81

Анонимен

преди 7 години

Тези са много нагли, 25г им гледаме мутрите, всеки втори говори за нови лица, но ето пак си ги ИЗБРАХТЕ! Как да ви нарека?

80

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВъзниква въпросът "откъде Местан знае как ще гласува един избирател още преди изборите". От същото място, откъдето знаят и другите как ще гласуват техните избиратели.Капиш?

79

Анонимен

преди 7 години

Добре, ясно, че избирателите на г-н Местан и г-н Доган не знаят български еик. Но как ще обясним факта, че и не различават квадратчето, в което трябва да гласуват, от кръгчето за преференциите...

78

Анонимен

преди 7 години

negovata e lesna .nie da mu mislim.

77

Анонимен

преди 7 години

Сигурен е че щял да мине 4 % ?!?!? Може само ако си платиш ... "купуването и продаването на гласове е престъпление"По телевизията показаха как се купуват гласове и то точно от "дост " .Аз бих си мълчал , но е турчин , политик , и о л иго фре н , с една дума НАГЪЛ !

76

Анонимен

преди 7 години

Възниква въпросът "откъде Местан знае как ще гласува един избирател още преди изборите". Като че ли това е косвено признание, че те са манипулирали тези избиратели и са ги принуждавали да гласуват за тях. Един избирател би могъл да гласува за всяка партия независимо от това, дали идва от Турция или не. На теория това може да са гласоподаватели и на Атака.

75

До глас-те за Герб

преди 7 години

Сега мои мили промити мозъчета, като спечелихте и като толкова подскачате от радост ако сте българи ще накарате Борисов да премахне двойното гражданство, постановление 208, новините на турски и още куп неща!!! Или сте съгласни с Началника ви???Защото Нинова щеше да го направи!

74

Льольо

преди 7 години

не е ли по-добре тази етническа партия да бъде забранена и разтурена ?

73

Дундурма

преди 7 години

С такъв съсед като Турция, на България врагове не и трябват!

72

Анонимен

преди 7 години

Абе кой е българска партия, можете ли да ми кажете? Не че имам афинитет към посочената.Вижте до къде сме го докарали -бедност, мизерия и масово умиране.Протурска, проевропейска само не и пробългарска.Всеки ни продава на някого и големата квичене е за сребърниците, които ще си заработи.Тия БЪЛГАРСКИТЕ партии в парламента и те няма да се разберат))Вече дори не могат на избори да имитират легитимност и приемственост, вие се карате за това кой КАК, ЛЪЖЕ като че има правилен начин да се лъже.

71

Георги

преди 7 години

Този определено е объркал посоките. Жалбата се пуска не на северозапад, а на североизток от Турция, а именно в Армения и се адресира до попа.

70

Моше

преди 7 години

Айдееее, гид бурда Месталан ага...Той кво си помисли, че ДС ще го остави даработи за чужд интерес освен техния ли?!

69

Анонимен

преди 7 години

Тоя спокойно по улиците в България едва ли ще може да ходи вече! Ама сам си го направи...

68

Анонимен

преди 7 години

ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ДПС СЪЖАЛЯВАТ!...СПЕЦИАЛНО ЗАРАДИ БУТНАТА ЖЕНИЧКА НА ГРАНИЦАТА...ВЕЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДОСТ!!! МНОГО ОТ ПОЗНАТИТЕ ИМАШЕ, КОИТО НЕ ОТИДАХА ДА ГЛАСУВАТ...ЩЕ НАВИЯ И ТЯХ...ИМА МНОГО, КОИТО СЪЖАЛЯВАТ, ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДПС...

67

.

преди 7 години

Ако на някой не му е ясно - работи се по сценарий за междуетническо напрежение. Случайно. Довчера сме живяли с мюсюлманите в мир тук, днес някой тръгва да ни провокира да се гледаме накриво, а утре да се трепим. Продадена България.

66

Мдааа

преди 7 години

Когато оставиш едни ракови клетки необезпокоявано да се развиват, те в крайна сметка образуват тумор! Същата работа и с ДОСТ!

65

Туроператор

преди 7 години

Единственият лиценз или разрешение, което заслужава тази партия е за туроператор за организиране на пътувания от Пуйка (Turkey) до България и обратно. Видяхме, че над 90 % от избирателите и едвам говорят български, а за писане да не говорим. И след като се цитират закони в конституцията пише, че официалният език е българският, а нe майчиният език, на който си комуникира Местанчо с неговите избиратели.

64

Анонимен

преди 7 години

меТла и бегай..

63

Наблюдател

преди 7 години

Първата работа на 1 Читаво НС трябва да бъде със Закон забранa на "изборния туризъм"!Няма такава наглост другаде по Света!

62

КЕФ, АМА ГОЛЯМ!!!

преди 7 години

При цялата тъпотия и мизерия се получи и нещо хубаво, а дано да е едно добро начало!