96

Анонимен

преди 7 години

Руските ***, крякат като патки.

95

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95 Докато скачахме, червените окупираха властта. Да до ден днешен. Затова успешните революции са кървави.

94

Анонимен

преди 7 години

"Катя, Максим и Матвей помолиха да не бъдат публикувани фамилните им имена"-----------------Първо показват личната си карта на журналиста, а после го молят да не бъдат публикувани фамилните им имена:)

93

Турчина

преди 7 години

Долу ръцете от Путин!

92

Анонимен

преди 7 години

Споко, Путин ще се справи с всичко, даже и един руснак под 20г. да не остане в Русия. У нас също бързо намаляват. Защо ли?

91

КурнелияСланинова

преди 7 години

Я, братушките искат промяна! А тук не ми се връзват на лъжите. Шефе, г.н. ПутИн, идваааааааааааааам!

90

ODESSA

преди 7 години

Русия е въоръжена до зъби. Красивите и умните ще изпукате сред поклонниците на мохамед.

89

Анонимен

преди 7 години

Младите в русия очевидно са балъци взети на мушката от сорос. Мислят си че като дойде "демокрацията" ще живеят по добре а трябва просто да поговорят с техните родители за мракобесните времена преди Путин за да им светне...

88

др Ленин

преди 7 години

Бъдещето е на световен социализъм .Социализмът не може да победи само в Русия,а трябва да победи и в останалия цивилизован свят за да има мир,работа ,хляб .

87

ха хааа

преди 7 години

Павел, 20-годишен студент по ветеринарна медицина ... "Но за личност от 21 век е срамно да живее в такава стабилност, която имаме сега", заявява той. - ами да го слушат руснаците, слушайте го Павел, 20 годишния студент по ветеринарна медицина, добри съвети дава, щом е студент по ветеринарна медицина значи ги разбира нещата.

86

молодци

преди 7 години

скоро ще го качат на черешата

85

Анонимен

преди 7 години

И ние скачахме като гламави по митингите щото "кой не скача е червен" пък то какво стана. Революциите се правят от млади наивни хора които вярват че промяната ще е непременно към по-добро. Практиката показва че става по-лошо. Та именно младите наивници са таргет на ЦРУ и Сорос. Накрая пак те си изпащат.

84

мдаа

преди 7 години

Павел 20-годишен студент по ветеринарна медицина, взел участие в протеста в Москва, казва, Матвей, 17-годишен - много детайли, много подробностти, но колко хора са учствали в протестите? Защо нищо не се споменава?

83

АТАКИСТ

преди 7 години

Разберете че в големите по територия държави 100 000 на някав площад не значат нищо. 500 000 не направиха нищо с протеста си срещу Тръмп, тия паляци също няма да направят нищо на Путин. Тва да нее България - плащаш на 10 000 да обикалят парламента и да окупират ВУЗове и пада правителство хахаха. В големите държави нещата се решават само с избори !

82

Петрович

преди 7 години

За съжаление Путин си остава засега единственият приемлив вариант за Русия. Руското общество все още не е достатъчно съзряло за промените, които искат тези млади хора. Ако режимът на Путин се разпадне преждевременно, Русия я чакат много тежки моменти, а и напрежение в международните отношения. Реформите трябва да започнат в икономическата, а не в политическата сфера.Ленин, Троцки, Сталин, Хрушчов, Брежнев, Андропов, горбачов, Елцин, Путин...Раничко й е все още на Русия за демокрация.

81

Анонимен

преди 7 години

Някои си мислят че няколко хиляди протестиращи могат да свалят Путин то по тая логика у нас 30-40 човека ще свалят Бойко...долу горе е такова съотношението...

80

Българин

преди 7 години

А преди Путин не беше ли Елцин? Да не иска младежта някой като него да управлява и запада да се гаври с тях колко са послушни. Поредната платена статия. Почти никой на протеста не искаше да свали Путин, а да се разследва имущество на Медведев.

79

актуални термини

преди 7 години

Майдан, Сорос, хибридна война, фалшиви новини, цветна революция, нечия "пролет", човешки "права", толерас тия, либе растия....

78

Анонимен

преди 7 години

Ха ха поредната пропаганда такава партенка мирише мирише! Да рискува стабилността за надежда по голяма глупост не бях чел! Все едно Протестна мрежа да правят протест в БГ с надежда промяна! Платените си гледат само портфейла

77

Баба Ванга

преди 7 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.