16

Анонимен

преди 7 години

прогамата за енергиина ефективност трябваше да бъде разширена и за пелетни котли. Всяка кооперация която е одобрена - палетен котел, а тарикатите дето не си плащат сметките - дом съвета им спира парното. Нали всеки политик уж реве за "енергиина независимост" - пелетите се правят в България от отпадъчен дървен материал или дори от стъблата на царевицата. От там и едно малко но стабилно съживяване на родната индустрия...

15

роси

преди 7 години

Свалиха и кожата от гърба на народа и нямат насита тези изедници. Представям си ако бяхме с температурите на Сибир. С тези управляващи един жив българин нямаше да оцелее. Овен тях, разбира се.

14

Анонимен

преди 7 години

То бива наглост, бива ама чак пък толкова

13

Лелееее

преди 7 години

Няма ли да падне бомба върху тия наглеци,че живи и мъртви българи веднъж завинаги да се освободят от тиранията им?Божеее,такива изедници в днешно време си позволяват да вилнеят само в България.Навсякъде другаде да са ги провесили по клоните на дърветата.Накъде още,Божееее? На студено стоим и пак измислят за какво да ни дерат.Няма ли възмездие за тия и зед ници? Колкото повече издевателстват над нас монополистите,толкова повече свикваме и се примиряваме.Нямам думи.Дъхът ми спира АД.

12

122

преди 7 години

Първо да променят робския закон, така че който не иска топло да може да се откаже индивидуално без да има никакви задължения слад това, а после да вдигат цените колкото си искат та да видим с колко абонати ще останат. А сега е лесно вързаната крава я доиш колкото искаш.

11

ДА

преди 7 години

Топлофикация иска....А топлинните счетоводители-те какво искат!?Колко още ще се качите на клона!?Ама ние сме си виновни,я вижте гърци и румънци!

10

скоро

преди 7 години

Идват избори топлофикация заедно с Соф.вода винаги е спонсорирала управляващите в София партии,и затова дълги години грабеше безнаказано сега по гласуването в СОС ще се разбере истината,кой прикриваше и прикрива грабежа.

9

Абсурд

преди 7 години

Термопомпи и климатици,това е решението,а топлофикация да отива в историята

8

AcOrP

преди 7 години

5,10,20 лева обещетение, алоо вие за какви ни имате. Сметка 400 лв на месец и 20 лева обещетение нормални ли са ? Обещетението следва да бъде поне 2х на нанесените вреди и неудобства. Т.е Ако 100лв на седмица ти е сметката която плащаш на топлофикация и уж на ТЕЦ е по евтино на ток и си се топлил на ток през този период би следвало да ти покрият разходите за отопление през този период + обезщетение

7

Анонимен

преди 7 години

А не искат ли хората да излязат с тоягите

6

да

преди 7 години

Идват избори, я победим, я не. Ама касичките да са пълни, това е идеята. И поврътливата марионетка-кметка не закъсня да изпълни заръката!

5

една

преди 7 години

е то това беше идеята на "аварията": лоша, стара мрежа - нужни са "инвестиции" за обновяването и поддържката. Саниране ще правите, а, ще ми спестявате от топло а, че Топлото и Мафията от какво да печели?

4

кънчо

преди 7 години

Кой избра тази нескопосаница за кмет???Кой,кой,кой? Клепоуха гербераска ***, извини се!

3

Анонимен

преди 7 години

Отмъщението на МАФИЯТА.

2

Анонимен

преди 7 години

Да ни е честито : ) Ще стоим на по-студено, за повече пари и с все по-чести аварии. Да живее капитализъмъ и успешното управление на ресурсите наследени от социализъмъ!

1

самоковски компир

преди 7 години

Отмъщението на Картофката! Щом много плюете, сега - нови ценички!