25

Мнение

преди 7 години

Много просто.Договорили сме се да не позволим на Русия да ни обязди отново , и да не ни позволи да се развиваме.

24

Анонимен

преди 7 години

Баце, кой е лъжецът, а? Кой е козирувал, а?Отдавна трябва да ти казават г-н Лъжата. Сега какво ще изгрухтиш по въпроса? Ореха ли ще е виновен. Власт да не видиш до живот.

23

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаСега поне 10-тина ракети на Русия сочат към Българияаре да си ги завреш тия руски ракети в гз

22

Анонимен

преди 7 години

Явно трябва НАТО да стъпи яко в България иначе няма да можем да се освободим скоро сами от руското робство. Подкрепям с 2 ръце!

21

Христо

преди 7 години

Най- накрая разбрах как ще станем осем милиона както иска другарката Нинова. 40 000 американски войници в Ново село, като оплодят по две новоселянки и като се пръкнат от тях по 2 чаавета .. ей ти го 160 000 души. Слава на БКП.Да живей USA.

20

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е да има повече натовско присъсътвие в черно море, за да охраняват фериботите с москвичи и лади от Русия. Отговорна е работа другари, не се ядосвайте.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18:Тъпо платено к....е. Не от други континенти но и от Марс ако трябва ще докараме кораби за да бъдат озаптени пияните, бесни, не зачитащи никакви договори и права на съседите си североизточни азиатци.

18

Анонимен

преди 7 години

До MAKEDONVo reonite na Krim ima stacionirano 28 Ruski Divizii moto-mehaniziraniдано си седят там, че ако дойдат къде ще ги ровим толкоз много.

17

WTF?????????????

преди 7 години

Боко е невероятен наглец. 7 години е на власт. Мазни се на западняците, за да го оставят на власт. Подписва, съгласява се и т.н. Пада от власт. Идва служебно правителство. Управлява 15 дни и Тиквата почва да реве, че ТЕ били виновни, не ТОЙ!!!!Да предположим, че лошия Гирджик и лошите му министри са подписали с НАТО веднага щом са поели властта. Ако вече има кораби в Черно море, кой тъпоъгълник може да си помисли, че НАТО е решило, подписало и транспортирало корабите за 10 дни? Кой? Кой? Кой?

16

Анонимен

преди 7 години

"Козируваха в Брюксел преди няколко дни, а после казват, че аз съм бил послушко"не си послушко, а близач на руски зaдници

15

Твърдо за...

преди 7 години

Твърдо за кораби в Черно море....за американски военни...само това би стопирало руската мечка...и който не вярва---нека да помни: Чечения,Грузия,Прибалтика, Украйна----идва ред и на други -----

14

Анонимен

преди 7 години

Да, козирувано е в Брюксел миналата година, а не преди няколко дни, както твърди Банкянския др.ишльо. Сега се изпълнява това, което е подписано по времето на неговото управление и не могат да се оттеглят подписите на Плевнелиев, Ненчев и Митов.

13

MAKEDON

преди 7 години

Vo reonite na Krim ima stacionirano 28 Ruski Divizii moto-mehanizirani .Sega cekajte gi vo Sofija za edna nedela ama so cveke i vojna muzika......ahahahaaaaaaaaa

12

Анонимен

преди 7 години

Банкянския хитрец понеже се смята за много умен пред натовцине се представя за най-върл натовец а тук в България свири на русофилската нота и се прави на най-голям миротворец и приятел на Русия и Путин. Поведението му на социално неотговорна девойка обаче вече писна на народа и резултата се видя на президентските избори. Ако продължава по същия начин да се прави на селски хитрец ще загуби катастрофално и парламантарните избори.

11

анонимен

преди 7 години

Абе аз ли нещо не съм добре или коментиращите по долу.Значи през 2016 г Плевнелиев,Ненчев и Митов ,упълномощени от МС подписват да сътрудничат на НАТО в Черно море.И сега Радев бил виновен.Това шизофренията е опасна болест.Наумиш си че нашите са добри и противниците лоши и давай да дадем.Ама то така не става има мислещи хора,а не копи пейс клишета.

10

Един от Северозапада

преди 7 години

Честито! Сега поне 10-тина ракети на Русия сочат към България.....А Бойко дане се прави на невинен! Той много добре си спомням, че каза, че ако от Нато решат-участваме. Така че, кой нямаше кураж да се противопостави категорично?

9

Анонимен

преди 7 години

До ПРОМЯНАТАПромяната върви добре. Доволни сме от избора си на президент. Остава Цацаров малко да се забърза, че по улиците се задръсти от следствени! А и да има време за коригиране водачите на листи, където се наложи ... На слука на останалите!

8

анонимен

преди 7 години

сигурност ще има когато ам воиски се вьрнат обратно в сащ сега зорлем нивкарват вьв воина с русия ние сме на 500 км и пьрви ще изгьрмим питам закакво е всичко това как ни вкараха в нато и ес без референдум никои неговори по този вьпрос и не се врьща кьм него а тои е основен преди избориот 1878 винаги на грешната страна

7

неминонА

преди 7 години

Каквото и да са подписвали, нали си знате, че не са ви питали, а и вие не сте се и интересували..

6

Анонимен

преди 7 години

Ненчев пита, бил разтревожен за какво? Не помни какво са подписвали и обещавали ли? Всъщност, гражданина ненчев има толкова право да пита, колкото и аз, дори по-малко. Аз поне не съм следствен!