34

Анонимен

преди 7 години

"Не знам... те ще ни кажат. Ще научим, нали затова дойдохме тука", дпс и дост, за други не се сещам. Прокуратурата какво прави? Юрва се на накъде ама и те не знаят на къде и за какво. Накрая някой ще им каже за кой да гласуват. Един вид купуване на гласове. Всички казват едно и също - не знам кой е платил, те ще ни кажат за кой, не знаем за какво сме. Това ако не е манипулиране и контролиране на вота здраве му кажи.

33

факт

преди 7 години

Овцете ходят на където ги подкарат кучетата !!!

32

Анонимен

преди 7 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Това, което всеки от нас може да направи в момента, е да прати ИМЕЙЛИ ДО ВСЯКАКВИ ИНСТИТУЦИИ относно несъгласието си с допускането на купен, компрометиран вот, контролиран от Турция и недоволството си от турските партии. Сещам се за ЦИК, МВР, Омбудсман, Прокуратура, Президенство.Моля разпространете в Интернет и социалните мрежи.

31

ЦИК

преди 7 години

До ясновидецто ясно се вижда на графиките колко, къде, за кого са гласували.предния път ги плашеха с отнемане на гражданството за ЕС, сега с други работи.

30

доктора

преди 7 години

До Турчина:Комшу ако се гласува един закон например за премахване на двойното гражданство за страни извън ЕС не само че няма да се утрои но ще се и нулира.За да не се прави досега то това е защото не сме получили указания.такива обаче не е късно да бъдат получени. Според мен на Турция и кроят нещ и ще използват за пушечно месо *** от Балканите,и *** от Анадола.Юнкер вече предупреди че ако ЕС се разпадне ще има война на балканите. май големите ще си спретнат театро за наша сметка

29

Анонимен

преди 7 години

Томислав Дончев и съветника на ДОСТ Георги Коритаров бяха засечени онзи ден в столично заведение само двамата на една закътана маса.От ГЕРБ да обяснят за какво са си говорили двамата.

28

кой

преди 7 години

Кой разреши турците, ЕС и САЩ да гласуват и да се мешат на България? ГЕРБ, БСП, ПФ, Атака, НФСБ, ДПС, РБ, ДСБ, СДС, НДСВ АБВ и т.н. Ето това са престъпниците.

27

Анонимен

преди 7 години

<html><body><!--StartFragment-->Това, което всеки от нас може да направи в момента, е да прати ИМЕЙЛИ ДО ВСЯКАКВИ ИНСТИТУЦИИ относно несъгласието си с допускането на купен, компрометиран вот, контролиран от Турция и недоволството си от турските партии. Сещам се за ЦИК, МВР, Омбудсман, Прокуратура, Президенство.

26

Анонимен

преди 7 години

Утре ще им кажат да се хвърлят в морето и ще го направят. Няма такива к*ух*и *** :) Пак може да се научи нещо от тези хора - да не бъдем тъй глупави и наивни като тях. Умният човек винаги се учи от грешките на другите.

25

Анонимен

преди 7 години

Браво на Герджика -- свикал е заседание, на което е наредил полиция и жандармерия да разчистят блокадата на границата, много държавническа постъпка на която ще берем плодовете следващите 4-5 годинки... А кой избра Герджи -> Радев, а кой издигна Радев? Ето вече знаете кой стои за всичко това... на 26ти мислете!!!

24

ясновидец

преди 7 години

До Малкия Мукмного точно, братко. то е ясно какво ще правят - ще слагат ***

23

Анонимен

преди 7 години

До Турчинапри всички случаи трябва да се упеторят автобусите, Ердоган заповяда на всяка турска гражданка да роди най-малко по пет деца през следващата петилетка до Холандия

22

Анонимен

преди 7 години

Маските паднаха.Сорошоидите в лицето на Ефенди Михайлов и Георги Коритаров показаха истинската си същност на съвременните Кириякстефчовци.Но това никога не е било тайна.Големият въпрос е за какво си гукаха тет а тет Томислав Дончев от ПП ГЕРБ и същия този енничарин Георги Коритаров.И защо"независимите"медии мълчат за тоя скандал.Смятайте ако там беше Корнелия какъв журналистически вой би настанал.

21

ясновидец

преди 7 години

за сведение на всички бойкови фенчета във форума, на последните президентски избори лъсна истината - турските секции, подкрепиха кандидата на герб. сега няма да е по-различно

20

Малкия Мук

преди 7 години

След като имат двойно гражданство какъв е проблема да гласуват за който си искат ? Така или иначе от години 500 000 гласа бяха за ДПС . Тази година ще намалеят , щото доста ще изберат Местан . Не виждам със какво бъркат тъй наречените ПАТРИОТИ .Щото ако продължаваме с евтин популизъм братята турци ша решат да влизат с нещо друго ,не с автобуси . Та в тази връзка питам .......тогава ко праим а ?????

19

доктора

преди 7 години

Още нещо не се връзва-странната подкрепа за Турция от Гърция,мълчанието на Англия и САЩ,Визитата на Лю Пен във Русия.дали не се връщаме към конфигурацията от студената война.

18

Анонимен

преди 7 години

Герджиков е свикал спешно заседание, на което е решено полицията и жандармерията да разчистят блокадата на границата, новината я вече има по другите сайтове.

17

Циник

преди 7 години

Много простичко, и лесно могат да бъдат решени нещата - всички турци, родени в Турция - не получават българско гражданство!Минаха 27 години от 89 досега - тези "възрожденците" лека, полека ще идат при 70те девственици ...ще ги търкулнат по дупките от чаршафа! Не казах по-горе "български турци" защото според мен - такива никога не е имало!

16

Мамамоо

преди 7 години

Скоро турците ще ни шляпат. Усещам го за съжаление

15

БГ

преди 7 години

НОМЕР 17 ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ПОБЕДА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!