22

Анонимен

преди 7 години

Не става ясно ще замрази те новите с увеличението или ще върнете старите?А на ползу роду кога ще работите?

21

Анонимен

преди 7 години

Нaдпревaрa по евтин популизъм. Жaлкa рaботa.

20

Алекс2

преди 7 години

Ах недейте другари-разбивате сърцето на избирателя ! Нямам търпение да дойдете на власт ха ха ха

19

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Сега вече разбрах- тия от БСП ще ни купят колело,ама друг път...

18

паметлив

преди 7 години

БСП за периода 1990 г. - 2014 г открадна трилиони сега ще ми хвърля прах в очите с някакви си замразявания на депутатски заплати.При техния Виденов инфлацията беше над 5 000 %, а заплатите ни 5 долара!

17

Анонимен

преди 7 години

Те всички ги замразяват, но са в десетки пъти по-големи от масовата заплата от 300-400 лева и пенсийте на родителите ни! Как става този номер не знам, като всички досега уж ги замразяват.

16

Минаващ оттук

преди 7 години

От години се питам - защо въз основата на заплатата в `обществения сектор`?! Не са ли депутатите представители на целия народ или представляват само тези от `обществения`?

15

Анонимен

преди 7 години

Герб са бита карта, излъгаха ни! Да видим следващите!

14

смЕх

преди 7 години

То номера със заплатите е ясен ,ама кога ще намалят броя на дупетатите та и от там да падне и броя на заплатите или само местят въздуха като всички останали между другото.

13

Отново лъжа

преди 7 години

"Не са се повишили доходите на хората, за да си позволяваме ние депутатите да си повишаваме заплатите. " Да де, ама депутатските заплати се вдигат точно защото са се повишили средните доходи в обществения сектор, както правилно е посочено в статията.Не, че намирам за необходимо да се вдигат депутатските заплати.

12

БСП

преди 7 години

Всеки друг на власт, само не и Герб - разсипниците на държавата! Апостола на свободата би ги заплюл, не за такива като Борисов и шайка се е борил и загинал !!!!

11

Агджата

преди 7 години

Първо спечели изборите, събери мнозинство, събери кворум, направи правителство, тогава замразявай! Те със служебното правителство управляват и си мислят, че тези дето гласуваха за фуражката, ще гласуват за БСП на парламентарните избори.

10

Иван

преди 7 години

Що не ги намалиш ве ***? Направихте си ги огромни и сега ми се правят на света вода ненапита, че ще ги замразят. Ваща кожичка!

9

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

само БОЙКО БОРИСОВ че спре пополизъмо! да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

8

А Н Т И

преди 7 години

До НаскоКак ще спрат кражбите, като навсякъде е мафия.Кой ще тръгне срещу мафията, ако не е самоубиец ?!

7

БОРИС БОЙКОВ

преди 7 години

А ЗАЩО НАПРАВО НЕ ГИ НАМАЛИТЕ? КАК ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ЖИВЕЯТ С ПО 400-500 ЛВ? ЕДНА УСТА ИМАТ ВСИЧКИ И ЕДИН Г.ЪЗ НАЛИ? ДА СЕ НАУЧАТ ДА ХАПВАТ ПО-МАЛКО, ХЕМ Е ЗДРАВОСЛОВНО И ДА КАРАТ КОЛЕЛА А НЕ ХИПЕР СКЪПИ ЛИМУЗИНИ!

6

Анонимен

преди 7 години

БСП ПОБЕДА

5

Европеец

преди 7 години

Браво!

4

u4en

преди 7 години

Милионерите на снимката - приватизаторката и КОНТРАБАНДИСТА ще замразяват....не искат повече !!! Абе тея от БСП-то вярно са изкукуригали ! КОЙ им вярва вече.

3

Наско

преди 7 години

Ей това е популизъм в действие. Не искаме да замразявате заплатите, а искаме да ги оправдавате.В крайна сметка ви се плаща да вършите работа в полза на тоя изтрадан народ, не да правите циркове и да крадете.Не спрат кражбите и да има резултат, пък и по 20К вземайте.