47

Анонимен

преди 7 години

Както вече бях писал на тези избори изненадата ще е огромна не само за стъкмистите а и за самите селянжъри които се натискат за власт! Имам много добре развито 6-то чувство което никога не мее лъгало! Казах че Радев ще спечели въприки че до последно стъкмистите даваха преднина на Цачева. Не никога неможе да ме излъжат. Каквито и стъкмисти да се правят на врачки като интервюират несъществуващи 1000 човека немогат да променят нищо. Разбира се че ще има и такива които ще им се хванат на стъкмистика

46

д

преди 7 години

Пропагандната машина на Обединени мафиоти ще претърпи провал на 26 март.

45

Анонимен

преди 7 години

Никакъв герб. Видях какво могат! Не, благодаря. Два мандата и вече сме дори след Румъния!

44

Анонимен

преди 7 години

аз десен избирател ще гласувам за Нинова и БСП тя ще спечели с 10% предниназащото е наясно с проблемите на страната и предлага ефективни решениярезултата ще ви стане ясен в неделя

43

Анонимен

преди 7 години

Ако искате трети път да се спънете в една и съща тиква,пак гласувайте за ГЕРБ.Ако искате да ви смъкнат и последната риза от гърба,пак гласувайте за ГЕРБ.А ако искате да заживеете най-после като европейци,с достойни заплат и пенсии,ако искате да не ви наричат "лош мат'рял",НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!!!

42

2,8 милиона

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ , КОИТО ГЛАСУВАХА С " ДА " НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА " ДА, БЪЛГАРИЯ " НА ХРИСТО ИВАНОВ , НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРАГНАТ КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС,ДОСТ,ОбединениРускиПатриоти,Ренегаторския блок,НоваРеспублика !

41

Анонимен

преди 7 години

А пък тоя Весо е най-голямото менте,драпащо за парламента.

40

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега са комунистите и БСП. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от комунистите и дръпнаха, ако искаме да дръпнеме и ние като Полша, Чехия и Унгария трябва да се изчистим от БСП, само така можем да дръпнем като Полша, Чехия и Унгария, като се изчистим от комунистите. Гласувайте за реформатирите или за ГЕРБ ако искате да дръпнем като Полша, Чехия и Унгария, не гласувайте за БСП.

39

Анонимен

преди 7 години

И аз си мисля, че Нинова ще спечели и то с солидна приднена.

38

До 41

преди 7 години

Много просто-техните политици не са толкова крадливи.И те си нямат бай *** от с.Банкя.

37

Анонимен

преди 7 години

Весо прави поне 20%!

36

Анонимен

преди 7 години

Ще ги спечели Корнелия Нинова-една умна,красива и интелигентна жена с модерно мислене.Така наречените десни/а всъщност всички бивши комунисти/докараха народа до просешка тояга,а те забогатяха на негов гръб.Това ли беше целта?

35

Анонимен

преди 7 години

" незaвисимите" интернет коптори сa създaдени и финaнсирaни чрез рускaтa aгентурa в Бг. директно от кремъл!

34

Анонимен

преди 7 години

Дрън дрън -това било онова било по комунистко. И защо другите държави дръпнаха - Полша Чехия и кой ли не? Много просто - те нямат бсп

33

Анонимен

преди 7 години

И най-важното Борисов отказа да спре задвижвания от медиите и правителството корпоративен набег срещу една от най-големите български банки КТБ. Набегът бе проект на Пеевски. Докато правителството на Пламен Орешарски отказа да позволи на БНБ да осигури ликвидна помощ за банката, правителството на Борисов отказа възможността за възообновяване на дейността й чрез набиране на капитал от Оманския фонд, пишат още Balkan Business Wire.

32

Анонимен

преди 7 години

През последните седмици, медийни организации със съмнително чуждо финансиране, стабилно подкрепени от водещите български телевизии подеха доста безуспешна кампания срещу независимите интернет медии, които не контролират. Причината е проста - те искат да си запазят контрола на всяка цена. Този път обаче няма да успеят. Със стария Рокфелер умира и покварения медиен модел, които болезнено познати икономически "кръгове" в България се опитват да спасят.

31

Аспарух

преди 7 години

Докато тези двете полукълба на бкп са водещи ще тънем в мизерия.

30

Анонимен

преди 7 години

Малкият и среден бизнес беше буквално задушен, и днес българинът е роб на корпорациите и банките, и дори и не подозира, че смисълът на целия му живот е да допринесе със своята трохичка за мега богатството на някой Рокфелер!Но в България както и в цял свят хората започнаха да се събуждат. Това е причината независими интернет медии да придобият огромна популярност.

29

хора

преди 7 години

Ами не вземайте кредити бе хора,никой не ви кара насила.Кредитите са полезни за хората ,които знаят какво да правят с тях и с живота си .......Които имат по -висока заплата...Ако сте бедни и непредприемчиви не вземайте кредити .Толкова е лесно .

28

Р-доган

преди 7 години

Абе що за хора са тези, които поради някакви мотиви на недоволство, решават да не гласуват , докато партия с изразен турски интерес се заканва да наруши териториалната ни цялост.. и национална сигурност !??? Всеки който иска да има държава България ТРЯБВА да гласува !! Докато се браним от САЩ , Русия , ДС... т.н..... всички ще попаднем в "Крим" на Балканите , защото сме много "умни"!!!!!!!!