89

ха-ха-ха-ха...

преди 7 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха ....егaти и снимката, егaти и муцунките златни. Сигурен съм, че ако дойдат на власт само за народа ще мислят по цял ден и стотинка няма да пипнат. На лицето им е изписано:))))))))))))))))))))))

88

Xes

преди 7 години

Sha sa tsunkat s Simeon- Hasan.

87

анонимен

преди 7 години

Тия си мислят, че играят в "На всеки километър"! За какъв враг говорят, хората ли са ви врагове, червени ***?!

86

Анонимен

преди 7 години

Не направите ли добра социална политика и вас ще изритаме

85

Вихър

преди 7 години

Кой е врагът? Явно народа ви е враг!!!

84

u4en

преди 7 години

Не социалисти...а комунисте жадни за грабеж! Затова все по-често се цитира ген.Пиночет.извел Чили до водеща икономика в Лат.Америка а именно : " Убий комунист - спаси страната си и света" !

83

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

о боже дай на бг възможност да презреят и да разберат що е зло и добро всяка партия си мисли че е добро но нанася на народа ни зло никоя партия не можа да реши проблема за безработицата никоя партия не отвори работни места никоя партия не мисли за нашите деца а само две неща вършат да ни лъжат и да ни крадат.и затова населението ни намалява младите не искат да раждатдецата ги мъчат в у-щата ни кчат децата че бг не е били под турско а сме били съжители снимат филми че в.левски е бил терорист

82

До 90 - Все едно, че

преди 7 години

си написал характеристика на БАН - еталонът на връзкарски социалистически мастодонт. Там партийните бюра са решавали кой е умен и годен да е "учен", кой да се развива кариерно и кои бивши студенти-отличници без връзки са достатъчно наивни, за да станат технически помощници в БАН и да вършат работата на "учените" с надеждица един ден и те да бъдат допуснати до научна длъжност. Е, пред пенсия някои получават тази милостиня.В днешните корумпирани фирми стилът е същият, както при уж-учените.

81

вярно ли?

преди 7 години

Ало, червените плазмодии. За какви врагове говорите? Езикът ви е като на току-що слезли от горите терористи, изръшкали мандрите.

80

срам и наглост

преди 7 години

Така могат да говорят само червените кхмери. За какви врагове става въпрос - 80% от софиянци ли? *** и врагове на България са били винаги комунистите.

79

Не

преди 7 години

Ха ха ха......... Тия са бетер кокошката дет сънувала просо. Дано се сетят журналята след изборите веднага да им наврът всички изказвания в предизборната кампания.

78

Анонимен

преди 7 години

Навремето Т. Живков беше казал - ние това което направихме тогава вие сега не можете само да го боядисате, а новите от БСП, ГЕРБ, и т.н. го контрираха - а пък ние това което развалихме вие никога няма да можете да го поправите !?

77

До Майна

преди 7 години

Ама ти си бил много наивен човек! Мислех, че майничките сте по-печени.Тези, за които пишеш, са тарикати.През есента на 1944 г. са станали дрОгари, защото там е бил гювечът.В късната есен на 1989 г. тарикатите прецениха - има ли шанс да се уредят за бизнесмени? Които нямаха този шанс, юруш в СДС, в монархическите партии,които по онова време се нароиха доста или в краен случай в някое "зелено", но щедро спонсорирано от някого движение.Комунисти е имало преди 09.09.44. После ги избутаха с лакти.

76

Joko

преди 7 години

"Първа сила сме в София!"... Склонен съм да ви вярвам. То в София не останаха софиянци ! Градът се напълни с провинциални интересчий зависещи от подаянията накомунетата.

75

k

преди 7 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха...................................!

74

Анонимен

преди 7 години

СПОКОИНИ СА ЩОТО МНОГО ГОЛЯМ % СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ФИРМИ . В ТЯХ ПРОТЕКЦИОНИЗМА НА ПОСТАВЕНИТЕ ЛИЦА С ВЛАСТ НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ МАХНЕ. СМЯНАТА Е КАКТО ПРИ дрУгарете и аркадашите от бкп.

73

Анонимен

преди 7 години

Тия кратуни дето се хилят от снимката ни мислят за ***, правят ни на ***. Особено кретена дето е на втори план си мисли, че му вярваме. Колко пари е смъкнал от енергениката, а сега се прави на спасител на бедните. Нищо не сме забравили господа комунисти. Лъжата се превърна за вас като начин на съществуване. Кражбата също. Няма да спечелите, но дори и да дойдете на власт, много скоро ще докарате страната до невъзможност за съществуване и тогава хората отново ще ви изгонят с камъни.

72

СОФИЯ

преди 7 години

София винаги е била дясна и синя!Но когато някой от село Крушовица има успех, пък било то и подарен, той решава, че е 1. После става персонаж на вицове.

71

не е за смЕх

преди 7 години

Когато някой смята опонента си за враг нищо добро не ни очаква проблема е ,че не е само някои ,а повечето смятат така и приемат нещата на нож.

70

Анонимен

преди 7 години

До ШОПОт Искъро по мътна нема, от Витошка по-разбита нема, и от партии файда нема !