132

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че българите и турците в България се разбират много добре от 140 години. Факт е също,че Ердоган скарва Турция с всички. Той е новият диктатор, който се опитва да командва цяла Европа. От историята знаем, че това е невъзможно.

131

турчина

преди 7 години

Защо Доган се отвърна от Турция? Защо Цацаров беше привикан в Анкара? Защо Доган не може да посещава Турция? Защото терористите от ИДИЛ не пушат вече бг-контрабандни цигари Кинг. И не само това.Изобщо да не се прави на патриот. Той е хамелеон. Комунист при БКП. Демократ след 1989 а сега "патриот"!С тия туркомразци като Бинев губи електорат. В моя регион хората му късат предизборните плакати. Да ходи в Столипиново да раздава кебапчета "патриота".

130

бб

преди 7 години

ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ДОГАНИЗМА

129

Анонимен

преди 7 години

тоя до вчера агитираше за турците а сега се се появи дост и взе да мисли за българия дост единствено ще отнеме гласовете на дпс и заради това този създава международен конфликт

128

Анонимен

преди 7 години

Простата истина е,че политиците са нищо без обикновените хора. Те се опитват да си "наберат" съзнания и воля, които да дадат сили на техните откачени цели и стремежи.Без нашето внимание те СА НИЩО. Вие сбъдвате техните стеремжи, варвайки им и дарявайки им вашата дума.Те не могат без вас, а не вие без тях. Те са етрегор, празно пространство, на което вие давате сила. Властниците които избирате са само ЛИЦЕ НА реда, те не са реда. Реда го определяте ВИЕ.СЕГА отнава можете да го промените..

127

Анонимен

преди 7 години

Някога приютихме българските егейски, тракийски и добруджански бежанци. Сега ще приемаме българските турски бежанци. Коя територия ще ни вземат тоя път пак?

126

Анонимен

преди 7 години

голям е

125

турчина

преди 7 години

Регионите където ДПС управлява няма инвестиции. Има местни дерибеи които колят и бесят. Какво е направило ДПС питам? Младите бачкат по строежите в Европа или София а възрастните нижат тютюн докато Държавата изкупува на безценица а Доган и Дебелия му приятел богатеят. Какво донесе ДПС на България освен крепостничество, мизерия,Бат Салита в парламента, купен вот и пол.чалга?

124

фсдфсдф

преди 7 години

Никога не съм го харесвал Доганя, ама с това си изказваме ми се издигна много в очите. Толкова патриотична и смислена реч не съм чувал и така наречените патриоти. Да не говорим за тиквата, нинова, раданци и компании. Що така се получи, някой знае ли?

123

Ян Бибиян

преди 7 години

Турците както и албанците са първо нацията си и после мюсюлмани. Но бай Ердо иска да промени това. Защото иска да е халиф на всички мюсюлмани. В наше време само един болен мозък може да се стреми към това. Нека спечели референдума. Това ще бъде надгробната му лебедова песен. Пирова победа. До 5 години Турция ще е аут от НАТО или сама ще излезе или ще я изключат.

122

Анонимен

преди 7 години

В сравнение със словесния еквилибрист Местан, Доган ми изглежда направо симпатичен.

121

Хахаххаа

преди 7 години

Бях против Доган и ДПС, но като виждам всеки ден какво вършат тези от дост в Кърджали направо не издържам!!! Такова нещо не е било никога тук. Заплахи, натиск османски шумотевици по цял ден както в Кърджали така и към познати приятели в Турция. Направо ги газят в Турция... Доган излезна единственият политик който го интересува България.... За него ще гласувам!!!

120

турчина

преди 7 години

Аз пък като бг - турчин пък пктамГ-Н Доган хидроинженера агент на ДС къде беше когато "патриотите"крещяха"по джамиите. Защо никога не излезе да защити турското малцинство по с две думи?Направо да разтъря ДПС и да влезе в Атака!

119

Анонимен

преди 7 години

Как само са ни писнали! И новините на турски и доган и местан и ердоган с ДС. Още малко ни ядосайте! Предизвиквам ви!

118

ля ля

преди 7 години

и недейте забравя че тези избори сса за правителство а не президентски! май за нас доста по решаващи - искам да се види как се е спазил закона за задължителното гласуване при предните и кога са влезнали всичките молби от страна на хората които ще гласуват в турция за да се види защо напливът е толкова голям там?!

117

турчин

преди 7 години

Ци....на като видя че ДОСТ му издръпва чергата под краката, започна с война и салтанат да плаши. Няма да мине номера.Братя българи не му се връзвайте, ние турците в бг чрез ДОСТ искаме най-сетне да бъдем свободни европейци. Помогнете ни !!!

116

Анонимен

преди 7 години

Мъдри думи,много мъдри ,за съжаление Доган няма еквивалент сред останалите политици в България ,Б.Б. с неговата отчайваща неграмотност може само да лъска обувките на Доган .

115

Анонимен

преди 7 години

Като гледам с каква оскорост се развиват събитията и какви неща четем си мисля, че поредната оставка на Тиквата е била сцена от предварително научен сценарийСпукано гърнеD

114

Анонимен

преди 7 години

Доживях да съм на един акъл с Доган... Това не съм го чул от никой бг политик

113

Анонимен

преди 7 години

Анализа на ситуацията е много добър. Което говори за силата на интелекта на този български политик, нещо което никой досега не е подлагал на съмнение. А какво ще стане реално ще видим.