11

Зозо

преди 7 години

Сега сетихте ли се, че Комбайнера играе по свирката на руско - турското диктаторско дуо!Всички дето гласувахте за промяна сте ***!

10

OMG_Lucker

преди 7 години

Само някой от нашите политици да посмее да прави подобни наведени изказвания и подкрепи за Турция и най- вече за Ердоганя!

9

Чингис хан

преди 7 години

Ердоган разбира само като го шибнеш с дебелата тояга,както направи Путин,който разбира азиатски манталитет.Спря му туристите,търговията на Руския пазар и проектите за газопроводи и АЕЦ в Турция.И Ердоган доприпка да се извинява и да лиже ръка. Докато Европа не постъпи като руснаците,Ердоган ще ги разиграва.Всяко неразумно дете пробва докъде може да бъде нагло,докато не получи шамар. Детето Ердоган прекрачи границата за шамари,но още не ги е получил и е на път да запали къщата си,че и съседите.

8

Анонимен

преди 7 години

ама византийците верно ли са толкова лукави и гадни? че той ердоган сега ще ги нахрани,ама после ще ги изклатушка.

7

Зозо

преди 7 години

Къде се скри комбайнера? Да вземе отношение към турската намеса в България.Позор!!!

6

!!

преди 7 години

балона Турция си заминава

5

да

преди 7 години

Турция не задържа нито един емигрант всеки, който е поискал да тръгне към Европа го е направилплочата със спрените "милиони" емигранти вече се изтърка,а тези,които са в Източна Турция са сирийци, които искат единствено да се върнат по домовете си след войнатаДжоланчо е безпомощен и вече се повтаря

4

Анонимен

преди 7 години

Винаги ще си останат византийци!

3

да

преди 7 години

във Турция има 21 млрд. евро холандски инвестиции - много се обърка тоя път *** Джолан..ще му струва скъпоа за гръцката подкрепа.. сигурно турците са им обещали храна на тия гладните :))))

2

jimmy

преди 7 години

Garcia I Bulgaristan vse pak imat obsta granica a I sa chasti ot bivshata Osmanska Imperia razbita narochno ot UK Francia I Germania za da gi zavladeyat te tezi teritorii

1

Анонимен

преди 7 години

"Аз не бих искал да се намесвам във вътрешните политически проблеми на другите държави, но в Европа има принцип, който разрешава провеждането на такива прояви."В Европа няма такъв принцип, в ЕС може и да има, но важи само за членките на съюза.