8

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно ще кажат,че са открили много планети които са годни за живот на земни същества.Лошата новина е,че със космическият кораб който ще измислят и построят след 80 години ще им трябват още 300 за да долетят до там.В едната посока.

7

хммм

преди 7 години

какво може да става, ще оповестят сензацията на годината открита е звезда Ес34М53, всеки човек на земята с трепет го очакваше знаем, ще се впише отново в учебниците, хайде сега да се спретне ново финансиране. А в действителност плащаме за да ни лъжат, на луната и марс има отдавна открити храмове и постройки от изчезнали цивилизации за които НАСА мълчи, в интернет гъмжи от материали за извънземни признати от доста астронавти и длъжностни лица, само НАСА мълчи, показва ни точки и петна по небето.

6

На ви ВИЗИ

преди 7 години

Извънредната новина е че са избрали с единодушно мнозинство, българите да са оървите колонизатори и печелят билет (еднопосочен).

5

FAKE news

преди 7 години

На тези не им вярвам за нищо!

4

Наска от село Холиву

преди 7 години

Пак са се наредили за бюджетиране, гладниците.

3

zeus

преди 7 години

НАСА станаха осведомителна агенция, ама една ракета не могат да пратят в космоса вече. Къде отиде времето на видния нацист Фон Браун, който ги направи космическа нация...

2

Да де,

преди 7 години

колкото стъпиха на Луната едно време!Американска работа!

1

ф

преди 7 години

Откриха ли ,че на Земята и остават броени месеци преди започне ТСВ.