38

Анонимен

преди 7 години

*** в действие.идва противната демонокрация

37

Анонимен

преди 7 години

До ПрофесорЗаради Лукашенко Беларус е страна от Третия Свят. Безработица, ниски заплати, бедност и диктатура.-Мустакатия наиситна е мега зле, Ким-чо - ряпа да яде

36

NewYorker

преди 7 години

никой не иска кървав диктатор като маршал Лукашенко! Беларуските затоври са пълни с журналисти и опозиционни лидери! Само в Русия,С.Корея, Иран и Беларусия има политически затвори! МЕЙДАН Скоро и Асад и Лукашенко и Ким и Путин ги чака съдбата на другите кървави сатрапи - Кадафи, Садам ... МЕЙДАН

35

Професор

преди 7 години

Заради Лукашенко Беларус е страна от Третия Свят. Безработица, ниски заплати, бедност и диктатура.

34

Анонимен

преди 7 години

До OPOMNETE SE ! 49KOI SA ORGANIZATORITE ? KOI FINANSIRA TEZI PARADI ?-какви "паради" те гонят в случая бе, младеж? Как ще облагаш хората с данък, защото не работели ? Тоя не е в ред!

33

Анонимен

преди 7 години

Фашисткото дерьмо путин не може без придворни олигарси,защото е едно нищо.

32

OPOMNETE SE !

преди 7 години

KOI SA ORGANIZATORITE ? KOI FINANSIRA TEZI PARADI ? ZA UKRAINA ZNAEM , SEGA MAI ISKAT PAK DA NAPRAVIAT BRATOUBIISTVEN KONFLIKT, DANO SE PROVALIAT !

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44ПОРЕДНЕН ОПИТ НА ЮДЕО-МАСОНСКАТА САТАНИСТКА ЛИБЕРАСТИЯ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ПОРЕДНАТА СТРАНА-Ако имаш напредвид че мустакатия е от тази секта - съгласен съм.Ако считаш, че не е от тях - не съм съгласен. Сам си го прави тоя, за който на няколко пъти съм чел, че шашав отвсякъде!

30

Бай Ристо до 36

преди 7 години

Сигурно руснаците имат и кални пътища, например байкало-амурската магистрала има големи участъци без никакъв асфалт, но така се води. А иначе може да отвориш стрийт вю-то на гугъл и сам да видиш разликата с нашите условия. Ще останеш изненадан.

29

Анонимен

преди 7 години

Всички русофили се възхищават на недемократичтното.

28

цоле

преди 7 години

следва примера на демократична европейска турция

27

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че нормалните хора в Европа мразят дикторите.Руските *** мразят нормалните хора.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35ИСКАЛ Е ДА НАКАРА ДА РАБОТЯТ ПИЯВИЦИТЕ-дали ще работя си е тяхна работа. Как така ще плащаш данък върху нещо, което го няма ?! Тоя е ЛУД!

25

Анонимен

преди 7 години

До Бай РистоСамо дето май руснаците са една идея по-читави от нас. Като гледам имат по сносни пътища и по-чисти градове от нашите.================Това е най-голямата тъпотия ! По-*** страна от Русия няма. А пътищата са кал и тиня.

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя си е подписал присъдата!Как ще плащаш данък, ако имаш доход 0 ???Това прилича на нашето "задължително" здравно осигуряване на безработните. Е как ще се осигуряват, щом нямат доход. Топлофикация как ще начислява лихви върху нулево потребление?Тук нещата отиват на много сериозно ...

23

Анонимен

преди 7 години

Само преди няколко дни въоръжени диверсионни групи от Украйна нахлул;и в Беларус с цел да спретнат въоръжен метеж бяха заловени от беларуските власти и след като со малко бой ,со малко кютек същите укропски диверсанти си изпяха всичко ,започна излавянето на замесените в опита за преврат в Беларус,сред които има и доста опозиционери в Беларус.Това е истината,Няма да научите и за огромните протести в Македония които бяха тези дни срещу посещението на еврокомисаря Йханис.Хан

22

свободен

преди 7 години

МЕЙДАН! скоро и в Грозни ..... давайте свободни демократи ... скъсайте кървавите вериги на кремълските фашисти! И вашите деца искат да живеят като бели хора, а не като азиатци с дрипи и броящи си копейките! МЕЙДАН!

21

Бай Ристо

преди 7 години

До 21Само дето май руснаците са една идея по-читави от нас. Като гледам имат по сносни пътища и по-чисти градове от нашите.

20

Един от Северозапада

преди 7 години

Днес е ден, в който не се прави агитация. Аз няма да правя.Но не е лошо да си спомняме, преди утре да гласуваме. Да си спомним Фидосова, Калинка, Цецо Ухото, ударното строителство на ВЕИ, и чия банка ги финансираше, постната пица, която яде народа толкова години вече, докато други преяждат с бон филета, и се правят на ударени, да си спомним и Станишев и Местан как се целуваха, да си спомним как фалираха банки, и никой виновен, да си спомним и един шеф на Данс и как бе наложен.Мислете утре!

19

Анонимен

преди 7 години

Данъка ще се плаща от безработни, инвалиди и пенсионер които не работят повече от половин година.Уникално !