44

Анонимен

преди 7 години

Има перални по 300-400 лева.Цялата фамилия сигурно пушат и къркат като разпрани.Да намалят цигарките за няколко месеца и ще си купят не само пералня ми и микровълнова ,че и тостер.Ама трябва мозък да се сети човек.Само със секс и гепеница-не става.

43

Има надежда

преди 7 години

Жестоки санкции за всеки, който създаде повече деца, отколкото може да изхрани! Защото такъв направо бърка в джоба на работещите, става "Вор в законе", според пословичния руски израз.Ако нашите управници не знаят как, да се поучат от опита на Китай. Допреди 50-60 години повечето китайски семейства имат по десетина деца.После, в продължение на половин век раждат само по едно, с много редки изключения, при които се дава специално разрешение за второ дете.И видяхме колко напред отидоха!

42

Нелогично

преди 7 години

Наташа, нейната свекърва и бабата на мъжа на Наташа не работят, но се жалват, че нямат пералня.Е, три жени у дома, а очакват някой да им даде пералня, та да не перат на ръка!И ако се намери такъв спонсор, какво ще се случи с подарената пералня?Ще я продадат, ще излапат парите и пак ще ревнат "Дай!"

41

Не гневи Бога, отче!

преди 7 години

Йезуитът бил управител на фондация, която се грижи за проблемите на децата и младежите в неравностойно положение.Тогава какво търсят в ромската махала?!В неравностойно положение сме ние и българските деца, защото ни ограбват, за да хрантутят готованци.

40

Има само два начина,

преди 7 години

за да се осигури по-добър живот за ромите в България:1. От самото раждане на всеки един от тях ежемесечно да се дава като подарък средната за страната заплата.2. Спиране на всякакви помощи, което ще ги принуди или да започнат да работят и сами да поемат отговорност за себе си и за децата си, или доброволно да се изселят от България, за да търсят друга държава, която би ги хрантутила. Детски надбавки само за две деца на онези, които плащат данъци и само за едно дете на онези, които не работят

39

Анонимен

преди 7 години

Щом като остават само няколко години до момента, в който 50% от младежите ще са роми, значи от сега трябва да започне подготовката на лагери за принудителен труд,за да възстановят на хазната парите, похарчени за тях от момента, в който майките им са излезли в отпуска по майчинство до момента, в който са навършили 18 г.Който няма поне основно образование на 18 г. и няма професия, директно отива в такъв лагер.Който даскал подарява дипломи за основно образование, и той да заминава в същия лагер

38

Анонимен

преди 7 години

До СТРАШНО БЪДЕЩЕне плямпай простотии.мразя манипулаторите,като теб.истината е доста по различна

37

Анонимен

преди 7 години

Само едно се питам. Как не ви е срам да питате има ли надежда за по-добър живот за ромите в България?! А може би по-голямата част от българите в България живеят по-добрия живот,а? А ромите с какво заслужават по-добрия живот? Може би с това,че живеят на гърба на българите и че крещят българите ***? Проблема не е в цвета на кожата или в това каква миризма отделя този етнос,а в това,че са едни,които доказаха,че не подлежат на интеграция! Не бъдете толкова нагли,ако обичате!

36

Не сме им длъжни!!!

преди 7 години

За никого от нас държавата не е положила толкова грижи - да ни прощава всякакви дивотии, да изсипва ежегодно милиарди за да ядем наготово, да ни дава с предимство общински жилища, да ни прощава това, че не си плащаме сметките, токът и водата да са ни подарък!Всичко това се дава на тях, най-напред от джоба на родителите ни, а вече и от нашия! На всяко българско домакинство се пада по един ром-храненик.Изнудват ни да ги развъждаме!За да живеят те по-добре, трябва да се вземат повече пари от нас

35

Анонимен

преди 7 години

Просто е.Ромите се размножават защото им плащат за това.Хуманитарните организации реално задълбочават проблемите.Вместо да насърчават семейства от ромски произход да имат по 1,2 деца ама да станат хора възпитани цивилизовани и мислещи те предпочитат да има много мизерстващи неграмотни полу-***.Очевидно богаташите си правят сметка в бъдеще да се затворят и богати градове или плаващи комплекси с яката охрана а отвън да трупат отпадъците.Тъпо и безперспективно.

34

Анонимен

преди 7 години

От как започна така наречената "демокрация" нашите управници, под диктовката на западните си ментори наложиха сегрегация на коренното население в България - на българите, за сметка на пришълците, в лицето на ромите.Дори ни преиначиха езика, като ни диктуваха как да ги наричаме, сякаш това не е нашия език а нещо, което те имат право да ни контролират.През цялото веме се изсмукваха средства от работещите бългъри, за да се развъжда това "малцинство".Сега резултата е постигнат бомбата цъка...

33

без омраза

преди 7 години

питам само защо тази 28-годишна Наташа има вече 5 деца след като семейството живее на тясно и са социално слаби ? Да ми отговорят БХК, Диляна Гюрова и пастора Маркус.Защо държавата и различните право защитни организации не предприемат сериозни мерки за ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТА при ромите. Сега беността само се увеличава в ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ, накрая останалите 10% данъкоплатци и всичко да дадат, няма доникъде да стигне. Не съм расист, а РЕАЛИСТ, желаещ по-добърживот на всички граждани.

32

Вай вай и тогава...

преди 7 години

В един "хубав" момент всичко в тази бананова република ще рухне! В един момент ще се стигне до това, че пенсионерите ще са повече от работещите и ще рухне бутафорната соц система и ще е страшно... Те затова започнаха да заселват араби, ама те не са дошли да работят... Сега сме на Европейски системи т.е не се учудвайте защо бг "политиците", треперят да не се разпадне ЕС, защото после само Бог знае! Абе даже и Бог не може да ни помогне...

31

f

преди 7 години

Внимавайте с разни преводачи, обясняващи с жестове, да не ви направят нещо.

30

Анонимен

преди 7 години

ДА СЕ СТИМУЛИРАТ РОМИТЕ КЪМ МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ В ЕВРОПА.

29

f

преди 7 години

С тия логистчета не е била такава договорката да записват и крадат.

28

Анонимен

преди 7 години

Правителството обмисля поредната инициатива за повишаване на приходите в бюджета: да се мерят българските граждани при всяко пресичане на границата, а разликата в теглото да се заплаща като експорт или импорт, в зависимост дали са напълнели или отслабнали.

27

f

преди 7 години

Тия зъболекарчета съвсем нарочно искат да ви вадят зъби или да ви търсят с кариеси, за да ги надупчат съвсем умишлено още повече.

26

Анонимен

преди 7 години

Има надежда, що да няма.Някой да познава беден лекар АГ.

25

край

преди 7 години

И сега като констатирахте че ромите не учат, не работят, не се къпят и крадат какво ново измислихте. В Индия няма да идат. ТРЯБВА да се научим да живеем с тях, трябва да се образоват и трудят и с принуда и със стимули - трябва да станат нормални хора. ЗА ТОВА СА ОТГОВОРНИ БЪЛГАРИТЕ. Има и друг вариант - ни е да заприличаме на тях - има наченки някой.