19

да истина е

преди 7 години

Това което е написал този затворник в лагер в САЩ/21 век има лагери в който държат заподозрени без съд и присъда/е мнение на милиони хора по света нагледали и патили си от главата на отровната змия САЩ..

18

Анонимен

преди 7 години

не беше ли Осама Бин Ладен

17

ДА

преди 7 години

До luckymanПрав си,след като дадоха тази награда за спорни заслуги на престъпника срещу човечеството Обама,този комитет загуби уважението и честа си.

16

Анонимен

преди 7 години

Прикриват си следите, вътрешна работа на САЩ беше.

15

д

преди 7 години

На комунистите и ислямистите винаги щатите са им виновни.

14

38-фня=39гжб1ж

преди 7 години

Как може човек , който не може да кара мъничко учебно самолетче / според инструктора му / , да подкара БОИНГ и с хирургическа точност да го забие в едната кула ????

13

ре

преди 7 години

Мислене на атакисти .Не са виновни мюсюлманите,а американските кръстоносци .

12

В ГУАНТАНАМО

преди 7 години

е като във фашистки концлагер. Няма закони, защото е извън територията на САЩ, военна база, до която никой от ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ на СОРОС не припарва, там се държат НЕОСЪДЕНИ, което значи че се извършва ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по международните закон. СЪДЪТ В ХАГА , който е назначен от САЩ си трае. Траят си и нашите яростни протестъри, защото парите им идат от АМБАСАДАТА. Въобще ПРАВАТА НА ЧОВЕКА американците ги разбират както правата на индианците, натикани в резервати

11

ф

преди 7 години

Глупости на търкалета. Проклети да сте всички ислямисти.

10

въйвъй

преди 7 години

Да го пращат по -бързо да се срещне в ада с Осама и да очаква да пият шербет и да гледат гюбеците на 70 девици.Че на тия умствено изостанали това им е представата за отвъдния живот-разгулност, секс и алкохол-нещо ,което тук тотално им забраняват...Ама въпреки забраните-мюсюлманите са с най-первезно мислене спрямо жените!

9

Анонимен

преди 7 години

КУЛИТЕ В НЮ ЙОРК СИ ГИ СЪБОРИХА АМЕРИКАНО-ЦИОНИСТКИТЕ ***. НЯМА НИКАКЪВ ХАЛИД МОХАМЕД, НЯМА НИКАКВО ПИСМО. ТИЯ ДА ГИ РАЗПРАВЯТ НА БАБА СИ.

8

сега

преди 7 години

А какво се прави с главата на змията!?смачква се,за да не хапе повече.

7

Анонимен

преди 7 години

Тея всичките да стоят далече от България. И индонезийската отреплка-президент на Америка, и тези *** от третия свят, които могат да говорят единствено за Корана.

6

в 10

преди 7 години

Този отвлечен и държан без присъда човек е написал самата истина за САЩ и Обама.....

5

Анонимен

преди 7 години

Писмо на Халид Шейх Мохамед, смятан за главния организатор на атентатите от 11 септември 2001 гГлавния организатор на най-големия терористичен акт в човешката история все още е жив и здрав, хранят го по три пъти на ден най-големите му врагове. Ивицата Газа е окървавена от САЩ а не от Идраел, а там според този арабелски шут живеят едни много миролюбиви хора и т.н. Виждате каква боза е в главата на този човек, а Обама дори не беше президент през 2001 година, но очевидно той е най-виновен.

4

Циник

преди 7 години

Прав е...тарамбукът!И на Обонго дадоха - награда за мир!Тотален изврат!

3

ПРАВ Е

преди 7 години

бандита. САЩ са НАЙ-ГОЛЯМЯТА ЗАПЛАХА за света

2

Демократ терорист

преди 7 години

М да няма една думичка която да е лъжлива в това писмо (поне откъсите които публикуват де )....

1

Анонимен

преди 7 години

(facepalm)