123

Анонимен

преди 7 години

Там в Македония няма опасност като в България да пребиват старците за 5 лева,не крадат коли на всеки ъгъл, хората там са трудолюбиви и произвеждат повече зеленчуци и млечни продукти отколкото в бг. Там никога не е имало толкова бедни и мизерстващи както в бг . Гледайте си своите проблеми, че северозапада е най бедното място в Европа,че българина е най беден, най нещастен и най бързо изчезващия демографски вид в целия свят ... И по малко мразете че злобата разболява . Аз пък ще си пусна Йовано

122

Анонимен

преди 7 години

127,дивите орди са завладели БГ 50г-70г след като са се пръкнали като османлии!Държава на 50г не може да има нито култура,нито традиции!Всичко което са имали османлиите към този момент е дива злоба и алчност за чуждото.Всичко,което постигат в последствие е благодарение на заграбените чужди територии!Везири са били хора от завладени народи,а дори султаните не са имали османска кръв.Дори Ататюрк дето създаде Турция не е етнически турчин,то такива и няма,защото Турция е религиозно образование,не ет

121

Анонимен

преди 7 години

Тоя не разбира ли че скоро такава държава няма да има! И може да се наложи България да му плаща пенсията! Чудно ми е какво ще говори тогава? Или е решил да се обреже и стане шиптър?!

120

До 134

преди 7 години

Ние не искаме ЕС. Там имат място послушковци само. Турция чете мейдан на великите сили - не е държава, която ще се кланя на Меркел. Ердо не ближе никой, а показа как се действа срещу казака - убиваш му посланика, сваляш му самолета. Те само от бой разбират. А за културата ни има много да се говори, но ти едва ли ще разбереш. Имайте поне един нобел, едно чудо на света и пак ми пиши.

119

Анонимен

преди 7 години

"Ние не сме България - на улицата няма мафия, няма убийства. " човека е прав ... само българите живеещи в чужбина знаят , че няма такава дупка като вашата жалка родина - БГ ... затова никога няма да се върна аз и моето семейство ! И я плюя пред чужденците постоянно . ;)

118

Анонимен

преди 7 години

Тя България и без това е пътник, световни шампиони по измиране, мизерия, мръсотия и смрад навсякъде...

117

Анонимен

преди 7 години

Спрете да им викате, че са българи! Спрете да им давате български паспорти! Сами ще се молят да са българи!!!

116

Анонимен

преди 7 години

Прав е на 100%. Освен това в Македония животът е много по добър от България - членката на ЕС и НАТО, заплатите и пенсиите им са доста по-високи, а цените им са по-умерени.

115

%№:%/:%№/№%

преди 7 години

Тоя рошавия Неделковски е толкова смешен с нелепите си твърдения, че повече няма и на къде. Според официалната история Македония е била част от България и този, колкото и да реве не може да промени нищо. На времето Сталин е решил тази телитория, а не държава Македония, да бъде отделена от България и предадена на Сърбия, а Димитров се е подчинил и я предал на Тито. От тогава съществуват тези. В едно е прав Македония вече не е Българска, а Албанска и този рошавия ще трябва да си сваля качулката.Ха

114

Во

преди 7 години

Оххх котьоо,гледай си македонската земя понеже скоро ше се зове албанска... *** мръсен.Точно ти ще идваш да целуваш ръка българска след някоя година...ама се не знае ще доживееш ли.Шиптарето ще ви оправи вас.Неблагодарна ***.

113

factotum

преди 7 години

Кво ни занимават с тия платени сърбомани, да правят каквото искат, но да не търсят помощ като шиптърите им цепят главите!

112

Анонимен

преди 7 години

И СЪРБИТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ СА ПРОКЪЛНАТИ. СЪРБИТЕ ИМАТ ДА ВРЪЩАТ ОЩЕ ЗЕМИ НА КОСОВО, А АЛБАНЦИТЕ СКОРО ЩЕ КОМАНДВАТ МАКЕДОНИЯ.

111

баи Ганю

преди 7 години

Ама то и луната била македонска"ЕХ ЛУНО,ЛУНО ЗЕМЯ МАКЕДОНСКА????!!!!За какво и трябваше на България да се изхвърля и първа да я признава.Трябва да се учим от хитрите гърци.И какво сега?Да плюят и храчат по България.

110

до тоя

преди 7 години

Свободно си говоря. Онзи ден с македонец от Серес, който си говори македонски пяхме и пихме заедно. Те не са като вас , приемат нещата както са си . За другите гърци надолу не говоря, но тези от Егея са си чисти македонци и там нямат драма с това . Даваш обич и уважение и такова получаваш . Само вие със лошотията си ще получите единствено презрение и това да си българин е станало нарицателно навсякъде по света за ***, злобен, корумпиран човек

109

Тr - До 106

преди 7 години

Ох, мамо. Все турците са ви криви. Ако не били те видите ли, България днес щяла да цъфти и връзва. Абе, като са диви орди, защо са владели земи на три континента и оставили култура. България след подарената свобода само скача от една нац. катастрофа в друга. Нали ги е нямало вече турците? Кой беше тогава крив?

108

Търпелив

преди 7 години

Да не си знаеш КОРЕНИТЕ! Да не осъзнаваш, че си жертва на измама! Това са македонците!Насила не може да им се помогне.

107

Анонимен

преди 7 години

До Анонименне, на тоя херОин само му плащат да повтаря опорните точки, обаче като му спряха и српската музика мълча цяла седмица намусен в джипката сред козите

106

Анонимен

преди 7 години

Къф е тоя *** неделковски? Нещо рошав ми се види, май са го плющяли албанците.

105

Честито

преди 7 години

Не сте България, да, така е!Много скоро обаче ще сте Албания!Евтин интригант!

104

Анонимен

преди 7 години

Този ли върти политиката в Македония ? От него ли зависи всичко ?