49

Анонимен

преди 7 години

На нинова ще й издрънчат сандалите на 26 март, бсп са пътници!

48

Анонимен

преди 7 години

Да ама "никакво" злато няма в Челопеч. Доказателството е че държавата не получава нищо. Съгласен съм, някой трябва да се линчува на националния стадион.

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе БСП води до хиперинфлация, а МВФ и ЕС.

46

Анонимен

преди 7 години

Нинова си дига акциите пред некои, че после да граби хишнически.

45

Анонимен

преди 7 години

БСП води до глаф, мозерия, режим на тока и водата, хиперинфлация, масов фалит, отлив на инвеститори, безпътица, смутни мутренски времена, страх, стрес, болести! БСП е политическо злокачествен тумоер в бг политиката! Да се забрани!

44

Анонимен

преди 7 години

Нищо не помниш!!! България трябва и ЩЕ си върне контрола над природните ресурси. Всички кърлежи ще бъдат изгонени .

43

Анонимен

преди 7 години

27 - То няма добито злато в Челопеч. Добиват го в Намибия. Но рудникът трябва да се затвори. Щото цапа. И в тоя случай няма да има добито злато, но поне няма да цапа повече. Няма да се изчисти, защото трябват няколко хил. години. Само да не чуят челопечани, щото ще ни издерат очите. Наскоро в Македония намериха много злато. Никой не ще да го добива, даже тия мушмуроци дето бяха на власт. На никого не му се ходи в Намибия.

42

Анонимен

преди 7 години

И Матео Ренци, който миналата година беше премиер на Италия, по време на управлението си се изказа за отпадането на санкциите, така че не е само Нинова.

41

Цеко

преди 7 години

До Bad CompanyТя парите ги има - мъжо и е шеф на митница! Простотията я гони и май я е настигнала! Женицата има нисък таван - може само да лъже и краде!

40

е ха

преди 7 години

Доживяхме вещицата Нинова акъл да дава и да се прави на политик! !!! Нейният *** електорат чака лъжливи обещания и умира да вярва !!! Нинова крава лъжлива, всички хора на Костов сте роми !!!!!

39

Bad Company

преди 7 години

Другарко Лъжа, хем "туй в онуй" , хем "душата в Рая" няма.

38

помнещ

преди 7 години

До Анонимен 29: "Аз предпочитам държавата да получава 100 процента от добитото злато и сребро в Челопеч а не 1 процент. А вие ?"Преди 1989-а нали държавата събираше 100% не само от Челопеч но и от всичко което и ние произвеждахме и добивахме. И какво стана? Партийните велможи и техните наследници имаха всичко а ние нищо така и до днес. Хайде няма нужда. Същата система е и в Русия и резултатът е шепа милиардери и ***. По добре западната система хората са я тествали и работи добре.

37

Анонимен

преди 7 години

БСП е терористична партия, доказана българоубийца!

36

Анонимен

преди 7 години

Ами то без санкции няма ЕС. И не България губи от тях, а изедниците-милиардери изнасящи в Русия на безценица изработеното с кървав пот от изстрадалия български работник.

35

Анонимен

преди 7 години

razlikata mejdu "rusnak" i "rusofil e che rusnaka e gord i majkar a rusofila bezrodna k...a

34

Реалист

преди 7 години

Извинете, грешка. До Анонимен 20.

33

Анонимен

преди 7 години

Ама Нинова, недей простя толкоз много бе, недей! Те санкциите не се въвеждат за да подпомагат или не дадена икономика. Те са за друго. Те са отговор на нарушаването на международни договори.Ти би ли купувала от пазара нещо от човек за който знаеш, че продава крадени стоки? Изгодно ще ти е, както и на него. Кажи де!Същото е и със санкциите срещу Русия. Никой не ще да си има вземане-даване с крадци.

32

uf..Ninowa..

преди 7 години

SAMO с ЕС и в координация с ЕС, без кавги като Ердоган.( Нинова, бъди различна от него.)По разсъждения се приближаваш към Ердоган: иска в Ес, но да не съгласува политиките с него.А ти искаш в ЕС, но да съгласуваш с Русия. Ами ще ти кажат като на Ердоган- НЕ СИ за ЕС.Тогава НЕ говори от името на БЪЛГАРИТЕ, а от името на партията си БСП.

31

Анонимен

преди 7 години

За ЕС не сме се венчали. Нито са ни питали дали искаме нито нищо. Като не ни устройва ще се махнеме от там. Когато българите са имали държава, култура и златни съкровища Западна Европа е имало разни *** и племена дето са се завирали по разни дупки и пещери. Интереса на България е над европейския и всякакъв друг.

30

Bad Company

преди 7 години

Изобщо не си мислете, че е толкова про-руски насочена. Дрън, дрън. Иде въпрос за денги. Мнооого денги. С тези много денги които и/им/ плаща Путин да му провеждат имперската политика след няколко години ще си живее като царица в САЩ. А!! Впрочем що не прати синчето си в Масква да учи ами пак там............в тази лоша държава фрашкана с ГМО? Няма по-гадно нещо от рублофилите-предатели.