41

Анонимен

преди 7 години

До slaviПрез лятото има руски туристи по нашите курорти които говорят на руски. По това ги разбрах. Не е трудно. Освен това, ги чух да се колебаят и да говорят че ако си купят сирене ще им го вземат на руската митница.

40

Анонимен

преди 7 години

Българите не мият нужници. Това е работа за латиносите, тамошните шведи и новопристигналите руснаци и украинци.И дори те не искат да се върнат в путиновия рай.

39

Анонимен

преди 7 години

Радев, Карнелия и Йотова, водете ни към светлия комунизъм ! Купони за храна, купони за бензин, изходни визи......

38

slavi

преди 7 години

Ами това не е ли нещо като американската Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) .А у нас кога ще се погрижим за пенсионерите си. Не мисля, че е срамно.

37

Анонимен

преди 7 години

Лятото рускините в Созопол дълго гледаха витрината на баничарницата преди да купят баничката за 1,50 лв. Все пак трябваше да изберат нещо, което да е достъпна и да се наобядват с него.....

36

Анонимен

преди 7 години

Ей, веднага спуснаха опорните точки хахаха. ***, жалки сте :)

35

slavi

преди 7 години

"Обърнете внимание. Бабите от снимката гледат мръвките и преглъщат но не купуват щото нямат пари. Същите визиономии правят руснаците които съм наблюдавал в наща Била пред щанда за сирене."Ами от тази твоя констатация оставам с впечатлението, че в България е пълно с руснаци. То пред щандовете на магазините ни е пълно с подобни. Не знаех, че са руснаци. Всъщност ти как разбра че са такива. Паспорта ли им иска.

34

Анонимен

преди 7 години

В САЩ просто ги мързи. Един обикновен касиер в Макдоналдс лесно си позволява жилище и кола. Толкова ги мързи, че предпочитат да взимат купони, отколкото да бачкат.И все пак, не пият одеколон.И те доволни - взимат купони, и икономиката доволна - реализира се куп храна, която иначе ще изхвърлят.

33

Купон за ечемик

преди 7 години

Спирам да се майтапя с рашките, защото имам няколко приятелчета руснаци които наистена уважавам! Да са живи и здрави! До свидания! Но с купоните наистена е голям майтап хихихи чао.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОбърнете внимание. Бабите от снимката гледат мръвките и преглъщат но не купуват щото нямат пари.В евроатлантическа България пенсионерите изобщо не влизат в магазина, направо ровят в кофите със смет за огризки,

31

Алекс

преди 7 години

Хахаха, СССР само на име май се разпадна, щото като гледам все едно и също по техните земи. Мизерия, бандитизъм и гол патриотизъм. Да им е сладка купонната система на жожляците. :)

30

Анонимен

преди 7 години

Обърнете внимание. Бабите от снимката гледат мръвките и преглъщат но не купуват щото нямат пари. Същите визиономии правят руснаците които съм наблюдавал в наща Била пред щанда за сирене.

29

Анонимен

преди 7 години

"възможност да купят храни, които преди не са могли да си позволят - прясно охладено месо, прясна охладена риба, пресни зеленчуци."Ами прекрасно, щом могат да си го позволят. В САЩ където имат от години купони за храна с тях дори и не могат да мечтаят за прясно месо и риба. А в еврпатлантическа България където 86% жиевеят на прага на бедността тези които нямат средства за храна или гладуват, или просят, а много пенсионери са принудени да ровят в контейнерите с отпадъци за изхвърлена храна.

28

Не оска да сьм рашка

преди 7 години

Туй е добре дошло за фьлшификаторите в русия! Ще има да се фьлшифицират с милиони купони и руския народ пак няма да хапне от рибицата и свинския джолан и ще си остане на ефтина пиячка!

27

Купонждия асвалтждия

преди 7 години

Преди време е имало пари, хората са тьргували гьска за две кокошки, коприна за един кош домашни яйца и тнт! Това с копоните при рашките да не се промени след това на, дай ми два стола аз ще ти дам бутилка водка?!?

26

Анонимен

преди 7 години

Срам и позор за една толкова богата страна. Нямям думи.

25

ОФ

преди 7 години

Късогледо е мнението, че "Ведомството предлага "да подкрепи промишлеността, а не населението", защото подкрепяйки промишлеността, селското стопанство или общо казано родните фирми - производители, държавата и правителството подкрепят населението и решава задача от изключителна стратегическа важност за продоволствената безопасност на Руската Федерация.На този фон РБ е абсолютно зависима от външни доставчици и спекуланти, но има ли държавници у нас...?

24

Купони за риба

преди 7 години

Руснаците са бял народ сьс сини очи! Тоест, красив народ! Но не и демократичен! Всичкото петрол което имат да р от бога за руснацие, и путин го продава с огромни количества с трилиони литри, вьпреки това руския народ просто спи и живее в нищета!Да се чудиш и маеш!

23

Анонимен

преди 7 години

V RUSIA STOKITE NE SA DVA PATI PO VISOKI OT BALGARSKITE STOKI SAMO VNOSNITE OT EVROPA SA SKAPI SALAM LAKMAN S VKUS NA MESO A AMA KATO EDNOVREMESHNIAT PREDI 1990 V BALGARIA STRUVA OKOLO 10 leva kiloto LACKMAN E DOLU GORE DOBRA RUSKA MARKA

22

СССР

преди 7 години

Поне няма да гладуват !