25

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам, че има хора, които живеят от това варварско клане на животни всеки божи ден... Аз на работниците в транжорни им викам полу-демони.

24

юбералес

преди 7 години

Евтин труд - евтино месо. Скъп труд - скъпо месо. Някой има ли решение по въпроса?

23

юбералес

преди 7 години

Аз предлагам да развием в България автомобилостроене, самолетостроене и производство на сателити и подводници. Така ще можем да привличаме гастарбайтери на които ще им плащаме евтино, а ''Дойче веле'' ще ни критикува. Повечето кланици и транжорни в Германия се държат от турци и в тях работят много български роми.

22

МАЙНАТА НА БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

АЗ СЪМ У ШВЕЙЦАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Западняците ни изсмукаха мозъците и работната сила. Изкупиха ни за жълти стотинки, България умря. Западът винаги е бил враг на България.

20

Shopp™

преди 7 години

Защо няма статия за Пyтлep тази вечер?За колко рубли се продадохте, жypналя?

19

преди 7 години

Ейййй тия гадни германци беее. Тук в БГ всички работодатели са супер изрядни и се грижат за работниците си .Няма ниски заплати и злоупотреби и всичко е рай.

18

Тодор

преди 7 години

До АнонименТи си абсолютен ***. Ако немците те имат за пета категория човек, то руснаците не те имат дори за човек. Ходи в Москва и драскай от там простотии.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБяхме роби на руснаците :) кеф голям

16

Пуси

преди 7 години

А защо в Германия, която заобикаля законите, месото е по-хубаво от България, която не заобикаля законите?

15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПри бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре! Не бяхме роби на западняците. Имахме си къщи, апартаменти, децата имаха работа, спокойствие, нулева престъпност. Имахме армия, защитени граници, нямаше бежанци.............Нямаше банани, тоалетна хартия и не можехме да пътуваме на запад да работим в кланици и да си купуваме 20 годишни западни коли ами чакахме по 5 години за нова руска Лада.

14

Анонимен

преди 7 години

Русия е умираща и отчаяна азиатска деспотия. В Москва всеки трети е с брада и чaлмa, а руската провинция е мизерия и разруха. Икономика - нула. Фалирала бензиноколонка, едни ресурси, но и те са до време. Интелектуален потенциaл - нула. Мозъците им бягат на запад. A диктаторът кагебист трупа милиарди в офшорните си сметки в Панама.

13

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре! Не бяхме роби на западняците. Имахме си къщи, апартаменти, децата имаха работа, спокойствие, нулева престъпност. Имахме армия, защитени граници, нямаше бежанци.

12

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Ходете у Русия ,бе !Там , банани нема ...ама има яки сибирски краставици за нашите дупедавци!Много са полезни--ЯДЕШ...И ВЕДНАГА СТАВАШ ЗА КОСМОНАВТ!

11

Hoho

преди 7 години

На тия нямат и 9 евро сложи им данъците и хоп 6 евро а това са никакви пари за Германия. Е то само е точно европейци нормално глад...

10

Ястреб Манафлията

преди 7 години

До 11Най - важното е, че сега има банани! :D

9

Анонимен

преди 7 години

България е само депо за евтина работна ръка на Германия. Това е ЕС. Немците ви имат за пето качество хора. Трябва ни съюз с Русия. Руснаците са наши братя, немците са надути пуяци, които мразят славяните. Запомнете го! Винаги ще бъдем роби на немците, защото ЕС се командва от Германия. Докато сме в ЕС, няма да имаме държавност, няма да имаме сигурност, няма да имаме висок жизнен стандарт, защото това не е изгодно на Германия.

8

Анонимен

преди 7 години

Като не ти харесва у Германия , ела си у България , ДА ГЛАДУВАШ ...АМА ДА СИ ПАТРИОТ!!!75491

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10 TRETA RAKA , MOJE I 4ETVARTA!

6

Анонимен

преди 7 години

КАКВА *** БИЛА ТАЗИ Германия.Уж имало закони, уж се спазвали , дрън дрън, че пляс.