32

Историк

преди 7 години

А как така и монголите и т н прабългари са се кланяли на един и същи бог - Тангра или Тенгри?!

31

месара

преди 7 години

абе някой знае ли какво направиха и къде се намират картечниците от стената на гдр ? нищо конкретно не намеквам , само питам !

30

Ян Бибиян

преди 7 години

Колкото по *** лидери управляват тюркието, толкоз по добре. Машалла;)))

29

до 34

преди 7 години

Интересно подбиране на информация. Ако Вие вярвате на тези лъжи създадени преди 100 години от нашите освободители с помоща на Англия е ваше лично право. Само се запитайте защо нито един наш цар или кан не е с монголоидни черти? Да прав сте, не сме славяни, това и ДНК анализ го доказва, но със сигурност не сме тюрки, както и нямаме връзка с монголите, което също ДНК-то го доказва. Препоръчвам Ви да почнете да четете правилната история, а не през редовете.

28

Krom

преди 7 години

До Мюмюн - съдейки по перфектния ти правопис и български, ти също не си останал?!? Ти какъв си? Не-българин? Нека да ти кажа нещо, което разграничава Вас, скучаешите пома-чета от цивилизацията. В Щатите, американци, поляци, ирландци и африканци - всички се определят първо като Американци. И за това са велики. Тук обаче ... не разбирам, как това, че нечия пра-пра баба е била изнасилена от башибозук, или е била насилствено покръстена, те превръща в турчин? Би ли ми отговорил, моля?

27

Анонимен

преди 7 години

Тежко им на нормалните турци. Има голяма вероятност след референдума много хора от европейската част на Турция и големите градове наистина да тръгнат да се спасяват извън Турция. Никой нормален човек не иска да живее в средновековието.

26

Анонимен

преди 7 години

До 24 Нито сами братушки, нито са ми помагали, нито са ме освобождавали.Просто ни се натрапиха с помощта на САЩ 1944г. Въведаха планово народно стопанство, като ограбиха собствеността на хората.И като се научиха хората да мързелуват ,да живеят бедно и да крадат/1944-1990г./ На изпроводяк в НС,/1988г./ вожда Т. ЖИВКОВ каза след посещението си на гости в ГФР ,при Геншер *** ТО СОЦИАЛИЗМА ИЗЛЕЗЕ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ.

25

Изгубили са си ума!

преди 7 години

Ех, Боже аман от диктатори и грандомани! Дори децата знаят, че ако туристите спрат да ходят в Турция и Европа спре търговията с тях и всички компании и инвеститори се изтегля тя фалират за 2 седмици! А ако си мисли да воюва с ЕС то, той не е добре психически! Ще го бият Сащ, Русия и Ес едновременно! И стига плашихте хората с войни и кървища! А по принцип Нато няма да се намеси в конфлик, в който участниците са "съюзници.

24

A

преди 7 години

Само да ви напомня че Българин не е да си само славянин, а да си тракиец и пра българин, истинските Българи (хановете пра българи) са монголоидни нямащи нищо общо със славянина, тюрките и пра българите са много по близки от колкото със славянина , такаче незабравяйте какво е Българин, и наистина с кой народ си приличаме ! Бългатина е микс , не е славянски народ ! Който знае истинската история ще разбере какво искам да кажа , такаче според мен и ние да си гледаме само нас ! Турция ни е по близка

23

Анонимен до 24

преди 7 години

Много сте права да използвате минало неопределено врема на глагола умирам. Въпроса е, откъде сте сигурна, че ще го направят пак ? В крайна сметка Русия е помогнала за освобождението на България пет века след падането ни под турско робство. И сега ли ще трябва да чакаме пет века ? При днешните условия за водене на война Турция ще ни прегази за три дни, освен ако няма разположени части на българо-турската граница. Нещо не виждам откъде ще дойде помощта освен от нас самите.

22

Анонимен

преди 7 години

изпуснах "ли"...исках да напиша не е ли нормално да защитим тези хора Просто съм гладна и изядох буквите

21

Анонимен

преди 7 години

Във статията пише, че много турци ще се чувстват застрашени за живота си там от Ердоган и ще потърсят спасение в България . Добре, не е нормално да защитим такива хора ?Защо си мислите, че това значи че Турция ще ни нападне ?

20

Българина

преди 7 години

Да бягат където искат само да не е през нашата граница, стрелба му е майката а бащата минно поле

19

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманите са страшни, защото на протест най-вероятно всички са въоръжени с ножове и разни други оръжия, готови на дивашки действия, едва ли има много европейци, които ще тръгнат така на протест, все пак възпитанието и културата на Европа толкова векове е допринесла за по-човечното отношение, докато в Турция и другите източни държави още се обезглавяват, убиват с камъни и т.н. Има за, какво да ни е страх всички!

18

Опасност

преди 7 години

до 23Това го пиша с уговорката, че нашите мюсюлмани не са такива зомбирани. Нашите са си светски хора._______________________Отвори си очите, защото някои от описаните от теб могат да ти ги затворят.

17

Анонимен

преди 7 години

Не съм политически пристрастна, но и аз си мисля, че ако стане нещо Европа ще ни подари на Турция, като едното нищо, западните страни въобще не ги е еня за държавите на балканския полуостров. Самия факт, че всички гледат към Русия за подкрепае достатъчно ясен фактуро, че знаем, че няма кой да ни помогне освен братушките, защото само те са умирали за нашето освобождение, никой европеец не е дошъл да се бие за България!

16

Анонимен

преди 7 години

Както в Турция така и в Русия нещата , са несигурни. И в двете държави ще цари анархия до 4-5 години.Така , че само непросветен човек може да разчита на тях.

15

Анонимен

преди 7 години

Много ме плашат репортажите за Турция и гледките в ЕС със протестиращи турци които изглеждат плашещо заради забрадените жени и мустакати мъже изпълнени със някаква злоба към нас . Не трябваше да ги допускат тук, не трябваше. Не знам заради религията ли са такива , но не са мръднали и на косъм от век на сам . Това го пиша с уговорката, че нашите мюсюлмани не са такива зомбирани. Нашите са си светски хора.

14

Генералисимус

преди 7 години

Нищо той сега генерал Пилотът като скачен съд на Москва ще разпореди братска България да окаже братска подкрепа на Ердоган в гоненията на неговите противници. Обаче дупе да ни яко и на българите и на гърците, че ще ни прегази за няколко дни ако реши да тръгне на поход към Европата. Да ви тогава дали чичко Путин ще тръгне да ни защитава или ще стане като с братска Полша през втората световна ? Не храня и илюзии, че НАТО ще ни защити. Май пак ще има : "Грабайте телата!" - някой си изкряска ?

13

Анонимен

преди 7 години

К.Нинова МОЖЕ ДА Е НА ВЛАСТ САМО С ИЗМАМА. Стара конспираторка на Москва.Предварително избрана БСП. Както БКП манипулира референдума на България с протекцията на Москва в началото на педесетте години.