113

Анонимен

преди 7 години

Леле..е..е червените тролаве са получили аванс от Позитано 20 . По спокойно другари Борисов ще спечели и тези избори , а ие си имате смела ездачка и ще я направим шеф на ТКЗС в с. Крушовица . Айде чао до изборите . И умната да не объркате бюлетината .

112

Анонимен

преди 7 години

абе тоя КРАТ*УН като се има за любимец на народа що все е с охранаами да излезе да се изсипе цялата народна любов отгоре му

111

Анонимен

преди 7 години

Борисов, много те бива в монолозите. Затова и покрай теб само послушнички - Лилето, Цветка, ЦАцка и т.н. Излез на поне един дебат да те видят хората. Хвалиш се , че защитаваш интересиоте на България, че тропаш по масата , а не можеш 2 думи на кръст да вържеш с човек пред теб. Преди време се хвалеше пред журналистите как си "защитилЩ кауза за България в Брюксел, а разпечатките показаха как си мълчал и усложливо си вдигал ръчичка като те погледне някой от "шефовете". Аз не искам страхливец начело!

110

Анонимен

преди 7 години

Баце , видя се ,че те е страх от дебати и стига с този референдум, имахте достатъчно време да го приемете, но вие предпочетохте да приемате закони и постановления, които заробиха българския народ.Не ви искаме в управлението на държавата.

109

Анонимен

преди 7 години

До Gerb OverМалка корекция - "многомилиардерче" ...

108

Анонимен

преди 7 години

Той не може да излезе на дебат срещу нея, нито срещу когото и да е, защото няма никакво дар слово. Не може да каже две думи на кръст. Той не е политик, няма образование за това. С това държание на селски тарикат, ще кажеш че вечно е ядосан и отегчен. С тези грандомански изцепки на абсолютен собственик на страната. Той не е никакъв лидер, сам се е взел за такъв. Като дете се сърди, ако не стане на неговата. Махайте го вече от там. Два пъти беше там за нищо , сега и трети иска.

107

Анонимен

преди 7 години

Интересно, как бащата на един внук на "враг на народа" е заемал отговорен пост в органите на народната милиция, а пък самият внук е учил в симионовската школа, сестра та на внука на врага на народа е завършщили медицинска академия, е, мноо странно, защото враговете на народа, техните деца и внуци обикновено бяха третирани не с "привилегии". Само "здравната реформа" на Борисов чрез откачалката Мосуков е достатъчна за го характеризира.

106

Gerb Over

преди 7 години

Искам да поздравя борисоФ с песента..милионерче !

105

А Н Т И

преди 7 години

До НАНЕЦар Тиква прегърна три българки с крадливите си ръчички за празника.Като в бар от Дивия Запад.Само кобур му липсваше на кауБойко.

104

Анонимен

преди 7 години

Велик комик,голям. България никога не е имала такъв, няма и да се роди.Народен артист

103

Наблюдател

преди 7 години

Осезателно се усеща наближаващата вечер за връчване "Оскарa на Лъжците" 26.03...

102

11111111

преди 7 години

Абе тоя наистина полудява:ще го убиват и ходи с десетки охранители и бронирани коли,ще му отмъщават,все нещо ще го.А видите ли ако той не ни управлява,нямало кой -и що да няма -той бил единствения -ти да видиш.Самозабравил се е - дали наистина ги мисли тези работи.Параноята го тресе яко.

101

А Н Т И

преди 7 години

Едно си Бойко знае,едно си бако бае.ГЕРБ за европейското развитие,много празни думи без покритие.

100

Анонимен

преди 7 години

Над 90% от коментарите по форумите се пишат от платени ***. Пропагандата и манипулирането на хората са прийоми на БСП, единствената им цел е домогването им до властта, след това знаем всички как свършва историята, абсолютна катастрофа на всички нива

99

Анонимен

преди 7 години

Абе, хора, не се ли чувствате обидени когато този глиган от години ни излага по света със слугинажа, необразоваността и незнанието на поне един English? А в комбинация с Цецо Цървула са като Миладин и Кистадин. Предполага се какво мислят за българина като тези са наши представители. Това се отразява на всеки един от нас който пътува пи света. И защо заради тези крадливи и нагли про//стаци ще страдаме ние? Изритването им е задължително защото носят само бедност и отчаяние на българина.

98

Бай Корлеоне

преди 7 години

На 26-ти вечерта ТИКВАТА ще гледа като Тодор Живков на 10-ти Ноември на пленума. Аз следя коментарите и рейтингите за тях и се убедих, че ГРОБарите ги очаква страхотен РАЗГРОМ на изборите!

97

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименИскам само да ви напомня г-не, дето използвате алегорията на влаковите катастрофи, че при ПП ГЕРБ влак дерайлира, избухна и опустоши половин село. Не, че нещо, но се замисляйте, когато се опитвате да позлвате неудачни алегории. Това не ви е заседание на МГЕРБ или ЖГЕРБ;)))

96

анонимен

преди 7 години

Този човек наистина остарява и изперква.Тези глупости дето ги бръщолевеше сутринта .Сам в студиото,без някой да му противоречи.Но по добре така, истински се разбира какъв човек имаш насреща си-приказки,приказки и толкова много приказки,че накрая глупости.С две думи колкото повече приказва ,толкова повече се излага -така става обикновено.

95

Крали Марко

преди 7 години

ТИКВАТА е толкова ***, че не може да разбере колко е ***!!! ГЕРБ отива на бунището на историята.....ЗАВИНАГИ!!!

94

Анонимен

преди 7 години

Внук на враг на народа ама в МВР ... и напусна МВР, за да остане член на партията. Цецка, Цецо и целият елит на ГЕРБ не бяха ли все областни секретари, на БКП? Всички бяха в партията и всички бяха на челни позиции. Как пожарникар, става генерал в МВР?