97

ИНГИЛИЗКИ ВОЙСКИ

преди 7 години

е имало в БЪЛГАРИЯ само след Ньойския договор - КАПИТУЛАЦИЯ на БЪЛГАРИЯ. Обаче това е станало след поражение на бойното поле, а не в мирно време след ПРЕДАТЕЛСТВО

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............докато има православни българи България ще е с Русия!............От кога комунистите русофили станахте православни? И не избиваха ли руснаците православни свои братя в Грузия? Не избиваха ли и не продължават да избиват православниквои братя в Украйна? Това ли е за вас, русофилите православието - да избиваш православните си братя?

95

Анонимен

преди 7 години

България е страна от периферията с колониален статут.

94

do 95

преди 7 години

До Анонимен : хаха суверенна? И от кога правенето на фел-ио на ге-ете от Брюксел и САЩ се брои за суверенитет?

93

Анонимен

преди 7 години

НАТО се гърчи от страх пред модернизираната руска армия!

92

НАШИТЕ Н.АДУПЕНИ

преди 7 години

управници не смеят и да п.ръднат без да питат амбасадата

91

Поручика

преди 7 години

Мръсното безродно племе на атакаджиите е некадърно да си изкарва хлеба с честен труд и се надат на нов 9-ти септември. Ама немааа!!

90

Екс русофил

преди 7 години

За жалост след разцепването на Грузия и Украйна-две "братски православни държави".Номера "братушки" не минва....

89

СОРОС К.АПУТ

преди 7 години

Това ще се чуе скоро и нас. В родината му УНГАРИЯ вече забраниха всичките му терористични кръжоци. Но там имат независими управници, а не както тук ТИКВАТА се хвали, че се крие под полата на МЕРКЕЛ.

88

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ САЩБългария е нормалните българи не мразим никой. Нито Русия, нито САЩ, нито пък някоя друга държава. А колкото за националните предатели-вие русофилите винаги сте се доказвали като такива. Русофилството е форма на омраза и българофобство.

87

Анонимен

преди 7 години

Базите на НАТО не са проблем за Русия. Ако е необходимо, от Каспийско море ще бъдат унищожени само за няколко минути. Проблем са за България и Румъния.

86

До 91

преди 7 години

Абе *** Крим никога не е бил част от Украйна и Крим е с 90 % рускоезично население и то не желае да има нищо общо с Украйна. Скоро и ДНР и ЛНР ще бъдат независими и отделени от Украйна. Държава Украйна не е имало както и Македония. Украйна се командваше от фашисти от САЩ начело с Обама и Хилари. Те наляха с помощта на Сорос 5 милиарда за преврата . Сега вече при Тръмп Украйна умира и собственият и народ ще изгони фашистите като Порошенко, братя Кличко и Яценюк.

85

Поручика

преди 7 години

Мазните анцузи от АТАКА не могат да се примирят, че българите се погнусиха от тех и сега мечтаят за Кримски сценарий в България.

84

ЛАВРОВ Е ГОЛЯМ

преди 7 години

руски дипломат и когато каже нещо думите му се чуват. Дано нашите надупени от САЩ управници имат смелостта все пак нещо да им влезе в главите

83

Анонимен

преди 7 години

Путин, братле пусни им по една топола в задния двор на обратните от Западаща Европа

82

Анонимен

преди 7 години

и още 4 военни бази да изсератв в България, и още американски филми да пуснат, докато има православни българи България ще е с Русия! 500 години - няма да забравим, няма да простим

81

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългария е суверенна държава. Точка. Ще правим това, което искаме.-----Смех!

80

Анонимен

преди 7 години

Имаме си право на отбрана. Ясно е заплахата откъде идва.

79

Анонимен

преди 7 години

Путин много яко им напука шамарите на триполовите с Крим. Вече три години подскачат, *** и повръщат кръв. Но Крим е руски. И винаги ще бъде руски.

78

СУВЕРЕННИТЕ ДЪРЖАВИ

преди 7 години

имат правителства, а не генерал-губернатори, назначавани от АМБАСАДАТА, А сетих се имат и ДОСТОНСТВО