31

Анонимен

преди 7 години

Южен поток го спряхме под натиска на американците, дори и Баце го призна това. Иначе ползи за България има и сега управата в САЩ се смени, така че можем да действаме.

30

Българин

преди 7 години

След руските тръби идват пияните руски войски!Не ги щем! Ни тръбите, ни войските!

29

ЦРУ

преди 7 години

До 28 Ми ако си сложа 20 долара на кола ще ги вземеш ли цервул

28

д-р Търбухиян

преди 7 години

Я, дойде мачка за погачка. Нали беше закрит въпроса, нали патока стана турски?Споко, няма да има южен паток. И турски няма да има.

27

Ахил

преди 7 години

ти го плюеш той си мисли че дъжд го вали - ей това са руснаците няма по-големи плазмодии от тях

26

Анонимен

преди 7 години

Е то точно това е, че други ще държат врътката на газа.

25

Южен паток

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Банскалии като си проддоха земята, ходи ги питай къде са им милионите сега. Не могат ги пребоят докато оправят леглата в хотелите изградени върху земите, за които са мрели дедите им. Парите за строежа, ще отидат в русия, а за големите транзитни такси - поне досега русия обещава да има такива само ако тръбопровода тръгне на 100%, но те самите не разполагат с толкова газ че да го натоварят напълно. Ине България ще държи първия кран в Европа, а русия ще държи ОЩЕ един кран в Европа!

24

Анонимен

преди 7 години

Не само Южен поток трябва да се осъществи а и жизнено необходимия и важен за народа проект за АЕЦ Белене с руска помощ и висока технология. Няма по добри и на разумна цена на този свят от руските атомни технологии.

23

Анонимен

преди 7 години

руски "проекти" не искаме. Представяте ли си каква катострофа ще стане при евентуален проблем с тоя тръбопровод, а всички знаем "качеството" на руснаците

22

Рашко-говняшко

преди 7 години

Мдаа, БПС още не са се задаи ад ъгъла, но вече започнахме да рестартираме проекти за милиарди, които да потекът към руските спонсори - Южен поток, Белене и др. за които вече сме платили милиарди а не сме видели и една стотинка печалба, без изгледи и да видим такава! Молодци!

21

Тая Мария

преди 7 години

Пак ни върза да пишем по форумите за да забие вниманието в Русия.Трябва да ми даде безплатно за да и пиша под статиите.

20

Анонимен

преди 7 години

Аааа, не!! Ние директно руски газ не щем. Ще го купуваме диверсифицирано от Турция и Гърция. Преминавайки през Турция и Гърция газът ще забрави руския език и ще говори на развален гръцки и турски. Ние ще го посрещнем с хляб и сол на границата. Ще плащаме по-скъпо, ако трябва. Тъй рече Седесустра, тъй рече Костовустра!

19

Антонимен 26

преди 7 години

До Анонимен 26мисля, че е крайно време да се появи политическо движение, което да отстоява това което си написал! Вярвам, че в България все още има достатъчно образовани люде, които да застанат от идеята да се отъвем от пагубното руско влияние веднъж-завинаги!

18

Южен паток

преди 7 години

Ей какво нещо е братската любов, отървахме се на косъм с този очевадно губещ и още повече обвърващ ни с русия договор, а сега когато начело на държавата застават българи с руски души, русия ще ни накара да й платим и благодарим, че да ни ограби. Все едно някой да те накара да си изядеш акото, но да си платиш и дадеш гаранции, че ще го направиш!

17

Анонимен

преди 7 години

Лудост е да се подпише за "Южен поток". Ако приемем, то условията са такива, че лихвите по кредита от Русия са по-високи от транзитните такси и ние ще доплащаме на Русия за това, че транзитира газ през нашата територия. До тук ни докараха Гоце, БСП и ДПС.

16

...

преди 7 години

Сь сетиш админчие...

15

Анонимен

преди 7 години

Още една година санкции и Володя сам ще почне да носи тръбите на гръб, само и само да стане проекта.

14

анализатор

преди 7 години

България НЕ харесва Русия. Мерси.

13

Ото фон Бисмарк

преди 7 години

Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията на която е допдисан . . .

12

един там

преди 7 години

До патриот,То щото преди "Путин да нахуе с войски в Украйна" нямаше никакви проблеми с транзита през същата тази държава- изобщо!Е те руснаците, дори и да не се построи нито Турски, нито Южен поток, пак могат да ни доставят газ- по Северен поток-2 през Германия, Австрия, Унгария и Румъния(Сърбия). Само че тогава не само, че няма да ни плащат за транзит, ами директно или индиректно(като част от цената) ще си плащаме ние транзита през горепосочените държави!