19

Сметки

преди 7 години

Много ми е интересно да и видя сметките нс тази.Имам леко странно чувство че тези цифрички ги е извадила от задните си части.

18

Анонимен

преди 7 години

Свинетка пропусна да каже какъв процент от тези пари влизат в нейния джоб при определяне на обществената поръчка ? На всички е ясно, че комисионните на корупционата такса е почти 50%.Крадливите приятели на олигарсите ни управляват и манипулират вече 27 години

17

Анонимен

преди 7 години

И кое е това дружество, което е взело 2млн. авансово, не е ремонтирало нищо и не е върнало аванса?! КОЙ е сключил такъв договор от името на държавата???А тия сметки и ние можем да ги направим, НО трябвало 600млн. за поддръжка на пътищата ... всички пътища ли се имат в предвид? А колко от тях се поддържат ежегодно, че по някой сигурно от десетилетия не е минал министър, а какво остава до ремонт?!Така че тия 300млн. на АПИ сигурно стигат, но ако се влагат както трябва, а не в определени сметки!

16

Анонимен

преди 7 години

Хъм. Аз имам други спомени за тези тунели. Имаше периоди , в които постоянно се ползваше или левия или десния тунел заради някави ремонти. И сега излиза, че не били ремонтирани никога?

15

хмм

преди 7 години

Сфинетке, за 7 години дето бяхте в управлението защо не направихте нищо, за да не се случват подобни неща? Колко милиони си отпуснахте през това време за поддръжка не Хемус и какво направихте с тях? СФиньо куха, докога вашата шайка ще се оправдава с някой друг? Толкова милиарди изтеглихте в последните 2 години, не си ли малко нагла да искаш още да съдирате кожата на хората?

14

Комплексотерапия

преди 7 години

Турски тирове от Витиня почти не минават бе атакист невеж.

13

Анонимен

преди 7 години

Я Лиленце кажи де оди парата от дневните винетки на тировете.Ние простите ора знаем колко голям е трафика.за винетните сткери на колите няма да говорим.Истината е че се насрахте да краднете.

12

Антрополог

преди 7 години

Тая и Нинова са правени по един калъп.

11

Анонимен

преди 7 години

Турските тирове преминават почти без пари. Значи стимулираме икономиката на южната съседка, в същото време имаме някакво подобие на инфраструктура, която освен такова се оказва и убиец. И седим и констатираме, че трябват още пари. Тая трябва да е в затвора за предтъпно бездействие. Мислиха, мислиха и измислиха увеличение на винетки за автомобили. Това и петокласник го може.

10

1

преди 7 години

Това мръсно животно от снимката как не го е срам да се показва изобщо. Идват избори и ГРОБ отива в небитието заедно със Свинетка-Минетка. Чудя какво точно ги правят тия откраднати пари, не могат да ги вземат със себе си като ги гътнат, пуста човешка алчност...

9

Военен

преди 7 години

Тия тунели са правени от военните и ромите в стоителни войски,контрола нулев.Всички офицери си направиха по една вила и къща с излишния материал.

8

Боко Харам

преди 7 години

..даа , прав беше Шефа , не можем да боядисаме даже това , което Той е построил...

7

Гербаджия

преди 7 години

Таянестава и закамериерка нашия министър я направи.

6

Дедо Мъди

преди 7 години

Тази от къде вади сурат даизразява съболезнования към близките!

5

Анонимен

преди 7 години

Стойте далеч от мисълта, че само един министър е виновен за случилото се. Не, виновни са всичките досегашни министри, които все "отделят", "заделят" и теглят пари, а видими резултати не се наблюдават особено. Днес уж всичко е толкова напреднало, а не могат един качествен ремонт да извършат, камо ли да построят нещо еквивалентно на построеното през комунизма...

4

Анонимен

преди 7 години

"нещастният случай..." абе как не разбра тая лоена буца, че това не е нещастен случай, това е предумишлено убийство-нарочно нищоправене с цел присвояване на средства. Близките на убитата женица да я съдят тая за умишлено престъпление и убийство!

3

ЛУд

преди 7 години

Винетката трябва да стане 500 лева, шията на Павлова не достатъчно голяма.

2

zeus

преди 7 години

Алоо, конструкцията, убила жената, за 30 години никой не се е сетил да я боядиса, а ти ми говориш за още пари за крадене! Това герберската наглост е безгранична като Вселената, за второто не съм сигурен.

1

dabela sv

преди 7 години

Ни не занимавайте с това дебело тъпо недоразумение.