23

до 26

преди 7 години

Сегашният състав на КЕВР е назначен през есента на 2015-та. Да ти припомням ли кой държеше цялата власт тогава.

22

до 19

преди 7 години

Естествено, че на Тиквите все някой друг ви е виновен. Когато сте в опозиция са ви виновни управляващите, а когато управлявате са ви виновни опозицията. Но вие никога. Я виж членовете на КЕВР и провери кой и кога назначи тази комисия. Ще ти подскажа - Вожда ви Винету, главниият енергетик на републиката, който разбира от всичко.

21

алооу

преди 7 години

алооууу червени *** КЕВР се контролира от служебния кабинет избран от ПРЕЗИДЕНТА радев, пуснат със самолет от ламбо и корни видно от клипчето! Стига глупости, че бб е вдигнал газта, свалете червените очила и се огледайте.

20

Честито!

преди 7 години

на всички избиратели на ТРиквоний!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Той и Майдана няма да се размине! На Този изгладнял и мизереуващ народ само това му остава няма да загуби нищо. Скоро кръв не сее лееела така че вече е наближило времето. Баба ви ванга го е предлекла за тази година че ще е много гадна. Няма да го уплаши нито водопръскачките нито жандарите нито които и да било. Ножа е опрял в кокала и вече няма накъде да пробива.

18

Анонимен

преди 7 години

До 1За увеличението се знае от много време, жалко ***. Вие герберастите даже не може да тролите както трябва, също като вашите "конкуренти" от Позитано. Всички сте едни исъщи ***

17

до 11

преди 7 години

КЕВР е придатък на ГЕРБ, поинтересувай се малко кои са челновете й и председателят й и кой ги назначи. Щe ти дам само два жокера - грусаря Иван Иванов и трътлестата цвичка Теменужка Петкова.

16

Hex

преди 7 години

Нищо. Голяма работа. Ще ходим да се топлим пред парламента.

15

Анонимен

преди 7 години

Време е да разкараме всички мизерници, без значение от цвят и измислени полит. програми , докато тях ги има ,свестните и умни хора ,които могат да направят много за тази западнала държава , ще бъдат подтискани и няма да им се дава трубина .

14

1

преди 7 години

защо точно ден след изборите идва ударно поскъпване ресурс предимно внасян от Русия? Дали е защото Корни е втора и служебното правителство, което контролира КЕВР иска да препише всичко на новото правителство?

13

EU POSKAPVA GAZTA.

преди 7 години

GAZTA POSKAPVA ZA6TOTO : GAZPROM NIAMA DOGOVOR S BULGARIA-GAZPROM SNADBDIAVA EU S TAKAVA, KOIATO SE PRERAZPREDELIA OT EU ZA STRANITE 4L4NKI. AKO IMAHTE POTOKA, MOJEHTE DA IMATE OBLEK4ENIA I DOPALNITELNI DOBAVKA ZA TRANZITA NA GAZTA, AMA NIKOI NE POMISLI ZA TOVA I ETO GO REZULTATA.

12

Анонимен

преди 7 години

Гледах онзи ден служебният министър на енергетиката в Лице в лице на Ц.Ризова как тъпо и упорито обясняваше че сме имали най-добрата цена за газ от всички клиенти на Газпром и също толкова тъпо и упорито се опитваше да убеди аудиторията че ще поскъпне с 30%.Или ние сме *** и не включваме или те са тотално ИЗКЛЮЧИЛИ !По вероятно е наказателен ход заради резултата от изборите !- Путину ето не нравится !

11

Анонимен

преди 7 години

Тиквун пак ще си носи оставката в джоба....

10

Анонимен

преди 7 години

Много маамуни са по веригата, докато стигне газта до крайния потребител. На наша територия са и са вечно гладни.

9

Анонимен

преди 7 години

Къде ще се състоят протестите?

8

mda

преди 7 години

Не спечелиха техните "хора" и веднага наказание и дигане на цените хахах смешка вместо държава...

7

Анонимен

преди 7 години

Ами да живее ГЕРБ, какво друго при тези хубави новини

6

NEMA LABAVO

преди 7 години

ZATEGAITE KOLANITE, NEMA LABAVO - GAZTA POSKAPVA,POSLE TOKA,GORIVOTO,MAROTO....I MINAVATE NA FOTOSINTEZA. HRISTOS VOSKRESE !

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

Тези от Газпром ако преговарят със себе си не могат договорят по добри условия от тези дето постигат с нашите калитковци.Май е по добре да оставим нещата в ръцете на Европа

4

Анонимен

преди 7 години

То оставаше и да се размине.