265

международно

преди 7 години

*** още не е теглила заем 20 милиарда.Ако изтегли 21-тогава ще се разправяме.Радвам се,че живеещите ужким в чужбина,много добре се възползват от покровителството на герб и "съжаляват"търкащите билетчетата,които справедливият Бойко не забрани.Даже лотарии се теглят на всеки кръгъл час,а Божков- тъста се отчита където трябва.

264

Анонимен

преди 7 години

COPY - PASTE

263

daemon

преди 7 години

ДО АВТОРКАТА:САМО за уточнение:Празните витрини не бяха 90 а 96 г.

262

до pt

преди 7 години

Да

261

до Joko

преди 7 години

Aбе друго си е да си мутра *** мачкала ушите на правешкия църрвул някак си по европейски и евроатлантически е..ка да не гласуваш с кеф за него.Чел е Винету.Да поизтегли някой милиардец още...

260

рт

преди 7 години

До Солей Манами това истина ли е хаха

259

Joko

преди 7 години

Е, след три провала за последните 20 години на червените мутри в съдружие с фесовете и информацията от тази статия остава на 27 Март пак да гласуваме за *** и нейната КУРумпирана свита....... наздраве Българи !

258

Анонимен

преди 7 години

Демократични авантюри. След 27 години преход България е с 15млрд. евро държавни задължения и около 5 процента държ. собств. с настояща стойност на около 2млрд. евро. преди 89 около 10млрд. долара, задължения и държавна собств. на 100процента с оценка над 30млрд. долара, кратока ясно ясно и точно. по физически обем на производство на основни хранителни и нехранителни стоки, не се знае дали ще се надминат произведените количества преди 89г. защото до сега още не са стигнати.

257

BKP

преди 7 години

До Анонимен: Ти си комунист, нали? Ми що не си изнесеш гъзЪТ в далечната брадска северна корея и да се отдадеш на брезгрижен комунистически гуляй , а ?

256

Бранник

преди 7 години

Да Тодор Живков будалкаше Брежнев, че искаме да станем съветска република, но не станахме, а бензина беше 0,20 лв. Имаше толкова работа, че работеха гастарбайтери. Сега станахме колония на Запад и сме най бедната държава в Европа. Безработицата е ужасяваща.

255

до Циник

преди 7 години

Момче,яж киви.Разхлабва!

254

Анонимен

преди 7 години

"150 млн. долара в колабиращото стопанство на тогавашната "братска" Никарагуа".......А на братски Ирак под диктата на братски ФАЩ коллко МИЛИАРДА ДОЛАРА опростихме?

253

Анонимен

преди 7 години

До ЛАРИМНОГО ТОЧНО И Е ИСТИНА.

252

Анонимен

преди 7 години

Аман от евтина со р о со идна пропаганда.Тогава за 45 г. натрупахме по- малко дълг от колкото сега за 2 г., ама тогава какво построихме с парите, а сега какво? Тогава колко имахме да взимаме от други държави, а сега? Тогава имахме построени предприятия, а сега стиропор на старите панелки и пари в офшорни сметки на политици.Кой ни натисна и опростихме милиарди дългове на Ирак и Либия?Как тогава можехме да имаме и армия, и образование, и здравеопазване, и ранно пенсиониране, и жилище и работа

251

Солей Ман

преди 7 години

Важното е че "човека глас" тони стораро и синъ му фики са включени в учебниците за бЪлгария в брЮКСЕЛ!.то това мисля че дава отговорите на,всички въпроси.

250

А Н Т И

преди 7 години

Меко пипаше бай Тошо !Ако беше ликвидирал голяма част от тогаващните крадци, те нямаше да станат бащи и дядовци на сегашните крадци.Но Тато се беше вкопчил във властта, сякаш ще векува.При племе от предатели и крадци работи само военен режим Пиночет !

249

до 367

преди 7 години

Нали го съдиха бе чоджум.Кой да го съди,подчинените му ли,или производните му.Най добре да го беше съдило мешарето щото този неграмотен малоуммник е коняк от клана Замфиркюи!

248

Анонимен

преди 7 години

Да приемем, че всичко написано от ДВ е така, в което много се съмнявам, но ...Ако в края на 80-те сме били с 10млрд.$ дълг, то имахме и доста активи. Само БТК и Нефтохим бяха с капитализация всяка по около 2 млрд.$. Няма да изброявам другите големи предприятия, които ако бяха приватизирани както трябва, а не ограбени и разпродадени за жълти стотинки, този дълг се покриваше с лекота.А сега колко дълг имаме, каква ни е икономиката и какво има за приватизиране?!И САЩ имат дълг и какво?!

247

Хенде Хох

преди 7 години

Мдааа...а само да попитам "разбирачите",А сега колко ни е дълга?!? щото сега сме супер просперираща държава със силна икономика и образование на супер високо ниво което осигурява кадри за бъдещето!Колко ни е сега дЪлга викам ,като достоен ЧЛЕН на ефропейския сОюз и Феликити амджикистански щатийй?!?...Та,кой ще ми каже колко ни дълга?!

246

Jon

преди 7 години

Е това могат другарите комунисти и искат пак да дойдат на власт за да правят пак същото. Да строят в Белене, 7 ми реактор, ЮП и петролопровод. За да могат да окрадат едни 50 милиарда от България за тях и техните олигарси.