152

доживяхме

преди 7 години

До Сорос КуневЗнаете ли какво учат в 5-ти клас-как един Главатар от турска приказка дошъл и изклал цяло село,за да вземе хубавицита,която била доходоносна-свила от косите,гюл от бузите,плодове и зеленчуци от устата....четете,ако не вярвате

151

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"А сега и официално ни сложиха на втора скорост и обявиха, че ще ни култивират като мулти-етническо общество"[нужен е цитат]

150

Сорос Кунев

преди 7 години

До Анонимен162Защото тук сащ смениха програмите за обучение.Трябват им не учени,а безмозъчни потребители.С техните куршуми по техните глави.

149

Анонимен

преди 7 години

До Реалист 164Защитаваш лъжи и пропаганда, и наричаш хората, гласуващи за ГЕРБ "герберасти". Ти си всичко лошо в България, събрано зад един коментар.

148

А.М.

преди 7 години

Ужас, заковахте ме с 10-тина минуси. Добре да опитаме това: Нинова казва, че демокрацията не ние донесла нищо, а аз си мисля, че след като 45 е имало Народен Съд, лагери в Белене, Ловеч, тотално убиване на частната инициатива, преследване на интелигенцията, ..., каквото и да дойде след това е всичко друго но не и Светлото Бъдеще.

147

bobo

преди 7 години

Хубаво момче е Президента,ама с тея *** около него...!!! Да,да,разбрахте ме,имам предвид тея двете около него на снимката!!!

146

Анонимен

преди 7 години

"социологически проучвания с надути резултати"Знаем, виждаме ги всеки ден, с БСП сложени над 15%, дори близо до 30.Казват нещата, каквито са. И сега ще получа шест минута, по един за всеки резидентен ***, и още четири от новите, дето са на патрЕотите.

145

Реалист

преди 7 години

Целта на всеки кандидат за президент и щаба му е да приложат печеливш сценарии. Ако новината е вярна, значи Радев и щаба му са избрали правилния сценарии, за разлика от Цецка Цачева и щаба й от ГЕРБ, които явно са избрали губещ сценарии, най-вероятно американски. Не мисля, че трябва да се преоткрива колелото и да не се изполват вече готови сценарии, както се опитват да ни внушат герберастите, акто че ли те на са направили същото.

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154Абе я не ги отмазвай, че са *** - *** са! А и откъде да научат? То вече и свестен учебник не остана, а в интернета те стигат само до фейсбука и туитъра....А там освен клюки и голотии нищо друго няма! Че 80% от народа не знае столиците на еуропката....ЗА КАКВИ УЧЕНИ ми говориш! Пълно невежество!

143

Анонимен

преди 7 години

А синът на Нинова защо учи в САЩ, а?

142

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов вкара България в блатото!

141

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е, че остатъчната мрежа на бившата ДС държи БСП будна. България трябва да се изчисти от остатъчната мрежа на бившата ДС, само тогава можеме да се оправимe. Ако не се изчистиме от остатъчната мрежа на бившата ДС никога няма да се оправиме.

140

Анонимен

преди 7 години

В момента най подготвен за Премиер е г-н Борисов . Вичко друго е политиканстване на различни партии .

139

Нинова

преди 7 години

И зад вас да стоеше Лукойл, и вие щяхте да си учите децата в САЩ! Ако слушкате и гласувате за когото трябва и вас ще ви назначат в Лукойл! Вервайте ми!

138

До 149 А.М.

преди 7 години

Какъв пенсионен фонд сънуваш? Това ли ти е опорната точка на ГЕРБ? В България "фонда" за пенсиите са отчисленията за пенсия на работещите, които няма как да фалират, освен в особено умните глави на троловете на ГЕРБ.

137

Анонимен

преди 7 години

В ЕС България е страна от периферията с колониален статут. А сега и официално ни сложиха на втора скорост и обявиха, че ще ни култивират като мулти-етническо общество.

136

Анонимен

преди 7 години

До Георги 147Братче, това нашего брата бил наистина "лош матриал" и затова си заслужава само хелуина, тоя празник с тиквите!!! А руснаците НАИСТИНА СА ВЕЛИКИ! Може да не са направили една дребна кола, ама хвърчат в космоса! Нали има кооперация, защо да се хабят да правят нещо по-просто, като правят хиляди по-сложни неща! Че техните камиони КАМАЗ са ПЪРВИ В СВЕТА ОТ десетки години! На ралитата дакар са на първо място от 15 години!! МИНАВАТ ВСЯКЪДЕ където нещо западно ще затъне на първите 100 м!

135

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо такава е една от опорните точки на троловете на ГЕРБ - в Русия няма учени с Нобелова награда.Това не е никаква опорна точка, троловете на ГЕРБ не са чак толкова захлупени, просто някакъв кратунковец се е изцепил солово.

134

Анонимен

преди 7 години

Който си мисли, че при изборите за президент, никой не е имал стратегия, то много се лъже или е просТо *** на ГЕРБ. Стратегия за Цачева също е имало, както и за Радев, както и за всички останали. Най-вероятно стратегията за Цачева е била по американски сценарии. Къде е тук новината?

133

321

преди 7 години

На 24.03.1999 г.НАТО започна агресията срещу Югославия и всички знаем плачевните резултати.