220

Анонимен

преди 7 години

Вована Жужева няма защо да идва у над.Никой не иска да гледа това третополово неддоразумение, да си стои в Русия.

219

Анонимен

преди 7 години

249 Тогава защо ходеше да се крие в полите на НАТО, след като свали СУ-то, а не отиде да говори с Путин? Защо забрани на руски самолети да прелитат над Турция още в началото на руска инвазия в Сирия? Защо свали СУ-то? Защо забрани на руски кораби да минават през Босфора? Но помня че е в НАТО, помня и че докато щракна с пръсти и му карахме турците искащи политическо убежище след ''опита за преврат''. Помня и че Бойко се хвалеше че спира руски енергийни проекти. Ех тези промити мозъци.

218

българин

преди 7 години

Велико интервю. Не е по силите на никой западен дипломат да направи интервю на подобна висота. Компетентен, запознат, задълбочен, усмихнат, интелигентен, планиращ, мислещ, имащ визия за приятелство. Къде, къде го има това у западен посланик - всички се държат с нас все едно сме аборигени, които трябва да поучават, а те нямат акъл за ПЕТ ПАРИ.

217

Анонимен

преди 7 години

244 източник? Срещу билгарите имат една бомбандировка над Варна за Втората Световна Война и 2 битки с руско участие(24 000 човека) през ПСВ в Румъния. Да го пресметнем това с 117 американски бомбандировки над България от ВСВ, англииските бомбандировки над БЪлгария ВСВ, френска и английска армия от ПСВ да се бие срещу българите, ужасните условия който ни поставят след Сръбско-Българската война, Балканските войни, ПСВ, ВСВ на което обичат милиони на глад и мизерия. Та какво казваше за руснаците?

216

Агджата

преди 7 години

Това е +

215

PAUL BREITNER ФРГ

преди 7 години

КАКЪВ КРИТ ??БАЛГАРИЯ ИЗВЪРШИ МАСОВ ГЕНОЦИД СРЕЩУ ГЪРЦИТЕ. ПО ВРЕМЕТО НА ВОЙНАТА МНОГО ГЪРЦИ БЯГАТ ОТ ВАШАТА ЗОНА В ГЕРМАНСКАТА. И ЗА ТОВА ИМА АРХИВИ В БУНДЕСАРХИВ ГЕШЕФТ.. ОЩЕ ТОГАВА КОММЕНДАНТЪТ ЗА ТЕССАЛОНИКЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО ИМА ХИЛЯДИ ГЪРЦИ ОТ ИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ, ДОШЛИ В ГЕРМАНСКАТА ЗОНА.НА ИЗТОК ОТ СТРУМА - В БАЛГАРСКАТА ЗОНА Е ИСТИНСКИ КОНЦЛАГЕР ЗА ГЪРЦИТЕ.ВИЕ НЯМАТЕ СРАМ И ХУМАННОСТ. ВИЕ СТЕ ЗА ТРИБУНАЛ В ХАГА, И ЗА ПРОЦЕС В ООН В НЮ ЙОРК.НЕКА АЛЕКСИС ЦИПРАС ДА ПРАТИ ДОКУМЕНТИТЕ В ООН.

214

Анонимен

преди 7 години

242 Абе като не можеш да се хванеш с факти, по-добре почвай ан тема граматика, че на тема история и теории си много зле.

213

Анонимен

преди 7 години

тоз обратния пак иска да го пляскат отзадникога не съм ги разбирал третия пол, но вирее много в денса бе гето

212

Анонимен

преди 7 години

242 ............Югославия ги опрощава ... към СССР няма .... пък аз пиша че не са ни взели репарации, пък съм не крив .... абе човек, като четеш, чети бавно и поне 5 пъти, че да разбереш изречението.

211

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен----------Русофилия не означава българофобия,-------------Русофилите са най-големите българофоби и са избили повече българи, отколкото са загинали през войните!

210

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..........От ВСВ на България не са наложени репарации .....Това става благодарение на комунизма в България, заради това Сталин се застъпва за България........България плаща 45 милиона на Гърция. Има да плаща и 25 милиона на Югославия но тя ни ги опрошава в името на Балканската федерация. Къвм Сталин, кви пет лева?

209

Анонимен

преди 7 години

абе колкото и да лаете българите подкрепят руснаците и това е. Има 2 български държави на територията на днешна Русия, има и българи - мохамедани там. Да не говорим за православието.Естествено,че има и българи,които се възбуждат от третия пол,ислямска държава, САЩ... но разбира се, те са малцинство, което обича да лае.

208

Анонимен

преди 7 години

233 Русофилия не означава българофобия, както и русофобия не означава българофилия. Това са политически възгледи, а не щом харесваш руснаци, значи мразиш българи. Това само показва колко сте неуки. Но помня че имаше 500г турско робство, помня и че они ден Ердоган разправяше, че от Кърджали до Варна трябва да се присъединят към Турция, както и помня че всичките русофоби се празнехте от кеф и възхвалявахте Турция, когато свалиха руският самолет. :) Това може да мине за българофилия.

207

Анонимен

преди 7 години

Ей страшни хора сте не правите разлика между БАЛКАНСКА и СВЕТОВНА война ... тия хора да ми обясняват история, смях в залата.

206

Анонимен

преди 7 години

235 Научи се да четеш, това е Македония, Северна Добруджа я губим след Втората БАЛКАНСКА война. България не е платила и 1лв от репарациите от ПСВ, тъй като не е била в състояние. От ВСВ на България не са наложени репарации и е единствената държава, която губи войната, но печели територия. Това става благодарение на комунизма в България, заради това Сталин се застъпва за България, първоначално с идеята България да влезне в Югославия. Чети история, а не репортерски тълкувания.

205

Руска дезинформация

преди 7 години

До 229Абсолютни лъжи си написал. Как сме загубили Северна Добруджа след ВСВ???? И репарации СССР не ни е опрощавал, нито от Оървата, нито от Втората. Дамо Югославия е опростила защото са мислели да правят Балканска федерация, а на Гърция изплащаме ди последния цент до 1964 г.

204

Анонимен

преди 7 години

ДАНС ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОТКРИТА ОМРАЗА И ФОБИЯ КЪМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ИЗПОЛЗВАЙКИ БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ- Е ТЕ ТОВА Е ГНУСНО И ПРОТИВНО- НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ДА ТИ ПОВТАРЯТ ЧЕ АКО НЕ ФИЛИШ ТОЗ И ОНЗИ ТРЯБВА ДА МУ *** БОТУША.

203

Анонимен

преди 7 години

ДА ПИТАМ ФИЛИТЕ ОБИЧАТ РУСНАЦИТЕ, НО НЕ СКРИТО МРАЗЯТ НАРОДА СИ И РОДИНАТА СИ- ЕЙ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ И НЕ СЪМ ЧУВАЛА НЯКОЙ НАРОД ДА ОБИЧА СТРАСТНО ДРУГ НАРОД, ДО ИСТЕРИЯ ПОЧИТИ И ДА ГОВОРИ С ОМЕРЗЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ НАЦИЯ.

202

Руснак

преди 7 години

Всички българи трябва да вземете пример от русофилите и да пълзите в краката ни, да целувате ботушите ни и да боготворите Путин.

201

Анонимен

преди 7 години

РАЗБРАХМЕ ЧЕ ФИЛИТЕ РУСНАЦИТЕ, АМА НЕ МИ СТАНА ЯСНО ЗАЩО Е ТАЯ УЖАСНА АГРЕСИВНА И НЕСКРИТА ОМРАЗА С КОЯТО ГОВОРИТЕ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА, ЗА СВОЯ НАРОД- ЕЙ ТУЙ АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА И ОБЯСНИ, ЩЕ МИ ОЛЕКНЕ.