9

преди 7 години

До прав еТака е хитрушо, да взимаме кредити, да взимаме пари и после да не ги връщаме. На теб ако ти вземат 100 лева ще си ги искаш ли после? Не е проблема взетия кредит, а това че 75 % от хората не знаят какво да правят с тях. И се получава положението - изпити и изядени пари, пък после защо ме гонят..

8

Анонимен

преди 7 години

Костов ако ти каже добро утро, по-добре да погледнеш къде е слънцето.

7

Анонимен

преди 7 години

Приведените зетьове да се облагат двойно, без това отиват наготово и си пестят парите в банки, които фалират. Този денонощно мисли как да си легализира парите, то не бяха консултантски услуги, сега данъчна реформа! Да ти говори един, който една тухла не е сложил, а направо се е настанил в чуждия дом е смешно! Пазете го покрай изборите, че все тогава го обират!

6

др.Сталин

преди 7 години

Скоро като въведен новите петилетки и планово стопанство ще обърнем внимание и на данъчните ставки . Но засега нещата са политически ..........26 март -нов 9 септ. Важна е коалицията ,която да ви осигури мира за договора в Европа. Скоро ще се срещнем с др.Тръмп и ще се разберем .Дотогава мислете как да сформирате нов ОФ и далеч от Костовистите.За тях Народен съд и лустрация.Никой фашага повече в парламент и университет.

5

прав е

преди 7 години

Никой не говори за истината - бомбата, която цъка в баМковата сфера с планината от практически неизплащаеми дългови. И в дъното на това са БСП и ДПС, които 2005 г приеха закона за ЧСИ - съвременната инквизиция! И тръгнала Мая Общата сега да имитира дейност, когато тя беше банковото острие, прокарало секирата - чл.417Долно, лъжливо , фалшиво племе са БСП

4

онбашията

преди 7 години

най-десния от десните по-ляв от серго

3

ПАК ЛИ ТИ

преди 7 години

По време на война оцеляват около 50% от производствените мощности на победената държава /заводи, фабрики и предприятия/. По време на криминалния Преход оцеляха само 7%! Оказа се, че тази власт е ПО-ГОЛЯМ ВРАГ от воюваща с нас държава! Тази власт ни докара Третата национална катастрофа!

2

прав е

преди 7 години

Прав е Костов за дисбалансите и социалното изключване. И това се дължи на баМковата система, която чрез платените си депутати не позволява да се приеме з-на за личен фалит (какъвто само у нас няма), хората да могат "да затворят врата" и да влязат отново в живота. БаМките трябва да са наясно, че сами трябва да си сърбат попарата, която надробиха с умишленото раздаване (в буквалният смисъл) на физически и практически НЕизплащаеми кредити и ипотеки, докарвайки хората до фалит.

1

Анонимен

преди 7 години

Командирът-лаборант лаборатори нещо.