11

аман

преди 7 години

от "бизнесмени" ... какви бизнесмени сте ве ... комсомолски активисти като си набиете в *** червени кратуни че без да даваш няма как да вземаш така ще е ай много ви здраве

10

Циник до макето

преди 7 години

Братле...и аз така...лъжеха ме, че ми плащат...сега в Германия - работя по профила си...и изведнъж вече не съм некадърник - плащат ми ...и работя съвестно...и съм заинтересуван да уча нов софтуеър...и да запазя работното си място! Плащам си данъците - и се чувствам равноправен член на обществото!Интереса - клати фе*са...у нас - интереса е едностранен - мутрите търсят висококвалифицирани роби!

9

Анонимен

преди 7 години

"основният проблем на българския бизнес е липсата на качествена работна ръка" ...ъъ е нали щяхте да вкарвате работници бе, кво стана ?

8

чвор

преди 7 години

"Некачествена работна ръка проблем пред бизнеса" Да се чете "Некачественият бизнес -проблем пред реализирането на младите"

7

Георги

преди 7 години

Необходима е съдебна реформа за да не бяга качествената работна ръка в правовия държави. Какъв е смисъла да образоваме хора които после си хващат пътя. Ама както винаги популизъм и всичко наопаки. Не че няма нужда от образователна реформа. Просто не на дневен ред.

6

маке

преди 7 години

за парите дет се плащат и тез бачкатори са ви ного пример един инженер за да стане такъв е вложил мин 30-35000лв а вие му предлагате 5-600 лв заплатаи друго за инженер навремето ми даваха 250лв кат некадърник отидох в чужбина за некадърната работа ми даваха 4000$ ай наздраве пийте една студена вода

5

Циник

преди 7 години

Колегата с коментар 2 го е казал...какъв "бизнес" има у нас...пребоядисани партийни крадци...и мутри търсят квалифициран персонал да им работи за 15 евро НА ДЕН!!!Нагли...безочливи...СУПЕР НАГЛИ!!

4

Гойко Митич

преди 7 години

"Некачественната "работна ръка е направила и този шушляк " работодател " ...а за некачественните работодатели що нищо не казваш ? За унизителните заплати и робският труд за без пари що нищо не казваш ? За липсата на достоен труд и достойно възнаграждение що нищо не казваш ?

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Защо не регистрирате фирми в Германия например ,там всичко е качествено,доста българи работят там?

2

Анонимен

преди 7 години

Как не ви е срам, България е една държава като тези в Латинска америка, "бизнесът" й е 100% некачествен и фалшив, а за прикритие всеки ден по 2 пъти излизат тези статии на гърба на кадрите на които вие давате 300 евро

1

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

С 460лв мин.заплата се живее прекрасно в Бьлгария.