27

Анонимен

преди 7 години

В страната България има ясна група хора, които под предлога на модерността, демокрацията и новите морални концепции работят срещу българите.Наричат ги новите еничари, но те се обиждат от това и от своя страна хвърлят хули върху противниците си, в които най-честото занимание е да показват, че крадецът гони крадеца. Основен отговор на тези пресветли комсомолци на новия ред е, че пробългарското говорене е платено. Платено е от Русия. И всичко това на фона на ясните осчетоводени отвъдокеански хонорари, взимани от новите еничари.Затова, за да е честно, за да е ясен противникът и кой с кого - трябва

26

Анонимен

преди 7 години

И къде е тая платформа?

25

Анонимен

преди 7 години

Хм... За какво се пенявиме всъщност, като всичко зависи от ромските гласове.

24

Циник до Карбовски

преди 7 години

Хм...ти му викай както си щеш! Не е важна "обвивката"...а съдържанието! Ако ги наричаш крадци...пак ще е същото!Комунисти е "събирателно" за всичките им гадо*сти!Просто, и удобно!

23

MoX

преди 7 години

За всеки , но не и за Бандитите от ГЕРБ. Защото: Крадоха - от панелките, градинките, метрото, асвалта,винетките,бензина, цигарите, банките, заемите ит.н. Защото: Убиваха - Чакъра, Мишо Бирата, Баретата, С.Бисер, Гръмналия Влак и т.н. Защото: Работа има само за верните на ГЕРБ.

22

Карбовски

преди 7 години

Престанете да се псувате на комунисти и демократи - бога ми, вече мина повече от половината време от целия случил се на тази земя комунизъм. Понятията комунизъм и демокрация вече са параван за една или друга анти-българска стратегия.Не ставайте проводници на това.Измислите нещо ново, измислете конкретика. Мантрата "комунизъм" е жалка, като самия нереализиран комунизъм.Другото е фашизъм. Не точно фашизъм - чисто еничарство ще бъде.

21

Анонимен

преди 7 години

Напротив не е време за избори, точно сега не трябва да има избори, имаме свестен президент и отлично правителство, но щом си искате червените тикви или червените каскети гласувайте аз за боядисани кумандели или за червени кумандели не гласувам от 27г им сърбаме попарата и пак избори искате не става с избори трябва и акъл.

20

Анонимен

преди 7 години

Я! Тоя път чeп-а роботчето не го хвана! Сигурно предизборно!

19

Анонимен

преди 7 години

НЕ гласувам от поне 15 години.Не давам шит за тази гнила държава и мрсният и народ,срам ме е, че съм българин.

18

Анонимен

преди 7 години

Май БКП-то изчерпи възможностите си. Вече никой не става за онова за зелето... Щото "чeп" го лови роботчето...

17

Иван Бровкин

преди 7 години

Лошото е, че вярно няма за кой да се гласува... Герб, БКП, ГРОБ, найната им на всичките...Нито един досега не направи НИЩО!!!!Само крадат!

16

Анонимен

преди 7 години

Герб, сменете си лидера и ще гласувам за вас! Лидерът ви не е в ред, сериозно!

15

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ! Твърдо! Не щото ги харесвам - а щото са единствените, които могат да спрат БСП!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Как за кого. За Герб. Така няма да имат мърдане - за всички, и за Герб също.

13

Tiho mir

преди 7 години

Bg narod suveren kaza iasno - iska majoritarni izbori.Gerdjikov sliap i gluh li e?!

12

Анонимен

преди 7 години

Насила ГЕРБ и ББ искат да ме накарат да гласувам за БСП. Сравнете ББ с проф. Иво Христов кандидат от БСП. Ако искаме все повече и повече нашата държава да се опростачва да гласуваме за ГЕРБ.Не мога да приема, не мога са си го побера в ума, че в 21 век ще изберем отново простотията /всеки ден го показва/.В цял свят ни се смеят, че избираме ББ за ръководител на една европейска държава /разбира се че не го показват, заради деликатност/, но това е истината.Резултатите, с които се хвали ББ са измама.

11

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ!

10

vsichki

преди 7 години

всички да гласуват за дост .смърт на агентите комунисти......

9

Червендалест

преди 7 години

Аз ще гласувам за комунистите,да утрепат Бойчето!

8

др.Сталин

преди 7 години

Р.Турция има териториални претенции към НРБ и това се знае в СССР.То е като гръцките претенции за 10 хил кв кил .Кой ако не СССР спаси от окупация на тия земи България.Лично др.Сталин помогна на България.За СССР НРБ е най -близката страна ,която няма да бъде подритвана както в Брюксел,Берлин и Вашингтон .