28

Анонимен

преди 7 години

Решетников, и сол ташаака му, соц. *** Радеф.

27

НАПРАВО СТАЛИН

преди 7 години

те преследва от отвъдното бе НЕНЧЕВ

26

Анонимен

преди 7 години

Българската прокуратура отдвана е вакханалия на руската....Нищо ново. Кочиина е Русия, една огромна мизеерна и жалка кочиина.

25

РУСКИ ПРИЗРАЦИ

преди 7 години

бродят в главите на такива селки хитреци като тая куха лейка

24

Анонимен

преди 7 години

Накрая пак ще платим няколкостотин милиона на Русия данък - то не беше АЕЦ Белене, Южен поток, Нефтохим със завишени цени на горивата, КТБ... Русия ни граби с милиарди годишно. Докога???

23

знете ли, че

преди 7 години

В цялата си бойна история "великия" МиГ 29 е свалил два лекомоторни "Чесна" и едно СУ-24 на Еритрея??? Други победи няма. А загубите му са десетки. Даже разправят, че при вида на ветерана Ф-15 пилотите на МиГ-овете катапултират незабавно, без да чакат свалянето..то така или иначе се случва:)))))))

22

Др.Сталин

преди 7 години

Ще видиш ти гад като дойде 26 март какви те обвиняват.Понял ,дурак .

21

Анонимен

преди 7 години

Тя работата е доста навързана и не е само този рошльо в кашата. Някой нещо се самопохвали, че едва ли не спасил АВИОНАМС, която не можа да загроби ... Там можеха да се ремонтират самолетите, но нямаше да има далаверка ....Бойко, кажи си! Ненчев не е бил сам!

20

Анонимен

преди 7 години

Какво разбира Перуката ( Ненчев ) от армия? Цял живот сял картофи, зеле и арпаджик, а сега видиш ли той бил Военен експерт. *** се нарича, човек работеш срещу държавата си.

19

аритметика

преди 7 години

С парите които сме дали за 10 години за съживяването на мъртъвците МИГ -29 можеше да имаме три нови ескадрили 'Грипен".

18

До "сминдух енд

преди 7 години

От коментара ти личи, че си страшно *** и нямаш никаква представа, какво представлява армията и как се случват нещата там? Стой си пред компа, взимай си заплатата или някой Гей клуб

17

Анонимен

преди 7 години

То ,че нищо няма да направят на Ненчев е ясно,както и ясно за съществуващия договор ,които Ненчев отказал да изпълни.Договореностите се изпълняват ,така е по цивилизования свят.Друг е въпроса защо е подписан и защо България продължава да не си осъвременява въоражението.

16

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако БСП министъра Найденов е обещал на някакви руснаци да поправят самолетните двигатели ,това пожизнен задължителен абонамент ли е.Защото филма става вече с елемент на ужаси,постоянно се размахват от Русия хартии с ултиматуми нещо да се плаща.

15

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че българо-руските *** са спретнали обвинението. Ненчев, не се коси и техния ред ще дойде.

14

Анонимен

преди 7 години

Върхушката на БСП винаги си е лапкала тлъсти комисионни от "РСК МИГ". Ненчев им резна кранчето и.........родната прокуратура го погна.

13

Анонимен

преди 7 години

Комбинацията *** и нагъл е силно токсична! Този проскубан аграрник няма срам! Освен за МИГ-овете, да не забравя, че има дело и за униформите, където Русия няма нищо общо. Отделно, очаква го и дело за присвояване на имот, завещан за благородни цели... Ще продаде и майка си този *** син! На такъв нагЛец и затвор му е малко!

12

Анонимен

преди 7 години

Сега е златно време за руските мeкepeта и те си разиграват кончето. Но всичко е до време.

11

Анонимен

преди 7 години

Това, че не си изпълнил договор, а си го скрил в бюрото си и си застрашил живота на пилотите ни, прави ли те по-европеец и натовец?!Къде видя някой да оспорва членството ни в ЕС и НАТО? И значи ли, че тия, които са за ЕС и НАТО могат да си правят каквото си искат, вкл. и да нарушават договори, споразумения и закони???

10

Анонимен

преди 7 години

Ненчев наистина трябва да бъде съден за това, че изобщо е дал пари за тези негодни подобия на изтребител.

9

Е

преди 7 години

Ако е руски прокурор -кофти, но ако е наш няма страшно, всичко ще има хепи едн