171

Джедай Мастър

преди 7 години

Теория 5 изобщо не е теория. Путин избива всички, които са срещу режима му или ги вкарва в затвора. Да кажеш, какъв е "мъжкар", понеже той прави точно така, означава, че или си платен съветски *** или си български русофил-*** с промит мозък. Аз също съм се родил под руския ботуш и съм учил в руско училище, а сега само мога да мразя и ненавиждам всичко руско. Непонятно ми е как някой българин може да е про- мръсните руски животни.

170

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир!

169

до екстремист

преди 7 години

наистина пудкин е лидер......на бавнор азвиващите се, меките китки и обикновените *** (като теб) :Д

168

Футуролог-забелязано

преди 7 години

Евроатлантическата олигархия е крайно агресивна и военолюбива и май че тайничко си мечтае за ядрена война с Русия като проблема им е че живеят в панически страх и ужас от собствените си народи които само по случайност още не са ги пратили на бунището на историятаПодробности за идеологията им съм дал при статията за ТръмпПутин пък едва удържа бившите комунисти на които им взеха залъка от устата които са за окончателно решение на проблема "запад" с ядрени бомбиИ да не вярвате,това е

167

Анонимен

преди 7 години

рубладжиите в сибир !!!!!!

166

Анонимен

преди 7 години

280 - мур зилка с наранени чувства. Марш да те доминират отзад руските ти господари, плебей податлив хахахаха

165

един там

преди 7 години

До анонимен 275,Ти как мислиш, дали като плюем ежедневно по Русия, шансовете ни да увеличим износа си към тази страна се увеличават? Относно "Имперските амбиции" - казусът "Крим е много сложен"! Не може да се обясни с 1,2 или 3 изречения, както правят доста родни политици! При условие, че имаш интерес относно събитията около Крим, ще ти препоръчам да сиотвориш и да прочетеш последната материал за Крим в "пан-а".

164

Анонимен

преди 7 години

Махам се от тука, друсаните пубери почнаха да се прибират от 33 и да ме натоварват с безумните си постове. Визирам 279.

163

Анонимен

преди 7 години

До eksperten trustМоже и да не си фен на Атака, но съвпадението на реплики които използваш с тия на Волен ме навежда на тая мисъл. Разбира се съществува и варианта да сте стигнали до тези реплики независимо едни от друг. Но вече ти казах - не вярвам в приказки.

162

един там

преди 7 години

До анонимен 266, а не 256 е адресиран предния ми пост

161

Анонимен

преди 7 години

До един тамНяма как да оставя на страна емоциите, като използваш седерести. Въпроса е че износа ни за Русия е мизерен. Русия печели много повече от търговията с нас. А за санкциите съм твърдо за. Те са първия инструмент за спиране на агресията и имперските амбиции на Русия. Имперските амбиции на Русия - факт. Въпроса е принципен не може да нарушаваш международното право само щото имаш ядрени бойни глави.

160

един там

преди 7 години

До анонимен 256,То не е късно за това! Отиди в Турция, в Истанбул или пък в Измир и ще живееш пак 1000пъти по-добре, или пък не! За повече информация- българските турци, дето все още си живеят в България, а дори имат и турско гражданство!

159

един там

преди 7 години

До експертен тръст,Техническа грешка беше това! Не те причислявам към тях! То от постовете си става пределно ясно, че не си такъв!

158

един там

преди 7 години

До анонимен 256, Ти зарежи Волен, както каза нека си говорим с факти! Аз принципно съм твърдо да се оставят настрана емоциите, когато става въпрос за българо-руските отношения, но май по-емоционални са в случая седер***стите! Да се отрича обаче значимостта на българо-руското търговско икономическо сътрудничество, е голяма глупост и не води до никакви активи за страната ни, а до загуби!

157

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 266Тъпо. Дори аргумента за парите е ***. Всеки по образован който работи в голям град и сега си взима 1000 долара, че и нагоре.

156

Анонимен

преди 7 години

Гений е! И само той от всички останали политици в света има "стоманени топки"). Да е жив и здрав!

155

Анонимен

преди 7 години

До eksperten trustНямам спомен да съм казвал че съм фен на САЩ или Герб. САЩ имат свои интереси които рядко съвпадат с нашите.За Герб не бих гласувал никога Но ти си цепиш по сценарий, следва Сорос и еврогей нали. Жалък си. Нямаш реплика която да не съм чувал от Волен или от всеки треторазряден форумен ***.

154

Хм

преди 7 години

Какъвто и да е Путин,за момента няма алтернатива в Русия.Докато не свърши войната срещу нея ще остане на поста си,а това са 3-4 години.Колкото до нашето отношение към Русия-трябва да сме в добри отношения,но с дистанция!Вратата да е винаги отворена,щото не се знае кога и какво ще ни спретнат роднините на Shopp от Анадола!Тая 80хил. армия не е случайно в Одринско...Е,има възможност да се оправим и без Русия(което би било добре),ама кой ще ни позволи да се сдобием с ядрено оръжие?

153

Анонимен

преди 7 години

До един тамТука вече съм съгласен. Фактите са си факти. Ако оставим емоциите и се опираме само на фактите разговора става лесен.

152

Анонимен

преди 7 години

До eksperten trustЩом не схващаш иронията разговора е безсмислен. Казах вече че не отричам ролята на Русия. Просто я слагам по назад в класацията на важните роли. И не я приемам за безкористна.