин е. На трибун вена дума прави пет грешки.

98

край

преди 7 години

С това изискване се ЗАОБИКАЛЯ конституцията без да се нарушава и то за доброто на България. Същото ще стане с машинното гласуване - идеята е неграмотния да не успее да се справи в тъмната стаичка с падащите менюта. Дай боже и това ще стане

97

123

преди 7 години

ДОСТ не никакъв проблем за България! !! Глямото зло са ДПС и цига..те / ромите / !!! ДПС окраде за 20 години зверски България и не е ясно дали ще се съвземем !!!Всичко това стана с участието на ДС и Комунистите и подкрепата на част от нас глупавият българин !!!!! ГЕРДЖИКОВ ВИКА : КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!!

96

Хитър Петър

преди 7 години

Така е Герджиков, кажи го това на Тиквата и на фалшивите ***. Те не искат да спират натиска от Турция и не искат турците да знаят български, за да гласуват. Те искат ДОСТ и ДПС в парламента, за да си играят игричките и да управляват с тях. Най-жадни за власт в момента са патриотите. Те са готови да управляват с ДОСТ и ДПС.

95

Иффка

преди 7 години

А този въпрос кога ще се зададе се към 80% от родните ни РОМИ или отново всичко е мижи да те лажем? Хората в Турция не са там по своя воля- изгонени са насила, а имат и българско гражданство. Законът им позволява да гласуват, така както позволява на всички българи, където и да са по света. Както се видя на тези избори - бабата на границата е в пъти по възпитана и интелигентна от "кандидат депутата" , който не я пускаше в България, хората в Турция- те не са ни проблема.проблемът ни е другаде..

94

Бай Хой

преди 7 години

Герджик, и аз това казах преди два дни на едни фесове тука. И в България има такива, които цял живот не са научили езика. Просто не им е било нужно, тука преводачи много

93

Внимaние

преди 7 години

ЦИК и ДAНС рaзследвaт особен случaй нa изборно нaрушение:Грaждaнинa от ромски произход ,живущ в Столипиново- Хaсaн,откaзaл дa продaде глaсa си срещу 50 лв.и .....глaсувaл по съвест,a нa всичкото отгоре се окaзaло ,че ромa е грaмотен и имa зaвършено нaчaлно обрaзовaние!

92

Българка

преди 7 години

Господин премиер, защо това не важеше и за тези , които живеят в България , а не могат да говорят , пишат и четат на БЪЛГАРСКИ. И защо ги допускате да гласуват след канто не отговарят на тези условия?!

91

Край

преди 7 години

Юриста дето се кълне в закона по-долу да оди да се пере. Освен писаните закони има и други дето са по важни. Една овца беше отишла с нотариално заверен "план за раждане" при една известна докторка в София. Оная и каза - като раждаш и ти и детето сте в божите и в мойте ръце - с нотариалните си глупости си избърши дирника и я отпратила с кеф. Юрист съм. Не абсолютизирам законите когато не ми изнася. Уважавам Герджиков.

90

анти

преди 7 години

Браво на Герджиков - а иначе не го харесвах.Казано в прав текст - да научат първо да говорят и пишат майчиният език за да докажат че имат право да гласуват.А ромите те са всеизвестни в цял свят - освен техния си език друго не знаят - но поне живеят в България

89

край

преди 7 години

Герджиков исках да е президент. Радев премиер и парламент от 120 депутати след мажоритарни избори в два тура. Е това ви е формулата за промяна и успех.

88

истината

преди 7 години

до 100Да но тия 300000 роми живеят в България а не в Турция - друга държава - место живеене и т н

87

юрист

преди 7 години

Герджиков е срам за юристите с изказвания от типа---че първо трябва да се научи езика. Нека само да припомня, че след 1878г. огромната част от българите не е знаела да чете и пише; дори и днес неграмотните стават все повече; *** масово гласуват купени с партийните субсидии, но това явно не трогва Герджиков. Ограничаването на правата става с промяна в Конституцията. Не е българин, който нарушана Конституцията с идеята да брани българското. Всъщност той брани беззаконието.

86

Jon

преди 7 години

Ердогане те и евреите си мислеха ,че могат да превземат Германия преди 2-та световна война ама видя какво стана с тях.

85

Анонимен

преди 7 години

До 100 лъжи, 300/триста/хиляди роми неумеят да четат и пишат,е на това се вика качествена лъжа!Вярно е че вече основният електорат на ДПС са ромите,и то при положение ,че ДРОМ/ромска партия/ участваше самостоятелно и не взе и 1%.

84

Евро-Атлант

преди 7 години

Да ама ромите знаят български език, за разлика от онези които вече четвърто десетилетие и второ поколение живеят в Анадола. Това че предците им някога са живели по тези земи не им дава право да претендират за българско гражданство. Още по-малко да участват в политическия живот на държавата. Това е все едно да искам да ходя да гласувам в Румъния, защото прадядо ми и прабаба ми са живеели в Северна Добруджа. Ще ми дадат ли мамалигите?

83

До лъжи

преди 7 години

че нали с тия автобуси 20 години гласувахте за ДПС, бесега как обърнахте плочата и станаха лоши или султанчето ви така ви нареди:))))